|
|
#41 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
tavlama işi biraz zor ama buluşmak isterim kardeşim............hatta mutlaka buluşalım derim.......belki ben sizi tavalarım....
![]() ![]() ....
|
|
|
#42 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 735
![]() ![]() |
şuraya yazılan yorumları, düşen seviyeyi hakarete varan ifadeleri gördükten sonra neden uzun zamandır bu siteye uğramadığımı veya uğramak istemediğmi daha iyi anlıyorum...sağcı-solcu farketmiyor malesef birçok kişi o kadar seviyesizleşerek birbirlerine düşmanmış gibi bakarak birşeyler yazmışlar ki okuyunca hayretler içinde kalıyor insan...ondan sonra da derler ki neden sivaslılar.net sitesi eskisi gibi canlı ve güzel değil, neden gelen gidiyor?
sitede 3-5 kişi almış sazı eline istedikleri gibi ahkam kesip kendileri gibi düşünmeyenleri hemen düşman ilan etme psikolojisindeler... herkes bir siyasi görüşte veya çizgide olabilir gayet doğal ama bu kimseye diğerini küçümseyip aşşağılama, ona istediği gibi seviyesizce ithamda bulunma hakkı vermez...
|
|
|
#43 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1243
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İddialıyım yani... ![]()
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#44 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
Alıntı:
......valla bela gibi bişey seni bi esir alsında gör.....![]() ![]() ......
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#45 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1553
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() |
niye sevgili kardeşim sen kendini anlatmaktan acizmisin ki yiğeninden medet umuyorsun titiz yiğidom oysa ben yaptıın yorumlardan hiçte öyle olmadığını biliyorum selamlar
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() |
sevgili kıbrıslı beni de davet edin bir bardak çay ne dosttan nede düşmandan esirgenir
|
|
|
#48 |
|
Usta Yiğido
![]() |
değerli arkaşlar şu her üyenin kendi mesajını değiştirmesi yönetim tarafından sağlanmadığı için işte üst üste mesaj yazma sorunu yaşıyoruz yoksa yazmayı unuttuğum şu sözü diğer mesajların bir yerine sıkıştırırdım o söz sevgili yiğidom bırak başka insanları kendi çocuğuma oyunu CHP' ye verdesem bana baba ben insanım benim düşüncem yokmu bundan sana ne der.
|
|
|
#49 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
Alıntı:
Kim kimi düşman ilan ediyor, bize ahkam kesiyor diyene bakın.... Olur koyun gibi davranalım... |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
Alıntı:
Burada CHP adayları arasında sadece ikinci sıra tartışılabilir, merkezden gönderildiği için, diğer adaylar asla tartışılamaz, çünki bu insanlar demokratik olarak seçim sonucu bu hakları aldılar, sultanları göndermedi. AKP ise iktidar sahibi ve bir takım insanlara göre Sivas AKP için çantada keklik. Eleştirinin başı burasıdır, çantada keklik gördüğü yerde aday seçimidir ve çoğunluğu alacağım dediği yere verdiği önemsizliktir. Burada demokratik haktan baheseden başta çokbilmiş bir moderatör olmak üzere AKP yandaşlarına sorarım neden itiraz etmiyorsunuz? "Muhalefet partisi üyelerine sordu demokratik olarak önemli bir iş yaptı, ey sultan sen neden bize sormadın? Biz senin fedailerin miyiz? Biz sana oy vermekle hata mı ettik te bizi bu duruma soktun?" diye itiraz ettiniz mi? Bu kadar mı demokratik hakkınızı ucuza satıyorsunuz? Bide bazı medyada görüyorum en büyük itiraz CHP'de, AKP'de herşey güzel, süt liman diye yazıyorlar çiziyorlar.. Evet sultanlarının buyruklarına itiraz edememekte, başlarını yerden kaldıramamakta öyle becerikliler ki, demokratik hak hukuk ahkamlarına o kadar dalmışlar ki Sivas'da olduğu gibi gıklarını çıkaramıyorlar.. Ben Erdoğan olsam seçimi kazanırsam, hele de Sivas'ı.. Şöyle bir emir verirdim: Daha kötü davranın, daha çok ellerindekini alın, daha beter edin, ki hiç gıgkları çıkmasın. Baksana ne kadar kötülük yapsam adamlar bana oy veriyor, hangi şehire bişey yapsam adamlar benden gidiyor, demek ki iyi değil, kötülük makbul.. Tipin "AKP demokrasisi" DEVAM............ |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|