Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'ta Akp Rüzgarı - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.06.2011, 09:45   #41
Yigit_07_58
Yiğido

Yigit_07_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yigit_07_58 Şuan Yigit_07_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2011 16:08

Tecrübe Puanı: 634 Yigit_07_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

Durmak Yok Yola Devam Diyoruz..caresı yok bır sıvas lı olarak antalyada yasıyorum ama bızım gonlumuz hep orda aılem orada ... ve bazı alevi koylerınden tanıdık eş dostlar var bızımkılerı arayıp oy ıstıyorlar allam kırlı bır tezğah yine devrede seçim pusulalarına dıkkat arkadaslar...bızım koyu arayıp ınsanların aklını çelmeye başlamışlar ....yaf pes dıyorum...bukadar düşmeyinnn..alacagız kala kala ke-mal e mı kaldı bu ülke.çarkçı keee--mmmaaalll e verecek degılız elımız kırılır allah vermesın ..
Alt 10.06.2011, 12:05   #42
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 638 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aman abi..
Orada bahsettiğin çarkçı ile gerçekten karakterli bir meslek var çarkçılık diye.
Onu karıştırmayalım da..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:13   #43
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 711 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
senin yaşın benden büyük ama yinede karneli günleri hatırlamazsın yağ kuyrukları benzin kuyrukları ozamanlar chp vardı tarihi seven ve araştıran biri olaraktan gelişmeleri iyi takip ederim gelelim benim aklımın erdiği günlere hastanelerdeki kuyruklara şehirler arasındaki günlük ölümle sonuçlanan kaza haberlerine ulaşımdaki sıkıntılara, rüşvetlere çetelere batan bankalara,ekonomik krizlere, doğal kaynağımız su bile haftanın belirli günleri belirli saatlerde geliyordu... tabi uçakla yolculuk etmek büyük bir lükstü ve 1999da sivas hava alanı 1000 kişi taşımış olması lazım 2010da bu rakam 103 bin başbakanın havaalanı açılışındaki konuşmasında söylemişti bir meslek lisesi mezunu olaraktan istediğim bölüme gidemedim malum zihniyet yüzünden şimdi öyle bir sıkıntı yok çok şükür gelelim en çok şikayet ettiğiniz benzin fiyatlarına tamam pahalı kabul ediyorum önceden benzin ucuzduda kimse araba alacak parayı bulamıyordu şimdi hem arabası var hemde o pahalı benzini alacak parası var 90 lı yılların sonunda okuldaki hocalarımda araba olmaz iken şimdi lise öğrencileri okula kendi özel arabaları ile geliyorlar çevrenizde muhakkak okul vardır bakın otoparkına galeri gibi maşallah Allah daha çok versin yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseyi aşşağıladığımdan değil çocukken mahallede el arabası ile hurdacılar gezerdi şimdi bir tane bile el arabası ile gezen hurdacı göremiyorum kamyonetleriyle geziyorlar her evde bilgisayar var lüks olmaktan çıktı aynı şekilde internet var bakın bunlar hep aile bütçesine külfet ben anlamıyorum sizin anlatmanıza göre bu kadar yaşanm standartlarının artması imkansız ya biz hayali yaşıyoruz ya siz başka bir dünyada yaşıyorsunuz kaos bey elimde 1900 lü yılların başından 2005 e kadar basılan gazeteler var savunduğun zihniyeti belgelerim merak edersen ulaştırabilirim sana malum zihniyeti görüp aradaki farkı anlarsın yaşım küçük olabilir ama ülkeme milletime atalarıma karşı tahmin edemiyeceğin kadar ilgiliyim şimdi sen çaktın ?
Benim savunduğum zihniyetten haberin yok senin.
Benim zihniyetim 1938 den sonra iktidara hiç gelmedi..
Yazdığı mesajların hiç birinde bir parti methi veya bir partiden alıntı göremezsin.

Ne belgen varsa senle tartışmaya hazırım yeter ki parti bilgisi olmasın..
Ortaya veri dökelim konuşalım...

