23.12.2008, 15:14 | #501 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 701
|
Cevap: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın
GELDİMSE BU DÜNYAYA NE BULMUŞ DÜNYA
GİTSEM DE EĞER KIYMET EKSİLMEZ YA BİR KİMSE ÇIKIPTA ANLATIP SÖYLEMEDİ GELMEKTE VE GİTMEKTEKİ HİKMET NE OLA
23.12.2008, 15:19 | #502 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Giden bu yolculardan
En çok ben şanssızım Ne kadar çok yaşadıysam O kadar çok yalnızım
23.12.2008, 15:19 | #503 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş
Neden saçlarin beyazlamis arkadas Sana da benim gibi çektirenmi var Görüyorum ki hergün meyhanedesin Yasamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert, ben ona mutluluk verdim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Allahim bu dünyaya ben niye geldim
23.12.2008, 15:21 | #504 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Ak düştü saçlarıma
Yıllar tüketti beni Her gelen bir taş vurdu Hayat bitirdi beni Ahhhh Yüzümü unlu görüp beni değirmen sanma Bir kere yandı gönlüm ne olur bir daha yanma Offfff Çek çek çek çek koptu kopacak Vur vur vur vur kırıldı nacak Ne ev kaldı ne ocak Sonumuz ne olacak Hesap ver bana yıllar Yalan mı yaşananlar Bir sabun köpüğü gibi Avcumdan uçtuğu zaman Ahhhh Yüzümü paslı görüp beni demirci sanma Bir kere yandım gönlüm ne olur bir kere daha kanma Offfff Çek çek çek çek koptu kopacak Vur vur vur vur kırıldı nacak Ne ev kaldı ne ocak Sonumuz ne olacak
23.12.2008, 15:22 | #505 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Yerden yere vurdu beni kaderim
Öyle dertliyim ki diyemiyorum Ümitlerim kırık yaşlı gözlerim Öyle dertliyim ki diyemiyorum Genç yaşta saçıma beyazlar doldu Bu çileler bana arkadaş oldu Kim sardı yaramı halimi sordu Öyle dertliyim ki diyemiyorum Gözümde değilki dünya serveti Tüketti ömrümü bitmez hasreti Ümitlerim kırık yaşlı gözlerim Dönsede kalmadı artık kıymeti Genç yaşta saçıma beyazlar doldu Bu çileler doldu arkadaş oldu Kim sardı yaramı halimi sordu Öyle dertliyim ki diyemiyorum
23.12.2008, 15:24 | #506 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Ağladım
Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım. Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! .. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım. Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım.
23.12.2008, 15:24 | #507 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
İsyanlardayım
Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana Sana da rest çektim isyanlardayım
23.12.2008, 15:25 | #508 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
İnanmadın
Yüreğinin çöllerine, Nehir oldum inanmadın. Saçlarının tellerine, Esir oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Allah'mısın ki tapayım, Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana, Şimdi, şimdi taşlar ağlar bana. Hayatımda bir tek sana, Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi, Sen gönlümün tek sahibi. Sana uysal çocuk gibi, Teslim oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Tanrı mısın ki tapayım, Sevdim seni inanmadın. Yere serdim onurumu, Hiçe saydım gururumu. Kucakladım umudumu, Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu gönlüme, Ne geçtiki ah elime. Bağlanmak mı ne kelime, Öldüm sana inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Allah mısın ki tapayım, Sevdim seni inanmadın. Koştum sana inanmadın. Öldüm sana inanmadın.
23.12.2008, 15:26 | #509 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
ERKEKLER HEP YALNIZ AĞLAR
Günlerdir sınırında yaşıyoruz aşkın Günlerdir uçurumunda Bu kaçıncı atışım kendimi Kollarından yalnızlığa Bu kaçıncı dargınlık Bu kaçıncı barışma Belli ki Sensizliğe sürgün artık bu gözler Sensizliğe sürgün bu dudaklar bu eller Şimdi yorgun bir çınar gibi kalbim Artık sana değil Sensizliğe yaslanacağım Hoşçakal güz çiçeğim hoşçakal Seni artık Göz yaşlarınla ıslanmış Yastıklara bırakacağım Oysa yıllarca Yemyeşil bir orman köyünde sakladım gözlerini Dağ başlarında çoban ateşleri yaktım üşümeyesin diye Ellerine kör gecelerin karanlığında sarıldım Ve haykırdım En dipsiz kuyulara adını Ezberlettim seni kurtlara-kuşlara Sense beni sokaklara vurdun Ve en zehir şarkılara Bilirsin Rüzğara bıçak Yağmura ateş Buluta kurşun işlemez Sende öylesine vurdun ki beni Artık bana Hiçbir acı kar etmez Neylersin Önce melekler terk etti bizi Sonra masmavi düşler Öpüşler- gülüşler-çiçekler Büyüsü kalmadı artık kavuşmaların Bundan böyle Bizi her köşede Bambaşka bir cehennem bekler Sen de bundan böyle İçi boş şarkılarla avut kendini En ucuz aşklarla yıka kirli ruhunu Açılırsın Taşlar yosuna sarılır bilirsin Sarmaşıklar duvarlara Geceler karanlığa Sende yalnızlığa sarılırsın Ve kadınsın Ağlayabilirsin gönlünce Göz yaşların pınarlar misali çağlar Unutma ki erkeğim ben Ve erkekler hep yalnız ağlar.
23.12.2008, 15:28 | #510 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Elimde bir sigara
Bir o yanar bir de ben Düşmüşüm dört duvara Bir o susar bir de ben Aylar var görmeyeli Değmez elime eli Uzakta bir sevgili Bir o ağlar bir de ben Çatlamış sabır taşım Bir alev her gözyaşım Ah benim dertli başım Bir o döner bir de ben Bu aşkın tek gerçeği Asla yok geleceği Yüreğim kan çiçeği Bir o kanar bir de ben.
|