Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.07.2009, 18:43   #41
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Bu ne zammı!

serbest kürsü herkes istediğini yazıyor kolay gelsin
Alt 21.07.2009, 23:11   #42
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu kadar dolaylı yoldan soyana kadar bir kanun çıkarsınlar çalışanlar senede 2 maaşlarını hazineye devredecek desinler olsun bitsin.Bu kadar kafa karıştırıp soymaya gerek yokki
Gayet mantıklı.Ne sen uğraş ne de biz uğraşalım.Maaşı hiç yatırma 2 aylık daha iyi.
Alt 21.07.2009, 23:58   #43
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Sivaslisandy-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivaslisandy-58 Şuan Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11

Tecrübe Puanı: 1434 Sivaslisandy-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gayet mantıklı.Ne sen uğraş ne de biz uğraşalım.Maaşı hiç yatırma 2 aylık daha iyi.

hic degil kardesler kimse kimseye bagislamamali,kurusu kurusuna almali
Alacaklari olunca isini evinizin halini düsünmezler gecinebiliyormu diye?
Verecekleri oluncada kirk dereden su getirirler;bir bosluk (aciklik)bulsakta vermesek diye?
onun icin insanimiz haklarini aramali bagis falanda yapmamali,gitsinlerde zenginlerden zenginlik vergisi alsinlar.
millet vekillerin maaslarini artiracaklarina halka millete baksinlar maaslarina zam yapsinlar.
vermisler yakayi IMF.ye milletin parasi hala dis borclara akiyor,halada isin icinden cikilamiyor
onun icindirki Türkiye oyuncak top gibi avrupanin ve amerikanin karsilikli elinde oynamaya devam ediyor
Böyle giderse kölelige az kaldi zaten.
Alt 22.07.2009, 00:10   #44
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sivaslisandy-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hic degil kardesler kimse kimseye bagislamamali,kurusu kurusuna almali
Alacaklari olunca isini evinizin halini düsünmezler gecinebiliyormu diye?
Verecekleri oluncada kirk dereden su getirirler;bir bosluk (aciklik)bulsakta vermesek diye?
onun icin insanimiz haklarini aramali bagis falanda yapmamali,gitsinlerde zenginlerden zenginlik vergisi alsinlar.
millet vekillerin maaslarini artiracaklarina halka millete baksinlar maaslarina zam yapsinlar.
vermisler yakayi IMF.ye milletin parasi hala dis borclara akiyor,halada isin icinden cikilamiyor
onun icindirki Türkiye oyuncak top gibi avrupanin ve amerikanin karsilikli elinde oynamaya devam ediyor
Böyle giderse kölelige az kaldi zaten.
Bankaya git,sıra bekle,vergi yatır,bilmem ne yatır.Bir dünya iş.Güya maaş veriyor.Bu cebinden alıp,öbür cebine koyuyor.
Alt 22.07.2009, 00:14   #45
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

köleliğe az mı kaldı?
sanayi bakanı ''Çin malları boykot edilsin'' dedi. Daha bir gün olmadı lafını geri çekti...
bu iş sizin bizim maaşalrımızla olacak iş değil.. Türkiye yıllar öncesinden kalan borclarını degil hergün borclarının faizini ödüyor...bakalım ne olacak..
üretim ve sanayi yok ama tüketime gelince çılgınlar gibiyiz.ee .. Nerden karşılacak devlet... Tabiki vatandaşın cebinden...
Alt 22.07.2009, 00:57   #46
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

iyide kardeşimbu devlet insanda biz neyiz bilemiyorumki madem öyle niye bizim maaşlarımızdan kesiyolarda kendilerinikilere zam yapıyolar madem bu borç bi şekilde ödenecek kendi maaşlarındanda kessinler öğretmenden kesiyolar asgari çalışandan kesiyoyolar dizi sinema oyuncularına kadar maaşlarından kestiler müslümanlar ya peki bunlarların hiçmi vijdanları yok yetim hakkı kes dul hakkı kes emekli hakkı kes kes babam kes sonrada haktan allahtan vaaz ver yaa bunların ağzı gözüde çarpılmıyor be doğrulukla geliyorlar hangi parti olursa olsun çaktırmadan güya malı götürüyolar yok köşküydü yok villasıydı babadan dededenmi kaldı bunlara onca mal mülk zkkımın pekini yesin ahirette nasıl sorgu sual verecekler yazık üzülüyorum can veremiyecek bunlar çünkü türkiyenin hakkı var midelerinde allah çıkarır inşallah.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 01:36   #47
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 730 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
onu kimdiyosa yalan söylüyo bu ülkeyi biz sokakda bulmadık.. VATAN...EĞER UĞRUNDA KAN DÖKÜLMÜŞSE.. VATAN..sadece çanakalede 250 bin şehidimiz var.daha niceleri sen hiç karamsarlağa kapılma kimse bu ülkenin çakıl taşını bile satamaz.mülteci kamp meselesinede gelince biz ulus olalarak kampı veya esaret altında yaşamayı kabül etseydi bugün olduğu gibi düğüne gidergibi davullu zurnalı halaylar çekilerek ellere kınalar yakılarak askere gitmezdik.nedemiş büyük şair mehmet akif ersoy....ben ezelden beri hür yaşadım hür yaşarım..hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım..kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım...yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım ......hepinize saygılar sunuyorum
no panik hemşerim............ benim espiriyle yaklaştığım mesaja ciddiyetle cevap vermişsin..........ben orada espiri mahiyetinde konuştum......
Alt 22.07.2009, 17:41   #48
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
no panik hemşerim............ benim espiriyle yaklaştığım mesaja ciddiyetle cevap vermişsin..........ben orada espiri mahiyetinde konuştum......
espiriyi bende çok severim ama vatan,hüriyet vede milet üzerinde değilde daha pasif konularda yaparsak uygun olur diye düşünüyorum bu konuda millet olarak daha hasas olduğu konular açıklık getirdiğin içinde taşekkürler.
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009, 23:50   #49
LaEdri
Usta Yiğido

Mazota yeni zam

A.A 22 Temmuz 2009

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı motorin ve kırsal motorinde artırdı.

EPDK, 23-24 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını motorin ve kırsal motorinde 3-4 kuruş artırdı. Buna göre, motorinin litresi 2,57 liradan 2,61 liraya, litre fiyatı 2,45 olan kırsal motorinin fiyatı ise 2,48 liraya yükseldi. Litresi 3,20 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatında değişikliğe gidilmedi.

Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzinde litrede 1 kuruş, motorin ve kırsal motorinde de 4 kuruş arttı.

Akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,06, motorinde 2,43, kırsal motorin için litrede 2,32 lira olarak belirlendi
Alt 23.07.2009, 17:52   #50
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2174 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

soyulduğunu zannedenler devlet paraları nerelere harcıyor onu bir araştırsın...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)