O kuyruklar dönemini çok iyi biliyorum ama sen nedenlerinden haberin yok. O dönemde AKP iktidarda olsa olmayacak mıydı sanıyorsun? Ya da şu geçmiş 7-8 yılda bir başka partinin yönetimde olması durumunda hangi işlerin ne kadar yapılmış olacağından nasıl eminsin?

Şu mantığı anlayın artık, dünyanın yıllar içerisindeki değişimi, teknolojik gelişim, kürsel aktörlerin etkileri her ülkenin gidişatını belirliyor, bir dönemde yapılanları ya da yapılamayanları sadece o dönemim gerçekleri ile değerlendirebilirsin.
2011 den bakıp ta 1970 ler de olanı biteni örnek göstererek bu günle kıyas yapılamaz..

Bu gün aynı dönem içerisinde yapılanlarla yapılmayanlar birbiri ile ve emsal ülkelerle mukayese edilerek değerlendirmeler yapılır. Herşey ileri giderken geriye giden şeyler dikkate alınır, toplumsal ileri gidişin zaten getireceği mecburi gelişmeler olacaktır, yerinde mi duracaktı peki. Bu gün yapıldı denilen bazı şeyler o koltuklar boş dursa da zaten olacak şeyler. Bunda hemfikir miyiz?

Bu konuda anlaşabilecek miyiz?

AKP eleştirildiğinde "at gözlüğü" ile bakıp hemen malum zihniyet yakıştırması yapmak size şeriatı getiriyorlar dendiğinde ki ile aynı şeydir.

Ne dersin?
Anlaşabilecek miyiz?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:20   #44
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
serhat3358 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ortalık karıştırıcı kaotik zemin hazırlayıcı toplumu kaosa sürükleyicilerdeki mantığı ancak bir mantıksız çözebilir.
Ekonomiyi sosyalleştiripte sosyal terbiyeden yoksun karşı düşüncenin mantığını terazileyen, hatta direk mantıksız ilan eden bir zihniyetle aynı şeyleri paylaşmamak şereftir.

Bizim Vatan için yapacaklarımız var işimize bakalım, düzen bozucu, yaygaracı, karmaşık nizam sahiplerinden bu Vatana hiçbir zaman bir yarar gelmemiştir, ancak bizlerin bu mantık dışı oluşum ve temsilcilerinden ibretlik resimler elde etmemizde yarar var.
İyi geceler diliyorum.

Veri yaz kardeşim, AKP çalışanı değilsen, özgür vatandaş isen bana veri yaz,
Tabi objektif veri ne demek biliyorsan...
Biliyorsun değil mi?

Veri=Bilginin, iletişim, yorum ya da işlem için uygun olarak formülize edilmiş şekilde gösterilmesi.
Öbjektif= Tarafsız

Yoksa abuk subuk demagojinin sana allasını yaparım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 12:23   #45
aktassa
Usta Yiğido

KAOS bey.
Güzel yazmışsınız da bence son cümleyi çıkarın..

Yoksa abuk subuk demagojinin sana allasını yaparım derseniz birisi de gelir zaten hep CHP nin yaptığı şey değil mi der...

Saygılar..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:24   #46
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KAOS bey.
Güzel yazmışsınız da bence son cümleyi çıkarın..

Yoksa abuk subuk demagojinin sana allasını yaparım derseniz birisi de gelir zaten hep CHP nin yaptığı şey değil mi der...

Saygılar..
Banane CHP den
Alt 10.06.2011, 12:36   #47
aktassa
Usta Yiğido

O zaman alınmayın birisi öyle derse...

Bu arada herkese Hayırlı CUMAlar!..
Alt 10.06.2011, 12:44   #48
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O zaman alınmayın birisi öyle derse...

