|
|
#41 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 710
![]() |
Söyleyin ne verdi dertlerden başka
İstemem gelmesin aşkımız bitsin Onunla küstüm ben hayata aşka Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin Sevilmek çok ona sevipte görsün Kapansın kapılar geriye dönsün Onunda gün gelip umudu sönsün Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin IBRAHIM TATLISES |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH ALLAHH HERGÜN DERTLİDİR KAFAM HERKES SUSSUN BABAYA DEVAM
AŞKA TÖVBELER OLSUN Kapım aralı kaldı Yürek yareli kaldı Ben yardan ayrılalı Ciğer pareli kaldı Aşka tövbeler olsun Aşka tövbeler olsun Bir daha yar seversem İki gözüm kör olsun Seni sevdim seveli Gözyaşım dinmez oldu Şu benim mahsun gönlüm Hep seni arzuladı Aşka tövbeler olsun Aşka tövbeler olsun Bir daha yar seversem İki gözüm kör olsun
|
|
|
#43 |
|
Usta Yiğido
AŞKLAR PAZARDA SATILIR OLDU
Yaşamak zorlaştı artık bu yerde Aşklarda pazarda satılır oldu Dikenler çiçekler aynı değerde Dostlukta çöplüğe atılır oldu Dikenler çiçekler aynı değerde Dostlukta çöplüğe atılır oldu Değişen bizmiyiz bilmem zamanmı Hep ofmu çekerim yoksa amanmı Bu yaşamak değildir söyle yalanmı Acılar bal gibi takılır oldu Bu yaşamak değildir söyle yalanmı Acılar bal gibi gibi takılır oldu Aşklarda pazarda satılır oldu Aşklarda pazarda satılır oldu Sitemler isyanlar kar etmiyorki Bir ömür bitsede dert bitmiyorki Mutluluk nerede bilinmiyorki Heşeyde kadere çatılır oldu Mutluluk nerede bilinmiyorki Aşklarda pazarda satılır oldu Değişen bizmiyiz bilmem zamanmı Hep ofmu çekerim yoksa amanmı Bu yaşamak değildir söyle yalanmı Acılar bal gibi takılır oldu Bu yaşamak değildir söyle yalanmı Acılar bal gibi gibi takılır oldu Aşklarda pazarda satılır oldu
|
|
|
#44 |
|
Usta Yiğido
AYRILIK ACI BİRŞEY
Hep sen varsın aklımda… Düşünmem baksa bir şey. Gelde bitsin bu hasret Ayrılık acı bir şey… Gecelerin uğultusu benim feryadım… Fırtınalar kasırgalar benim ağıdım… Bir burukluk sarıyor gözlerim doluyor ağlıyorum özleminle Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum özleminle Öyle zoraki yokluğun İmkansız alışamam Öyle büyük sevdayı… Ne yapsam unutamam… Gecelerin uğultusu benim feryadım… Fırtınalar kasırgalar benim ağıdım… Bir burukluk sarıyor gözlerim doluyor ağlıyorum özleminle Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum özleminle
|
|
|
#45 |
|
Usta Yiğido
![]() |
VUR GİTSİN BENİ Benden sevgi değil, canım istesen Boynum kıldan ince vur gitsin beni Ömrüm hep kış oldu, bahar ne gezer Soldu çiçeklerim, kır gitsin beni Soldu çiçeklerim, yol gitsin beni Kimler bırakıpta beni terketmedi ki Sende bir kenara at gitsin beni Her gelen yakıpta, kavurdu beni Savur küllerimi yak gitsin beni Felekle kaderim bir oldu vurdu Sende yerden yere vur gitsin beni Yanıma yaklaşma, dertle doluyum Sende uzaklardan sev gitsin beni Kimler bırakıpta beni terketmedi ki Sende bir kenara at gitsin beni Her gelen yakıpta, kavurdu beni Savur küllerimi yak gitsin beni OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
BANA GÖRE DEĞİL AŞK DEDİKLERİİ
Her aşk'tan acı bir hatıra kalır Severim delice, başkası alır Perişan halimi kadehler tanır Bana göre değil aşk dedikleri Girmeden uzaklaş benim dünyamdan Alışır sevgiler sonra kopamam Nasolsa kalbinde, bir yer kuramam Bana göre değil aşk dedikleri Umud'um yerlerde sürünür durur Dert'e deva yine, dert beni bulur Dolaşır pişmanlık hep beni bulur Bana göre değil aşk dedikleri
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
bu benim meselem derin mesele
ezelden evele giden meselem bu benim meselem derin mesele ezelden evele giden meselem hatırım çiğnendi, kalbim kırıldı ömrümün derdidir benim meselem hatırım çiğnendi, kalbim kırıldı ömrümün derdidir benim meselem meselem alın yazım gibi meselem kırık sazım gibi meselem iki gözüm gibi meselem meselem bir sevda türküsüdür meselem aşkımın öyküsüdür meselem yeryüzü gökyüzüdür meselem cevapsız sorular üstüste biner kördüğüm misali benim meselem ceavpsız sorular üstüste biner kördüğüm misali benim meselem hasretin korkusu ruhuma siner yanına çağırır beni meselem hasretin korkusu ruhuma siner yanına çağırır beni meselem meselem alın yazım gibi meselem kırık sazım gibi meselem iki gözüm gibi meselem meselem bir sevda türküsüdür meselem aşkımın öyküsüdür meselem yeryüzü gökyüzüdür meselem
|
|
|
#48 |
|
Usta Yiğido
![]() |
NAMERT OLAYIM
Gitmek istiyorsan durma hemen git Ardından bakarsam namert olayım Her şey bitti artık, bitti diyorsan Adını anarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım Hiç sucum yok iken bu ceza niye Kim olsa yerimde döner deliye Bir gün pişman olup dönsen geriye Kapımı açarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Usta Yiğido
BİTMEDEN GİTTİ
İçimde özlemin bitmeden daha Gönlümü kedere bırakıp gitti Ne hoşçakal dedi nede elveda Yabancılar gibi bırakıp gitti Bırakıp gitti bırakıp gitti. gitmesydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği you olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti Bilmeden gitti bilmeden gitti Şimdi mevsim hazan gönül evimde Hıçkırığa döndü adı dilimde Geirmi gelmez mi günün birinde cevapsız sorular bırakıp gitti bırakıp gitti bırakıp gitti.
|
|
|
#50 |
|
Usta Yiğido
DRTLİYİM DİYİPTE BU ŞARKIYI BİLMEYEN DERTSİZDİRRR
BİR AVUÇ GÖZYAŞI Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldiki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yanlız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yanlız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|