Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.03.2009, 21:33   #41
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 747 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Forumdan ayrılıyorum, hoşçakalın.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güle güle kangallı, yolun açık olsun, ara sıra ziyaret et , başka adla da olsa kayıt yaparsın sen biliyorum ben, gidenlerin çoğu öyle yaptı, ama anlamıyorda değilim tepkini, sinirlerini aldırman lazım burada yazarken, yada benliğini kimliğini inkar edeceksin yada benim gibi allah vergisi bir inat ve iradeyle yazacaksın her daim, buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf , almış bir iki siyasi simge onunla aleme nizam verecekler , şiddet şantaj gırla, taraftarlık yparlar 24 saat sana siyaset yapma derler, akşama kadar mezhepçilik yaparlar, sen aleviyim dersin ayrımcılık yapma derler, derlede derler milletin ağzı torba değilki büzesin, boşver sağlıcakla git
kriz yok der bunlar , ama onu diyenler şimdi 1 lira bulup internet kafeye gidemiyor, aylık 29 lira adsl bağlantısını ödeyemiyorlar, adamın burslu okuyan çocuğu askere gitmeden şimdi 4 gemisi oldu , bunlar cepte yok , iş güç yok evde ekmeğe katık yok, ama gel görki çalan bakanı savunuyorlar bunların çoğunun gözü yok görmeye kulağı yok duymaya, dili yok söylemeye, varsada yok saad siyaset toto oynayıp 29 martta sanki bir gecede devrim olacak herşey düzelecek, tam tersine herşey dahada kötüye gidecek ama hala bana siyaset güzellemesi yapıyorlar, adayını seçemez, milletvekilini kim seçer bilmez güreşçiden milletvekilli seçerler ama ekonomi profosörünü dışarda bırakırlar
bunların ipiyle kuyuya iniyoruz toplum olarak bir daha çıkamamak korkusu toplumun herkesimini sarmış durumda, güle güle git kangallı uzun oldu ma lafıda sokmadan olmuyor, deki haksızsın, deyinki haksızsın sayın resiler , ağır abiler, ablalar
niye insanların siyasi ideolojileriyle dalga geçiyosun ...........sen burda insanları sadece bu siteye yazdıkları kadar tanıyosun...........hayattan bi beklentileri olmadığını nereden biliyosun..............kendini niye bu kadar yükseklerde görüyosun......internet kafeye gidecek 1 lirası,adsl faturasını ödeyemeyecek 29 lirası olmadığını nereden biliyosun insanların cebindeki paranın muhasebesinimi tutuyosun...........sen bu konuşmayla kendini yüküyle sıçmış olarakmı görüyosun........peeeeeeeee abircandan nameler devam ediyor.......evet nediyorduk...............YILDI ZTABYA KAVELER ABİRCANDAN NAMELER.............
Alt 10.03.2009, 21:34   #42
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 668 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
HALA BURAYA YAZIYOMUSUNUZ
napalım konuyu uzatmak isteyenler var.muhabbet arıyor garibanlar nidek
Alt 10.03.2009, 21:37   #43
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 668 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
niye insanların siyasi ideolojileriyle dalga geçiyosun ...........sen burda insanları sadece bu siteye yazdıkları kadar tanıyosun...........hayattan bi beklentileri olmadığını nereden biliyosun..............kendini niye bu kadar yükseklerde görüyosun......internet kafeye gidecek 1 lirası,adsl faturasını ödeyemeyecek 29 lirası olmadığını nereden biliyosun insanların cebindeki paranın muhasebesinimi tutuyosun...........sen bu konuşmayla kendini yüküyle sıçmış olarakmı görüyosun........peeeeeeeee abircandan nameler devam ediyor.......evet nediyorduk...............YILDI ZTABYA KAVELER ABİRCANDAN NAMELER.............
Anlayana İmza anlamayana parmak ne varsa basıyorum bu yazının altına!!!!!!!!!
helal olsun abi culk diye oturdu derlerya.senin bu yorumlada bu konu kapanır!
Alt 10.03.2009, 21:40   #44
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf ,... (hepsini alıntı yapmadım forum kirliliği olmasın)
abi site yönetimine söyle de anasayfaya yazı koysunlar " 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER GİREMEZ" diye. Yasakçılık sizin işiniz çok görmem.
Alt 10.03.2009, 21:43   #45
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

gelmeleri olay gitmeleri olay gardaş!!!
Alt 10.03.2009, 21:51   #46
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2216 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gelmeleri olay gitmeleri olay gardaş!!!
gelmeleri normal durmaları olay gitmeleri reklam
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 22:08   #47
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 825 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Karşımdakine cevap vermek için ilk önce lafına bakarım laf mı diye sonra karşımdakine bakarım adam mı diye ondan sonra karşımdakine cevap veririm!

Kangallı güle güle....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 22:09   #48
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2304 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gelmeleri normal durmaları olay gitmeleri reklam
Bence bunların hiçbirine gerek yok gelene Hoş Geldin Gidene Güle Güle demek düşer

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)