Bu arada herkese Hayırlı CUMAlar!..
Alınmadım, size de hayırlı Cumalar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 12:49   #49
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
Yigit_07_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Durmak Yok Yola Devam Diyoruz..caresı yok bır sıvas lı olarak antalyada yasıyorum ama bızım gonlumuz hep orda aılem orada ... ve bazı alevi koylerınden tanıdık eş dostlar var bızımkılerı arayıp oy ıstıyorlar allam kırlı bır tezğah yine devrede seçim pusulalarına dıkkat arkadaslar...bızım koyu arayıp ınsanların aklını çelmeye başlamışlar ....yaf pes dıyorum...bukadar düşmeyinnn..alacagız kala kala ke-mal e mı kaldı bu ülke.çarkçı keee--mmmaaalll e verecek degılız elımız kırılır allah vermesın ..

Evet durmak yok yola devam
Bak Başbakan Mardin'de ne vaadinde bulunmuş.
"Ne olacak biliyor musunuz? Artık nasıl Amerika'da bir Hollywood varsa, nasıl Hindistan'da bir Bollywood varsa bizim için Türkiye'de de Mardinwood olacak"

Ona cevabı bakın nasıl verilmiş:
Alıntı sevmem ama ne yapayım yine beleşçiliğim tuttu.
.........
.........
Çünkü, bırak wood’u muud’u, sinema salonu yok Mardin’de... “Mardinwood yapıcaz” diyen başbakana, miting meydanından biri seslense, “hadi beni sinemaya götür” dese, gözüne gaz sıksan yeridir! Güya sinema festivali ayaklarıyla uyduruk bi salon ayarladılar, minibüs kadar, festivalden festivale açılıyor, festival bitti mi, kapanıyor. En yakın sinema, Kızıltepe’de... Dünyanın her yerinde ilçeden şehre gelinir sinemaya, Mardin’de
şehirden ilçeye gidiliyor!

Aramışken...
Ağrı’yı da aradım.
2011, yok.

MGK’ya dilekçemdir...
Ermenistan’a kapı mapı açmaya çalışacağınıza, siz önce Ağrı’ya sinema salonu açın. Ermenistan halkının refahını bilahare düşünürüz.

Güroymak... Cumhurbaşkanımız “Norşin” yaptı. Aferin de... Hani Bitlis’te sinema?

Malazgirt.
1071 birader...
Hâlâ yok.

Harran’a maharetmiş gibi Oscar’lı sanatçıları götürüyorlar göstermeye, üniversitesi var, sinema salonu yok. Şırnak’ta yok. Tunceli’de elektriği olmayan köylere çamaşır makinesi dağıtıyorlar, sinema salonu yok. Kilis’te işporta tezgâhı gibi, seyyar... Iğdır’da yok.

Bir evlat askere gitmiş, bir evlat terörist olmuş, bir evlat tarlada mayına basmış, devletle-örgüt arasında sıkışmış çaresiz bir aile, zorunlu göç... Nedir bu? Mahsun Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm’ü... “Açılım” filmi... Nerede çekildi? Kağızman’da... Kağızman’da sinema yok.

Güneşi gördün de...
Ahali nasıl görecek?

Şimdi diyeceksiniz ki, sanki her şeyimiz tamam da, sinema salonlarımız mı eksik?

E ben de onu merak ediyorum...
Her şeyimiz tamam da, Mardinwood’umuz mu eksik?

Bir form üuesine yine sesleniyorum.
Objektif verin varsa yaz...
Alt 10.06.2011, 14:03   #50
mustafaarslan
Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafaarslan Şuan mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2012 11:51

Tecrübe Puanı: 682 mustafaarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O zaman Saadet Partisi'nin daha fazla oy alması gerekmez mi ? Halk eskisi gibi kör değil. Kime oy vereceğini kimi sandığa gömeceğini biliyor. Yapılanları beğenmeyenler daha öncekilerin Sivasa kazandırdıgı bişey varsa yazsın da görelim ( Cumhuriyetin ilk yıllarına inmeden mümkünse)
Az önce Cumhuriyet ünivertesinden geldim orda hastam yatıyor 1974 de yapılmış akpnin tüm yaptıkları onun yarısı etmez.........
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir)