Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İşte Sivas'ın adayları - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.04.2011, 00:13   #41
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 787 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İşte Sivas'ın adayları

tavlama işi biraz zor ama buluşmak isterim kardeşim............hatta mutlaka buluşalım derim.......belki ben sizi tavalarım........
Alt 13.04.2011, 00:14   #42
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39

Tecrübe Puanı: 735 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK

şuraya yazılan yorumları, düşen seviyeyi hakarete varan ifadeleri gördükten sonra neden uzun zamandır bu siteye uğramadığımı veya uğramak istemediğmi daha iyi anlıyorum...sağcı-solcu farketmiyor malesef birçok kişi o kadar seviyesizleşerek birbirlerine düşmanmış gibi bakarak birşeyler yazmışlar ki okuyunca hayretler içinde kalıyor insan...ondan sonra da derler ki neden sivaslılar.net sitesi eskisi gibi canlı ve güzel değil, neden gelen gidiyor?

sitede 3-5 kişi almış sazı eline istedikleri gibi ahkam kesip kendileri gibi düşünmeyenleri hemen düşman ilan etme psikolojisindeler... herkes bir siyasi görüşte veya çizgide olabilir gayet doğal ama bu kimseye diğerini küçümseyip aşşağılama, ona istediği gibi seviyesizce ithamda bulunma hakkı vermez...
Alt 13.04.2011, 00:26   #43
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1243 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tavlama işi biraz zor ama buluşmak isterim kardeşim............hatta mutlaka buluşalım derim.......belki ben sizi tavalarım........
Tamam, sözleşiriz buradan o zaman gelsin seçimden önceki günlerden birinde Selçuk Çay Bahçesinde otururuz... Türkiye Genel Siyaseti hakkında birşey diyemem ama Sivas özelinde tavlarız gibi geliyor İddialıyım yani...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2011, 00:34   #44
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 787 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam, sözleşiriz buradan o zaman gelsin seçimden önceki günlerden birinde Selçuk Çay Bahçesinde otururuz... Türkiye Genel Siyaseti hakkında birşey diyemem ama Sivas özelinde tavlarız gibi geliyor İddialıyım yani...
valla bi yeğenim var buluşmaya özellikle onuda getirecem ben söze hiç karışmıyacam söz onu tavlaya bilirsen benide tavlamışsın sayacam........valla bela gibi bişey seni bi esir alsında gör...........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2011, 11:47   #45
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1553 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eveeeeeeet not edecek olursak
baki bey:maddi durumu iyi,eşi vergi rekortmeni,yardımsever
erdal bey:uzman doktor,tüm sivasta yaşayanlar tarafından seviliyor(benim akrabalarım hariç çünkü tanımıyolar)
renda bey:zaten il başkanıydı
malik bey:zaten geçen dönemden yaptıkları ortada................
metin bey:yorum yok.......
bi düşünelim hele beni küçümseme kardeşim haaaaaaaaa........bu sene en az 17-18 oy getirecem sivasa.....
sevgili titiz kardeşim siyasette şu kadar oyum var bu kadar oy getireceğim sözü hiç hoşum gitmez hiçte tutarlı bulmam bu düşünce o 17 -18 kişinin vicdanına ipotek koymaktır bu tür ipotekli oy kullanmayı ben özgürüm diyen hiç bir birey kabul etmez ederse zaten onun özgürlük anlayışında bir sorun var demektir bizim toplumumuzda herkesin seçme ve seçilme özgürlüne mudaheleyi reddettiği gün gerçek demokrasiden söz edilbilir yoksa benim şu kadar oyum var diye siyasetçiyi kandırmaya uğraşıp sandıktan kendisinden başka hiç bir oy çıkaramıyan kişileri çok tanıdım
Alt 13.04.2011, 11:50   #46
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
valla bi yeğenim var buluşmaya özellikle onuda getirecem ben söze hiç karışmıyacam söz onu tavlaya bilirsen benide tavlamışsın sayacam........valla bela gibi bişey seni bi esir alsında gör...........
niye sevgili kardeşim sen kendini anlatmaktan acizmisin ki yiğeninden medet umuyorsun titiz yiğidom oysa ben yaptıın yorumlardan hiçte öyle olmadığını biliyorum selamlar
Alt 13.04.2011, 11:53   #47
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili kıbrıslı beni de davet edin bir bardak çay ne dosttan nede düşmandan esirgenir
Alt 13.04.2011, 12:06   #48
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

