![]() |
#41 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1356
![]() |
![]() Bundan sonrası için Sivas'a vaadleri nelerdir? Bunları bilmek önemli. Ve yapabileceklerine inanmak. Şimdi ben Sivas dışında yaşayan bir ve oyunu Sivas'ta kullanacak olan bir seçmen olarak ben hangi kriterleri gözönüne almalıyım? Sağdan soldan geçmişinden ve geleceğinden, adayları değerlendirmek önemli.
2007 de Sivasa Sivaslılar sahip çıksaydı AKP bu seçimde daha çok özen gösterebilirdi Sivas'a
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() Sayın kardeşim.
Herkese altından ev yaptıracağım deseler bile inanılır mı siyasetçiye. Vaadlere bakmak bence saçmalık. bugüne kadar hangi vaadleri yaptılar da şimdi yapacaklar. Kendileri istese de ağa babaları bunlara izin vermez işte. Ondan dolayı o kriterler geçerli değil. Arada sırada taze kan gerekli. Hep aynıları aynı t-yerde oturunca kokuşmuşluk artıyor... Değişim iyidir... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#43 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1356
![]() |
![]() vaadlere bakma ve vaadlerin yapılabileciğine inanmak .işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum şu an için bu güveni alamadım
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#44 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bu da senin iyi bir seçmen olduğunun kanıtıdır bence..
Beklemek en akıllıcası sanırım.. Bütün yılların birikimini bir mitingle karara vardırmak saçmalık.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#45 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() |
![]() k..ını yırtacak akp bu seçimde 2. vekillik için nursuna hanım can çekişiyor
![]() |
#46 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sivas'tan milletvekili olacak kişi Sivasın herşeyi ile yoğrulmalı, aksi halde verimli olamaz diyorum. Sivası ancak Sivaslı olan değil Sivasta yaşayan anlar bu budur.Sivas'ta gelenekmi kaldı diyenler var ama canımız sağoldukça yaşatacağız.Gelin Hamamı , Kıymalık yapma kalksada daha öyle güzel geleneklerimiz var ki.Sivasıma kurban olurum ben.Şimdi CANIM SİVASIM adlı şiirimi paylaşmak geldi içimden. CANIM SİVAS’IM Seni çok özledim göresim geldi Burnumda tütersin canım Sivas’ım Hasretin bağrımı ok gibi deldi Sevdadan betersin canım Sivas’ım Dört Eylül başımda bir altın tacım Ata’mın izinde bal olur acım Göğümde meşalem, derde ilacım Sen bana yetersin canım Sivas’ım Sen bu güzel yurdun narin şehrisin Yurda kem bakanın keskin zehrisin Ozanların yüreğinde bahrisin Veysel’ce tütersin canım Sivas’ım Kubbeler kasırlar canlı şahitler Uğruna can verdi nice yiğitler O civan balalar, şanlı şehitler Şana şan katarsın canım Sivas’ım Dağlarında süzgün rüzgârın eser İnsanın düşküne yardımı sever En sıcak, en cömert, misafirperver Kalbimde atarsın canım Sivas’ım Kepenek suyunla yüreğim sönsün Madımak silkinip çiçeğe dönsün Çifte minarede mahyalar yansın Cana can katarsın canım Sivas’ım SABİHA SERİN Bestekar Naim İlgün Soysev tarafından Sivas Marşı olarak bestelenmiştir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yiğido
![]() ![]() abdulvahid Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2012 10:51
Tecrübe Puanı: 592
![]() |
![]() Sivaslı olmak yeterli değil,sivası derd edinmek önemli.Ak Parti bu sefer farklı aday uygulaması yaptı.Sebeblerini de gözardı etmeden değerlendirmek daha iyi olur kanaatindeyim.
![]() |
#48 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() abircan abi yerel seçimlerde de böyle şeyler yazıyordun. Aldınız boyunuzun ölçüsünü. 13 Hazirana az kaldı. Yine kayıplara karışırsın birkaç ay.
![]() |
#49 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birkaç gündür Malik Bey ile geziyorum, yarın Zara'dayız CHP içerisindeki beklenti iyi ve 1. ve 2. sıra adayları hakikaten çok iyi asılıyorlar, diğer partilerden çok çalıştıkları kesin onu gördüm (Şener hariç) Sivas'taki havayı söyleyeyim şimdilik 2+2+1 ya da 3+2 görünüyor CHP 2'nin altına düşerse benim için sürpriz olur. Geçen mitingte polis kayıtlarına göre 22.000 kişi varmış, 11 Haziran'da daha çok insan bekleniyor. Şehir merkezinde ve ilçelerde oylarını 2 katına çıkartmayı planlıyorlar bu da rahat rahat 2. vekil ediyor. Ama 1. parti çıkması imkansız...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#50 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben şu anki durumu bilmesem de hemşehrimin mantığını çok iyi bilirim.
Sivastan CHP 2.Yi çuıkaramaz. Meydanlar yanıltıcı olur. Ne oldu cumhuriyet mitinglerine katılanlar:? Sevmeselerde Melih Beye oy vermediler mi? Yine hüsannn yine hüsran... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|