Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2009, 08:40   #41
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1093 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı

15 BİN KİŞİ 8 SAAT 2 TEMMUZ 93 TE SİVASTA O GÜN NE YAPTI ARKADAŞLAR BİLENLER BİLMEYENLERE ANLATSIN LÜTFEN
O GÜN SİVASTAKİ AŞIRI KALABALIK NEREDEN GELMİŞTİ
HİÇ YAPILMAYAN VE O SENE APAR TOPAR YAPILAN HİCRET KOŞUSU NEYİN NESİYDİ
İKİ GÜN ÖNCEDEN SADECE OTELİN SOKAĞINA YIĞILAN O KALDIRIM TAŞLARI NEYİN NESİYDİ
GELEN İTFAİYELERİN SUYUNJUN ÇALIŞMAMAMASI NEYİN NESİYDİ
YAHIN ULAN YAHIN DİYEN SESLER KİMİN SESİYDİ
KAHRAMAN İLAN ETTİĞİNİZ BBP LİLER , İSTESEYDİ EĞER O GÜN ORADAN KİMSENİN BURNU KANAMADAN TAHLİYE EDİLECEĞİNİ BİLMİYORMUSUNUZ, KAPIYA KADAR GELENLERİ ÖNCE KALASLARLA PÜSKÜRTÜP GERİ YOLLAYAN BBPLİLER DEĞİLMİYDİ OROSPULAR ŞEREFSİLER ANA AVRAT KÜFREDİP OTELDEN KAÇANLARI GERİ PÜSKÜRTEN BBPLİLER DEĞİLMİYDİ KOMSER MEMET OLMASA O 35 KİŞİDE KURTULAMAYACAKTI SAYELERİNDE KOMSER KİMLİĞİNİ GÖSTERİP İLLAKİ KAPIYI ZORLA AÇTIRIP 33 KİŞİYİ ANCAK KURTARDILAR YİNEDE ALLAH RAZI OLSUN BBPLİLERDEN, İŞİN CİDDİYETİNİ ANLADIKLARINDA ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ
15 YILDIR ÇOLUĞUNU ÇOCUĞU ANMAK İÇİN GELENLERİN İNADINA ORADA KEBAP YEMEK HANGİ VİCDANA SIĞAR ARKADAŞLAR,
KARDEŞLİĞİ HOŞGÖRÜYÜ SEVGİYİ ANCAK BİRBİRİMİZİN ACISINA DEĞER VEREREK ANLAYARAK SAĞLAYABİLİRİZ
KESERİZ ASARIZ YAKARIZ TAVIRLARINDAN LÜTFEN HERKES BİRAN ÖNCE SIYRILSIN ARTIK
YETERRRRRRRRRR SİVASIM BUNU HAKETMİYOR KARDEŞLİĞİ TESİS EDELİM ARTIK YAVAŞ YAVAŞ
Alt 03.07.2009, 08:40   #42
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

abircan kardeşim güzel özetliyorda o taşları insanlarmı hazırladı o yıl bende sivastaydım ve aklım yetecek kadarda yaşımın insanıydım onları o günkü yönetime sormak lazım o pankarta taktım ben iyi olmuş deseydik o açılan pankart için alkışlayacakmıydınız

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Saygıdeğer büyüğüm o döviz'e karşılık açıldığına ihtimal vermiyorum onbinlerin arasından , bunu çıkar amaçlı birinin fotoğraflayıp taraflı davranması ayrı bir tartışma konusu, bizim insanımız böyledir zaten 10 binler içinden bir hatayı bulup bunu gözümüze gözümüze sokması marifettir , kardeşlik mesajlarını gösteren yok !! niye çünkü işlerine gelmiyor
biz rahmetlinin cenazesinde binlerce kişi kızılaydan kabre kadar yürüdük ankara camlarından ve balkonlarından karanfiller atıldı bu bizi gururlandırdı o gün niye madımakla ilgili bi döviz açan gösteren olmadı yapılan saygısızlıktır bence bi kişi birkaç kişi ben herkese maletmiyorum onu açanı kınıyor ve terbiyesizlik yapmış diyorum sizce tersimi yoksa

