21.07.2011, 21:22 | #41 |
Tecrübeli Yiğido
AKÇAMAGRALI58 Şuan
Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 674
|
Cevap: Muhsin Başkana kabir ziyareti.
Not: şiir (akrostiş) baş harflerin dikine okunuş şekline göre yazılmıştır saygılar.
MUHSİNLER ÖLMEZ Hilal güle gönül verdin kopardılar elinden İlim irfan yolunda kutsal saydın çileyi Lam elifi düşürmedin son nefeste dilinden Amansız günler çektin bilmedin ki hileyi Liderler ölmez, ölmez kalplerdesin yiğidim Gonca gülüm solmasın asırlarca yaşasın Ülkücüler birleşin ayrı gayrı olmaz ki Lafta kalmasın sözler gönüllerde yaşasın Üşüme be yiğidim davan yerde kalmaz ki Muhsinler ölmez, ölmez kalplerdesin yiğidim Yıldırmadı yolundan ne işkence ne zulüm Emanetin kabuldür bize de gelse ölüm Tek hedef nazlı hilal surlara dikilecek İlahi kaderse bu böyle de çekilecek Muhsinler ölmez, ölmez kalplerdesin yiğidim Kara bir sevda oldu büyük birliği kurmak Adaletli bir sistem herkese eşit olmak Liderler sultasına kelepçeleri vurmak Dava kutsal bir yolsa elbette çekilecek Isırgan otu değil hilal gül ekilecek Üşüyoruz yiğidim gittiğin günden beri Şeref namus sözüdür yaşayacak eseri Ülkü gülün biline alp erenler neferi Ya Allah bismillah bitmeyecek seferi Olmadı böyle erken terk eyleyip, te gitmek Rahmanın emrine hâşâ karşı mı gelmek Umutsuzluk yok bizde cenneti ala gerek Zuhur etti yolculuk mutlak ölüm gelecek Büyük birlik yanına toplansın bütün turan Allah yolunda ölen şehittir dedi kurân Şahadet getirerek gitti son yolcu varan Kalplerde yaşayacak o türkün son lideri Alp erenler durmayın yolumuz hep ileri Ne engeller çıksa da kapamayız defteri Işık hiç sönmeyecek ben seninle büyüdüm Muhsinler ölmez, ölmez kalplerdesin yiğidim Orhan KIZLARKAYASI |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
21.07.2011, 21:41 | #42 | |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4524
|
Cevap: Muhsin Başkana kabir ziyareti.
Alıntı:
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|