10.12.2009, 01:07 | #41 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: ŞEHİDİMİN YAVRUSU
Vatan sağolsun
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar Silin göz yaşını silin analar Şehit oldu,şehit bizden kapanlar Çilelidir ceddim çile yıldırmaz Başı koltuğunda şehit aldırmaz Mekanı bilinmez,mekan sorulmaz Silin göz yaşını silin analar Şehit oldu,şehit bizden kapanlar Bu davada can buldu binlerce vücut Yastamı gönüller,hayramı dildeki sükut Ölmedi yaşıyor hala o bozkurt Silin göz yaşını silin analar Şehit oldu,şehit bizden kapanlar Yinede yangında yürekler bir-bir Üstünü örtüyor dillerde tekbir Cennet bahçesini süsleyen kabir Silin göz yaşını silin analar Şehit oldu,şehit bizden kapanlar Ahmet Atmaca |
13.12.2009, 01:25 | #42 |
Usta Yiğido
Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 816
|
YANAĞIMDA SAKLARIM GÜL AÇTI BUSEN
YANAĞIMDA SAKLARIM GÜL AÇTI BUSEN
Yüreğime ansızın bir ateş yaktın O yeşil gözler ile aşk ile baktın Damarımda kanımda şimşekler çaktın Buğuludur gözlerim, yanımdasın sen Şarkılardan kokunu alırım ey yar Geceler sensiz uzun, dünya bana dar Hayalini anarım sabaha kadar Damarımda dolaşan, kanımdasın sen Aşkı sende tanıdım, sevgimi bilsen Yanağımda saklarım gül açtı busen Yüreğinden ansızın sevgimi silsen Ben seni unutamam canımdasın sen Kulağımdan gitmiyor o tatlı sesin Yoksa büyücü müsün, bal mısın nesin Kalbimin köşesinde, yerin var kesin Ekmeğimde, aşımda, yanımdasın sen Bedenim solduğunda unutma beni Son kez yanı başımda tutsan elimi Mahşerde kavuşursak bırakmam seni Sığınacak limanım, salımdasın sen SABİHA SERİN |
13.12.2009, 01:47 | #43 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: YANAĞIMDA SAKLARIM GÜL AÇTI BUSEN
Alıştım Sana
ALIŞTIM SANA Sen ey mavi denizlerin ötesinde kükreyen dalgalar Aldı götürdü seni benden yüreğim hep kan ağlar Unutayım desem de bitmek bilmedi o zalim yıllar Alıştım sana bir tanem kumrular hep bize ağlar Geçti bahar, geldi hazan dökülüyor yapraklar Acısıyla tatlısıyla halen içimizde yaşayan anılar Seninle canlandı sanki anlatsak ta sabaha kadar Alıştım sana bir tanem sensiz geçmiyor zamanlar Yoruldun sen dinlemekten benim o dertlerimi Güneşim, yıldızım oldun açtın yanık yüreğimi Bilmem ki nasıl unuturum o güzel gözlerini Alıştım sana bir tanem rüya mı bu gerçek mi Açmasa da bahçemde sensiz güller menekşeler Olmayacak vuslatımıza ağlar bütün melekler Haydi git bin trene vagonda yolcular seni bekler Alıştım sana bir tanem ağlasın bu yaşlı gözler Unutamasam da ben seni, unut artık sen beni Gömelim içimize artık dayanılmaz bu sevgiyi, Çekmesin yürekler daha fazla bu işkenceyi Alıştım sana bir tanem bırak artık ellerimi Yolun açık olsun, yüzün hep neşeyle dolsun Her günün bir öncekinden daha bir güzel olsun Düşünme artık beni, nasıl olsa unutursun Alıştım sana bir tanem, yaşamın mutluluk dolsun Sabiha Serin Araştırmacı Yazar |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|