25.05.2009, 17:56 | #41 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Cevap: Bu Yürek Sen'in İçin ..ya Rabbi..
çok güzel şiirler için sağol...
25.05.2009, 18:05 | #42 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kimi dosta varır... Kimi dosta varır dosta bendolur Kimi nefse uyar kahrolur gider Kimi gülistanda goncagül olur Kimi goncagüle hâr olur gider. Kimi tevbe eder esfiya olur Kimi inat eder eşkiya gider Kimi Ahmed seni uzaktan tanır Kimi yaklaşır da kör olur gider. Sermayesi Aşk ile dosta varana selam olsun Mevlam ateş-i aşkınızı ziyade eylesin.........
26.05.2009, 20:30 | #43 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Öyle Bir Gözyaşı Ver ki Yarabbi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Aklansın.. Ölümün kara düşleri, Korkuları, umutlara döndürsün. Rahmetinle, her damlası Cehennemler söndürsün... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Cennetler berâtı inci damlalar, Secdelerde seller gibi çağlasın. Etrafımda haşre kadar melekler, Sevinçlerle ağlasın... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Eritsin.. Buzlarını gafletin, Gönül ufukları, nûra bürünsün. Açılsın da cehlin kara perdesi, Gerçek görünsün... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Müjdeler dökülsün, Arş-ı Âlâ'dan, Hidâyet selleri, sineme dolsun. Her damlası Mahşer Günü Şâhidim olsun... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Esmâ'ndaki 'Doksandokuz' aşkına, Semâlardan gufranını indirsin. Hesap günü, titreşirken Mîzan'da, Hicâbımı dindirsin... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî; Firdevs Göklerinden, nûr sağnakları, Dehşet günü, Sırât üzre saçılsın. Sekiz yerden, sekiz cennet kapısı Bir lâhzada açılsın... Öyle bir gözyaşı ver ki Yâ Rabbî Arıtsın.. Şu nankör nefsi hevâdan, Bütün zerrelerim, Kur'ân'la dolsun. Ve Mahşer günü, şu tövbekâr bedenim, Şehitlerle haşrolsun...
27.05.2009, 22:24 | #44 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun. İnançla geril, insana sevgi duy. Kalmasın el açmadığın bir mahsun gönül... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dünyada her kim varsa sevgiye muhtaç Onun hayatıdır anlat bilsin ki ilaç. Aç herkese aç sineni O nun gibi aç, Sev kardeşim O güzelin gönlü ile sev, Sev kardeşim Gül yüzlünün sevgisiyle sev. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gidenlere selam olsun birleri bin olsun, Dağılalım tüm dünyaya her yer gül olsun, Klavuzun son Peygamber gönlü şad olsun, Git kardeşim O güzelin gül yolundan git, Git kardeşim gül yüzlünün gül yolundan git. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun. İnançla geril insana sevgi duy, Kalmasın el açmadığın bir mahsun gönül… [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] M.F.G
27.05.2009, 22:35 | #45 |
Usta Yiğido
hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 22:46
Tecrübe Puanı: 694
|
ALLAH hepiniz den razı olsun konuyu başlatan kardeşim kardelençiceğine de ayrıca teşekkür ediyorum ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı hamitgüneyli'e Teşekkür Ediyor... |
28.05.2009, 11:33 | #46 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
O nun sevgisi
Neden yüreğimi yakmıyor benim? Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. Mekânı olmuyor bedenim tenim, Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. Nefsim Hak emrine can gönül katmaz, İnsan olan görevlerin unutmaz, Neden tüm ömrümü kuşatıp tutmaz? Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. İnsan insan olur belki de sultan, Cennete dönüşür büsbütün vatan, İnsanı zirveye kâmil kul yapan, Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. Bir nefeste iki ismi zikretsem, Bir nefes verene bin kez şükretsem, Buldurur kendimi eğer fikretsem, Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. Saniyenin kıymetini bilirsen, Esas vatanına erzak alırsan, Halef eder O na insan olursan, Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı. Lafı çok uzatma bak şaşak attı, Aman haa unutma hududu hattı! Ömer Çetinkaya seni sen yaptı, Peygamber sevdası Allahın(cc) aşkı... Ömer Çetinkaya