değerli arkaşlar şu her üyenin kendi mesajını değiştirmesi yönetim tarafından sağlanmadığı için işte üst üste mesaj yazma sorunu yaşıyoruz yoksa yazmayı unuttuğum şu sözü diğer mesajların bir yerine sıkıştırırdım o söz sevgili yiğidom bırak başka insanları kendi çocuğuma oyunu CHP' ye verdesem bana baba ben insanım benim düşüncem yokmu bundan sana ne der.
Alt 13.04.2011, 12:17   #49
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 764 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
*AHISKALI* Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şuraya yazılan yorumları, düşen seviyeyi hakarete varan ifadeleri gördükten sonra neden uzun zamandır bu siteye uğramadığımı veya uğramak istemediğmi daha iyi anlıyorum...sağcı-solcu farketmiyor malesef birçok kişi o kadar seviyesizleşerek birbirlerine düşmanmış gibi bakarak birşeyler yazmışlar ki okuyunca hayretler içinde kalıyor insan...ondan sonra da derler ki neden sivaslılar.net sitesi eskisi gibi canlı ve güzel değil, neden gelen gidiyor?

sitede 3-5 kişi almış sazı eline istedikleri gibi ahkam kesip kendileri gibi düşünmeyenleri hemen düşman ilan etme psikolojisindeler... herkes bir siyasi görüşte veya çizgide olabilir gayet doğal ama bu kimseye diğerini küçümseyip aşşağılama, ona istediği gibi seviyesizce ithamda bulunma hakkı vermez...
Kim siyasi görüşü eleştiriyor yav?
Kim kimi düşman ilan ediyor, bize ahkam kesiyor diyene bakın....
Olur koyun gibi davranalım...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2011, 12:30   #50
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 764 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
niye kimse diğer partilerin adayları hakkında yorum yapmıyo............iyi veya kötü adam gibi bi tane yorum yok varsa yoksa ak parti.........tamam diyelim akp nin adayları çok kötü o zaman akp ye oy veren arkadaşları ikna edin diğer partilerin adaylarının şimdiye kadar yaptıklarını anlatın ve sivasımızı akp nin cılız, işe yaramaz,tembel, çalışmayan vekillerinden kurtarma yolunda adım atın.........hep akp nin adayları kötüleniyor ama diğer partilerin adayları hakkında doğru düzgün iyi veya kötü bi yorum yok.......sitede çok araştırmacı kardeşimiz var bir akp li olarak rica etsem diğer partilerin adayları hakkında bana bilgi verebilirlermi...........belki bizimde fikrimiz değişir........
CHP hiç olmazsa burada üyerine sordu kimi aday yapayım diye, AKP sordu mu?
Burada CHP adayları arasında sadece ikinci sıra tartışılabilir, merkezden gönderildiği için,
diğer adaylar asla tartışılamaz, çünki bu insanlar demokratik olarak seçim sonucu bu hakları aldılar, sultanları göndermedi.
AKP ise iktidar sahibi ve bir takım insanlara göre Sivas AKP için çantada keklik.
Eleştirinin başı burasıdır, çantada keklik gördüğü yerde aday seçimidir ve çoğunluğu alacağım dediği yere verdiği önemsizliktir.

Burada demokratik haktan baheseden başta çokbilmiş bir moderatör olmak üzere AKP yandaşlarına sorarım neden itiraz etmiyorsunuz?
"Muhalefet partisi üyelerine sordu demokratik olarak önemli bir iş yaptı, ey sultan sen neden bize sormadın? Biz senin fedailerin miyiz? Biz sana oy vermekle hata mı ettik te bizi bu duruma soktun?" diye itiraz ettiniz mi?
Bu kadar mı demokratik hakkınızı ucuza satıyorsunuz?

Bide bazı medyada görüyorum en büyük itiraz CHP'de, AKP'de herşey güzel, süt liman diye yazıyorlar çiziyorlar..
Evet sultanlarının buyruklarına itiraz edememekte, başlarını yerden kaldıramamakta öyle becerikliler ki, demokratik hak hukuk ahkamlarına o kadar dalmışlar ki Sivas'da olduğu gibi gıklarını çıkaramıyorlar..
Ben Erdoğan olsam seçimi kazanırsam, hele de Sivas'ı..
Şöyle bir emir verirdim:
Daha kötü davranın, daha çok ellerindekini alın, daha beter edin, ki hiç gıgkları çıkmasın. Baksana ne kadar kötülük yapsam adamlar bana oy veriyor, hangi şehire bişey yapsam adamlar benden gidiyor, demek ki iyi değil, kötülük makbul..

Tipin "AKP demokrasisi"
DEVAM............
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)