Konu Salim58 tarafından (03.07.2009 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 08:51   #43
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1093 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin YAZICIOĞLU gibi bi adamıda bu konuya alet ettiniz ya yazıklar olsun size adamın tüm konuşmalarını dinleyin nasıl bir herşeyden önce insan sever olduğunu anlarsınız insanları dinine, ırkına,mezhepine göre yargılayan bi insan değildi !...
YAŞIN KAÇ METİN KARDEŞ TÜRKİYE YAKIN TARİHİNDEN NE KADAR HABERDARSIN DOSTUM, MUHSİN BEYİ CEZAEVİ ÖNCESİ ÜLKÜC GENÇLİK HAREKETİNDEKİ HAYATI VE YAŞANTISIYLA TAVIR DAVRANIŞLARI , VE 12 SONRASI CEZAEVİ SONRASINDAKİ SİYASİ HAYATI ARASINDA DÜNYALAR KADAR FARK VAR SİYAHLA BEYAZ KADAR NEREDEYSE, YANİ BİZE GÖRE RAHMETLİ OLUMLU ANLAMDA DEĞİŞMİŞTİ, 12 EYLÜL 1980 ÖNCE KARDEŞ KAVGASINDA ÜLKÜCÜ KANATTA EN HIZLILARDAN EN ACIMASIZLARDAN BİRİYDİ MALESEF, AMA O DA DİĞER SAĞ VE SOL UÇTAKİLER GİBİ EMPERYALİZMİN OYUNUNU ÇÖZDÜKTEN SONRA , YAŞ KEMALE ERİP HER ŞEYİ DAHA SAĞLIKLI DEĞERLENDİRMEYE BAŞLAYINCA ÇOK DAHA NİTELİKLİ BİR İNSAN OLDU SİYASİ HAYATI TAVRI DEĞİŞTİ, HOŞGÖRÜSÜ DEĞİŞTİ, SENİN GİBİ 1980 SONRASI KUŞAĞIN TANIĞIU MUHSİN BEY İLE MALESEF 1980 ÖNCE YAŞLILARIMIZIN TANIDIĞI MUHSİN BEY ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR BUNU BUKADAR HİÇ KİMSE DİLE GETİREMEZ HERALDE
Alt 03.07.2009, 08:58   #44
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1028 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abircan abime açtırmayın entarnasyonal tarih kitabın sayfalarını
Alt 03.07.2009, 08:59   #45
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircan kardeşim güzel özetliyorda o taşları insanlarmı hazırladı o yıl bende sivastaydım ve aklım yetecek kadarda yaşımın insanıydım onları o günkü yönetime sormak lazım o pankarta taktım ben iyi olmuş deseydik o açılan pankart için alkışlayacakmıydınız

