Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP TUTUŞTU! - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2012, 18:46   #41
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Blinzeln Cevap: AKP TUTUŞTU!

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ve sana bir soru sorayım.Bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum,bir iddiam da yok cevabına yönelik.
Sen,Abdurrahman.Doğan Ürgüp başkan olmadan önce ne iş yapıyordun,şimdi ne iş yapıyorsun?
Sanane deme hakkına sahibim öncelikle SANANE diyorum..
Bu soruyu cevap veremeyeceğim düşüncesi ile sorduğun için ve sinsi sinsi sorunun cevabını bekleyenlere kapak mahiyetinde cevabımı veriyorum.

2009 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslar arası ilişkiler bölümünü kazandım.1 yıl eskişehirde okudum. sonra ailevi sebeplerimden dolayı bölümümü açıktan okudum ve sivas'a yerleştim şu an 3. sınıftayım. 2010 yılında mülakatla ( mülakatı istanbul'dan uzmanlar yaptı kesinlikle aralarında bbp li hiçkimse yoktu) bilgi işlem müdürlüğüne 'kent bilgi sistemi' (6 aylık bir çalışma) kurulumu için iş başı yaptım. normal bir kişinin 100 hane tespiti yapması gerekirken ben 200 veri yaparak işimi helalinden yaptım. Üniv.bölümümde kendimi geliştirdim ve kalıcı oldum. Ha bu arada 2011 yılında uçak teknolojisi bölümünü kazandım ama malum görevim dolayısı ile yine sivasta kaldım 2. sınıfından itibaren THY de 2000 tl staj ücretini elimin tersi ile iterek...
hadi şimdi kaybol laedri. kimseyide zan altında bırakma bu dünyanın birde ahireti var..

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2012, 18:54   #42
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AKP TUTUŞTU!

Doğan Ürgüp döneminde belediyeye girmişin,ve yanlış bilmiyorsam ocakta da görevin var.Elinde bir üniversite diploması yok verdiğin cevaba göre.Devletçe belgelendirilmiş bir vasfın yok,kimse de seni tanımıyordu belediyede,bağımsız adamlar geldi seni seçti..Kapak neresinde bu cevabın?
Alt 28.09.2012, 18:59   #43
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Hadi bunları da geçtim,işe alınma sebebini de geçtim.
Buraya gelip,ben kimsenin adamı değilim,ben normal vatandaş olarak yorum yapıyorum deyip kandırma insanları.
Yetmiyor benim AKP adamı olduğumu söylüyorsun.
Sen benim AKP ile en ufak irtibatımı bulamaz,tek kuruş kar ettiğimi kanıtlayamazsın bile.Çünkü yok öyle bir durum..

Hal böyleyken sen tarafsız yorumcusun,bense AKP taraflı bir yorumcuyum,öyle mi?
Alt 28.09.2012, 19:13   #44
LaEdri
Usta Yiğido

Hatta gözü kör olsun o AKP'nin ki insanlar zorluklarla üniverite okudu,KPSS'de 90 puan aldı yine atanamadı.Çektiği sıkıntı yanına kaldı.Diğer yanda AKP,BBP,CHP ve BDP belediyeleri tanıdıklarını belediyeye sözleşmeli aldı,AKP gitti onlara kadro verdi.Allah kahretsin böyle adaleti!
Alt 28.09.2012, 19:56   #45
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07

Tecrübe Puanı: 551 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ben AKP'li değilim diyorum,siz ısrarla bunların hesabını verin diyorsunuz.

