Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.06.2009, 22:09   #41
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1313 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Apartman yöneticisinin başörtü yasağı

Yasağa maruz kalanın yerinde olsam şu kıyafeti giyebilirdim..

"Başörtüsü taraftarı"

Ya da şu daha güzel...

"Başörtüsü;benim hakkım,seçimim ve yaşamım."
Alt 07.06.2009, 22:10   #42
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Konu başörtülü bir kapıcıyla alakalı değil mi?

Bizde kapıcıyız! Bizde çok sorunlar yaşadık.Hatta kendimizi gizleme durumuna bile geldik! Bu mudur peki sizin savunduğunuz düşünce? Böyle mi olmalıdır yani?

Hiç bu kadar üzmemişti bir konu.Evet en hassas olduğum konu aslında titizyiğido.Sizler insanların içini bilemezsiniz!

Başka da yazacak birşeyim yok bu konuda.Kara cahilliğimle gurur duyuyorum ben...
İyide Sen Hoşgürürü Beklerken başkalarında Niye Karşı Tarafın Başörtüsüne Hoşgölü Yaklaşmıyorsun Ben bunu anlamadım bir türlü Ben ne olursa olsun Karşı tarafın düşüncesine,inancına,dinine ve herşeyine Hoşgörülüyüm Ecdadımda öyleydi.
Alt 07.06.2009, 22:14   #43
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Alperen kardeşim bunlara da anlayış göstermeyelim. Bu ülkede her partinin siyasi simgesi rahatlıkla taşınabiliyorsa başörtüsü de serbest olmalı. Birisi che resimli t-shirt giyebiliyorsa başörtüsü de takabilmelidir.
işte aynı şey... Ben CHE tişörtü ile okula gidilmesine de karşıyım sonra haç takıp gidenlerede...

Sivaslı Genç kardeşim ne zamandır göremiyordum, gördüm mutlu oldum seni...
Senin dediğin ap ayrı konu o insanlardan benim bir farkım yok... Onlar sadece belki benim kadar iyi anlatamıyorlar kendilerini... Hiçbir laiklik yanlısının özel hayatta insanların dini inanışları ile bir derdi yoktur burdaki apartman yöneticisi gibi bir kaç sapkın yüzünden de tüm bir görüş çöpe atılamaz...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.06.2009, 22:14   #44
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar lütfen konuyu başka alanlara çekip konuyu konuluktan çıkarmayalım.Sizden ricam bu,
Ortada yalan, yalnış veya doğru bir haber. Burada hepimiz hem fikirizki eğer öyle birşey yapılmışsa yanlış. Buna zaten hiç birimiz iyi yapmış demiyorki. Yöneticinin öyle bir tutumu olmuşsa hiç bir haklılık yanı yok, tamamen yalnıştır.
Konuyu bu şekilde bağlayalım artık.
Alt 07.06.2009, 22:15   #45
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 837 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Başörtü aslında sorun olmayan (!) son zamanlarda siyasiler oy amaçlı olarak kullandıkları bir simge haline geldi. Sorun olmayan dedim çünkü ne zaman Erbakan başörtüyü kullandı oy amaçlı işte o zamandan beridir başörtü konusu sorun olmaya başladı. Aslında bu konu ve açılan konuyla ilgili birçok yorum yapılabilir fakat neysee...

Madımak kardeş sana tavsiyem polemiğe girme bak geçen bir konuda bana da herkes cevap yazdılar fakat ama senin anlatmak istediğini değilde ne bilem yorumunun içersinden öyle cümleleri alıyorlar ki insanlar kırıcı oluyorlar dediğim gibi sende benim yaptığımı yap cvp yazma en iyisi bu...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.06.2009, 22:18   #46
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konu Dışına Çıkıldı Konunun Kilitlenmesinde Fayda Var.
Alt 08.06.2009, 17:04   #47
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Konu kapanmıştır.Yönetici arkadaşlar lütfen siz de yazmayın yorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)