biz rahmetlinin cenazesinde binlerce kişi kızılaydan kabre kadar yürüdük ankara camlarından ve balkonlarından karanfiller atıldı bu bizi gururlandırdı o gün niye madımakla ilgili bi döviz açan gösteren olmadı yapılan saygısızlıktır bence bi kişi birkaç kişi ben herkese maletmiyorum onu açanı kınıyor ve terbiyesizlik yapmış diyorum sizce tersimi yoksa
AYNEN KATILIYORUM YAZDIKLARIMI KISACA YUKARIDA YİNE BELİRTTİM MUHSİN BEYU ÖZELLİKLE BİZ SOLCU SİVASLILARDA TUHAF BİR DUYGU YAŞATTI, 20 - 25 - 30 YIL ÖNCESİNİN MUHSİNİ FARKLIYDI, BBP NİN BAŞKANI HELE SON DÖNEMLERDEKİ TAVRI SÖYLEMİ BAŞKA GÜZEL BİR MUHSİN BEY VARDI, ÖLDÜĞÜNDE BENİMDE YÜREĞİMDE ACILAR BURKULDU, BENCE MUHSİN BEYİN TÜRKİYEYE VERECEĞİ ÇOK DERS VARDI KİŞİSEL HAYATI VE HİKAYESİ ARTIK GELDİĞİ DURUŞ TÜRKİYE RADİKAL SAĞI VE SAĞ SİYASETİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ, BENCE MİSYONUNU TAMAMLAMADAN GİDEN BİR SİYASİ DEĞERDİ YADA GÖTÜRÜLEN, 2 GÜN ULŞILAMAYAN DAĞ BAŞINA HER NASILSA , BURADA MUHSİN BEYİ TARTIŞIYOR OLMAK HPŞ DEĞİL HELE BÖYLE BİR KONUNUN TAMDA ORATSINA GETİREMK DOĞRU DEĞİL,
ASLINDA HERKES YAŞADIĞI HERZEYİ BİLİYOR BU MEMLEKETTE AMA HERKES KENDİNE DEMOKRAT OLDUĞUNDAN KEÇİ İNADIYLA YAŞAYIP GİDİYORUZ
Alt 03.07.2009, 09:01   #46
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1486 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Tüm bu yapılan suçlamalara rağmen Muhsin Başkan 7 yıl hapis yattıktan sonra bırakılmış hiçbir suçu olmadığı ısbatlanmıştır ben demiyorum yargı diyor mahkeme diyor ....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 09:02   #47
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1028 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Metin 80'lere götürme bizi çok canlar idam edildi sırf eşit şartlarda yaşamak istedikleri için.
Alt 03.07.2009, 09:03   #48
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 865 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evt bosunaa o kadar yill hücree cektii allah rahmet eylesinn kemikleri sizlioo rahmetlinin bu haberleri duyunca yapmayhin yhaa ayip:(::....
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 09:06   #49
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AYNEN KATILIYORUM YAZDIKLARIMI KISACA YUKARIDA YİNE BELİRTTİM MUHSİN BEYU ÖZELLİKLE BİZ SOLCU SİVASLILARDA TUHAF BİR DUYGU YAŞATTI, 20 - 25 - 30 YIL ÖNCESİNİN MUHSİNİ FARKLIYDI, BBP NİN BAŞKANI HELE SON DÖNEMLERDEKİ TAVRI SÖYLEMİ BAŞKA GÜZEL BİR MUHSİN BEY VARDI, ÖLDÜĞÜNDE BENİMDE YÜREĞİMDE ACILAR BURKULDU, BENCE MUHSİN BEYİN TÜRKİYEYE VERECEĞİ ÇOK DERS VARDI KİŞİSEL HAYATI VE HİKAYESİ ARTIK GELDİĞİ DURUŞ TÜRKİYE RADİKAL SAĞI VE SAĞ SİYASETİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ, BENCE MİSYONUNU TAMAMLAMADAN GİDEN BİR SİYASİ DEĞERDİ YADA GÖTÜRÜLEN, 2 GÜN ULŞILAMAYAN DAĞ BAŞINA HER NASILSA , BURADA MUHSİN BEYİ TARTIŞIYOR OLMAK HPŞ DEĞİL HELE BÖYLE BİR KONUNUN TAMDA ORATSINA GETİREMK DOĞRU DEĞİL,
ASLINDA HERKES YAŞADIĞI HERZEYİ BİLİYOR BU MEMLEKETTE AMA HERKES KENDİNE DEMOKRAT OLDUĞUNDAN KEÇİ İNADIYLA YAŞAYIP GİDİYORUZ
biz burada muhsin beyi tartışmıyoruz açılan pankartı siz tasfip ediyorsunuz siz rahmetliye nekadar yandıysanız bizde madımakta ölenlere bir okadar yandık olaya karışanda aynı cezayı yedi karışmayanda ben o olaylardan sonra birçok ile gittim her yerde yakanlardanmısın yakılanlardanmı sözlerinden usandım bu vahim olayları kimse tasvip etmediği gibi bende tasvip etmedim saygı gösteriyorsak saygı görmek isteriz
Alt 03.07.2009, 09:07   #50
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1486 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Metin 80'lere götürme bizi çok canlar idam edildi sırf eşit şartlarda yaşamak istedikleri için.
Yalçın 80*lere de gideriz kardeşim adaletin nasıl adaletsizce sırf eşitlik olduğu sanılsın diye suçsuz günahsız insanları idam ettirdiğinide biliyoruz!...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)