28.05.2009, 15:51 | #47 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
SECDELERİ YARINLARA BIRAKTINIZ!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Secdeleri yarınlara bıraktınız Çekingen tutuk isyanlı Bütün yakınlarınız Rabbiniz Sizi hep dergahına çağırdı bitmeyen mazeretleriniz yüzünden Siz böyle olsun istemezdiniz elestte Bir ezan sesi ,bir damla göz yaşı Bir kuş sesi bile anlatmaya yeterken her şeyi kalbinizi dolduran dualar kalbinizde tutuklu kaldı. Siz hep geniş zamanlar umuyordunuz. Çirkin geliyordu size dar vakitler Çetindi size göre dünya meşguliyetinde kulluk. Nasıl olsa yaşlanınca caminin yolunu tutardınız. Bol vakitleriniz olacaktı ilerde Allah ,gafurdu rahimdi. Yılların telaşlarla,gafletle bu kadar çabuk geçeceği , Aklınıza gelmezdi. hastalık ,güçsüzlük ani ölümü kendinize yakıştıramazdınız. gizli bahçenizde açan dua çiçekleriniz vardı Gecelerde ve yalnız Kalkmaya yine üşendiniz Yahut artık gerçekten vakit kalmadı. Ayaktayken uyudunuz, oturarak uyudunuz, Gecelerdeyse hep uyudunuz. Ta ki ölüm meleği uyandırana dek Bir musalla taşında son namazınız gibi kılın artık Ya da seni mezara koydukları Yüzünü kıbleye çevirdikleri lahitte, Artık hep kıbledesiniz şimdi ama geçmiş ola Işık yok, hesap var amel yok, ne yazık ki Ellerimiz boş mahcubuz. Müzeyyen Cihangiroğlu
11.06.2009, 20:13 | #48 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
AĞLAMAM BİTMEZ BENİM
İSTEMEM BİTMEZ BENİM AŞKINLA DELİ OLMUŞ YARALI GÖNLÜM BENİM BAHANE VERDİN BANA PARA PUL DEDİN BANA BİR KULUNUN YÜZÜNDEN AŞKI ÖĞRETTİN BANA HER YERDE AYNI SEVDA BU NE BİTMEZ HEP YARDA ONU YANIMDA KOYSAN DA DARDAYIM YİNE DARDA SANA DOYAMAM Kİ BEN AŞKIN İÇİN NE EDEYİM BEN YA RAB YOL VERDE BİR KEZ ŞU NURUNDA GÜLEYİM BEN YAKMASIN NURUN BENİ AL BİRAZ DAHA İÇERİ DOSTLARDA ARADIM HEP SENDEKİ CEVHERİ CEVHERİ RABBİM SENİ HANGİ İSMİNLE ANAYIM BU YERYÜZÜNDE KİME DAYANAYIM GÜCENME OLMASINDA RABBİM BEN SENSİZ NE YAPAYIM GIDAM NURUN OLSUN BENİM ŞUURUN ŞUURUN OLSUN BENİM AŞKIN İLE ÖLECEKSEM SÖZLER KURŞUNUM OLSUN BENİM OKUYUN OKUYUN DOSTLAR HAKTAN GELİR BU SESLER HER NEFES HEP ALLAH DER ASLINA BAKAR KALPLER NEFES KALPTEN ÇIKARSA ALLAH ALLAH ATARSA BİR BOYUTTAN BİR BOYUTA RABBE GİDER TEK UMUTLA RABDE KABUL GÖRÜNCE AŞK ŞARABIN TADINCA ZİKİR ZİKİR ÜSTÜNE YOL VARILIR TADINCA VERİR KULUNA HİKMET BU NE ZAHMETTİR ZAHMET AŞIK OLUNCA MİLLET OLUR BİR NEVİ AHMET VAR SEN ANLA BUNLARI OLMA DÜNYA MALLARI DENİZDE YÜZER GİBİ KULLAN KALBİN KOLLARI RABBİM BENİM RABBİM BENİM TEK DOST TEK ARKADAŞ SELAM SABAH İSTEDİĞİNE DEDİĞİN OLSUN HERŞEY DENGİ DENGİNE ALLAHI BİLMEK YETMEZ ONU HİSSETMEK LAZIM KALP ALLAH ALLAH ATARSA YETER BENDEKİ SAZIM O BENİ DUYUYOR VE VADEDİYOR SÖZLER ONDAN GELİYOR FATİHALAR AMİNLER VARYA İÇİNDE SAKLANIYOR ALLAHIM..........
11.06.2009, 21:01 | #49 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
Öyle Yanayım ki.. Ya İlahi..
Sen’in için yaşayıp.. Sen’in için öleyim.. Öyle bir iman ver ki Ya İlahi.. Yalnızca Sen’in için yanayım.. Amin Amin Amin Paylaşımınız için tşk
12.06.2009, 09:34 | #50 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Kategori: YARABBI
Yâ Rabbi! Sen benim Rabbim’sin, ben ise Sen’in kulunum. Sen her şeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. Sen zenginsin, ben ise Sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum. Sen bakisin, ben ise fânîyim. Sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. Sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım. Sen cömertsin, ben ise duâ edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim/bizim günahlarımı/zı affet. Suçlarımı/zı bağışla. Amîn.
|
|