İlla duymak istiyorsanız söyliyeyim."Sivas'a verilen sözler tutulmadı,Sivas AKP iktidarından en çok ihmal edilen illerden birisi oldu".AKP'nin Sivas bakışını söyledim işte..
Ancak belediye de çalışıyor hizmet ediyor demeyin artık.
sivasın bu hukumet tarafından ihmal edildiğini biliyorsun söylüyorsun ama ne bakan hakkında nede vekiller hakkında bir tek kelime etmiyorsun belediyeyi acımasızca eleştiriyorsun bunda ben art niyet ararım
böyle lafı dolandırmaya gerek yok açıkca söyle bana sivas belediyesi şunu yaptı de
karnından konuşmak kimseye birşey kazandırmaz meclisde dahi olmayan bir partinin ,büyük çapda belediyecilik tecrübesi olmayan,üstüne üstlük iktidar partisi il başkanı ,iktidar vekilleri,bakanları kuyularını kazdığı halde yinede başarılı işlere imza attılar
sami aydın belediyesiyle karşılaştır bana kimse diyemezki sami aydının şu hizmeti fazla birde iktidar partisi belediyesi olduğu halde
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kuzu_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.09.2012, 22:15   #46
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Doğan Ürgüp döneminde belediyeye girmişin,ve yanlış bilmiyorsam ocakta da görevin var.Elinde bir üniversite diploması yok verdiğin cevaba göre.Devletçe belgelendirilmiş bir vasfın yok,kimse de seni tanımıyordu belediyede,bağımsız adamlar geldi seni seçti..Kapak neresinde bu cevabın?
hani demiştinya sırf kendi adamı olduğu için alınanlar diye.. ben kimsenin adamı olmadım. onu kafana yer ettirmek için söyledim.. bir cümleden bin mana çıkar unutma. hayatımda binlerce insanla muhatap oldum tarafsızı chplisi akplisi mhplisi saadetlisi falan filan e biraz müsade ette cümlelerinde ne mesajlar verdiğinide anlayalım değilmi! ben menfaatçi değilim ve torpil sayesindede burada değilim ALLAH KORUSUN! o işi akp il başkanları çok iyi yapıyor.. yatacak yerleri yok onların.
konuyuda burada kapatıyorum nokta .
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2012, 22:50   #47
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivasın bu hukumet tarafından ihmal edildiğini biliyorsun söylüyorsun ama ne bakan hakkında nede vekiller hakkında bir tek kelime etmiyorsun belediyeyi acımasızca eleştiriyorsun bunda ben art niyet ararım
böyle lafı dolandırmaya gerek yok açıkca söyle bana sivas belediyesi şunu yaptı de
karnından konuşmak kimseye birşey kazandırmaz meclisde dahi olmayan bir partinin ,büyük çapda belediyecilik tecrübesi olmayan,üstüne üstlük iktidar partisi il başkanı ,iktidar vekilleri,bakanları kuyularını kazdığı halde yinede başarılı işlere imza attılar
sami aydın belediyesiyle karşılaştır bana kimse diyemezki sami aydının şu hizmeti fazla birde iktidar partisi belediyesi olduğu halde
Bakanlar,vekiller hakkında ne söyliyeyim.Doğan Ürgüp'ün kişiliği hakkında ne söyledim? Eleştiriyorsak belediyecilik yönüne laf söylüyoruz..Daha ne söyliyeyim.AKP'nin Sivas bakışı da,belediyemiz de yatışta..
Alt 28.09.2012, 23:00   #48
LaEdri
Usta Yiğido

Sen binlerce insanla muhatab olmuşun ama hepsine BBP düşmanı sınıfına koymuşun.Parti için çabalarsın,ocak için çabalarsın,sonra da kimsenin adamı değilim dersin..AKP de BBP de işe yarasın yaramasın bir sürü adamını belediyeye sokuyor..Lanet olsun ki AKP iktidarı da o parti adamalrına hep kadro verdi.Eşşek gibi okuyan,para harcayan,emek harcayan,KPSS'den 90 alıp yine de atanamayan da uğraşsın dursun işte atanacağım diye..

Doğan Ürgüp AKP'den aday olsun seneye sen oy vermezsin.Ben de vermem..İkimiz de vermeyiz.Sen BBP'yi terkettiği için,bense Sivas'a 5 yıl daha yazık olmasın diye vermem..Sen meseleye parti açısından bakarsın,ben Sivas açısından bakarım..FArk bu!
Alt 29.09.2012, 23:37   #49
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 673 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu soruyu cevap veremeyeceğim düşüncesi ile sorduğun için ve sinsi sinsi sorunun cevabını bekleyenlere kapak mahiyetinde cevabımı veriyorum.

Alıntı:

Asıl kapak gibi cevap gelmiş.
Bizde boşa okuyup sınavlara girmişiz.
Neyse. Bizim de nasibimiz başka yerdeymiş diyelim öyleyse.
Alt 30.09.2012, 12:49   #50
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Asıl kapak gibi cevap gelmiş.
Bizde boşa okuyup sınavlara girmişiz.
Neyse. Bizim de nasibimiz başka yerdeymiş diyelim öyleyse.
Kendi durmuna bakmadan,çıkmış "AKP tutuştu" diye konu açıyor,AKP'den kasttettiği de ben..
Türkiye'nin gerçeği budur.Hangi parti belediyeye geçerse eşi dostu akrabayı doldurur.Ama yok BBP öyle bir şey yapmaz.Yaparsa da işe girenlerin hepsi aslanalr gibi çalışırımış.Kendi partinin bu kadar içindeyken kendi halini unutup beni AKP taraftarlığı,adamlığı ile suçluyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)