|
|
#5381 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
|
|
|
#5382 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2242
![]() |
zara
Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımı dağlar Çaresizlik yolu bağlar Yokluğundan öldü gönlüm |
|
|
|
|
|
#5383 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Unutamadı seni bir an bile çok güzel bir şarkı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#5384 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamuran Akkor
Sev yeter Güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, bıraz olsun sev yeter. aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter. koşturdun hep yıllar boyu peşinden hergün beni. ağlattın hıc güldürmedin, bu yaralı kalbımı. isyan eden kalbımı, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter.. |
|
|
|
|
|
#5385 |
|
Navigator
Umut Akyürek
Gülü susuz seni aşksız bırakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam......... Adeta sakiyan bülbül ![]() |
|
|
|
|
|
#5386 |
|
Usta Yiğido
![]() |
sivas fm-ebru gündeş
Bilsen neler dönüyor şu garip dünyada Arkadaşlık düşmanlıkla yanyana Bazen sebep bir aşksa çoğu zaman da para Değiştirir insanları hep bir anda Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl o sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa Hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara Dinle beni sakın uyma şeytana Pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına Esir olma boş yere gururuna Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl o sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa |
|
|
|
|
|
#5387 |
|
Usta Yiğido
![]() |
sivas fm-ali şan
Gitme turnam gitme yollar ıraktır şu halıma şu gönlüme bak benim şu yabancı eller bana duraktır O yar vurdu bu sineme ok benim Turnam gökyüzünde bölüktür bölük Ayrılık elinden yürektir yanık Önü muhabbettir sonu ayrılık Tazeleme eski yaram çok benim Geldim gurbet ele geri dönülmez Kim öldüğü kim kaldığı bilinmez Ölsem gurbet elde gözüm yumulmaz Anam bacım bir ağlarım yok benim |
|
|
|
|
|
#5388 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5389 |
|
Usta Yiğido
![]() |
sivas fm-ankaralı namık
Sam yeli esti de yaprak döküldü, Babamız öldü boynumuz büküldü. Ölürken gözleri tavana takıldı.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! Yine efkarlandı gönlüm, sen geldin ya aklıma.. Sağken bilemedim, varamadım farkına. Başıma bir iş gelse, sen koşardın yardıma.. Et yesem de canım “babam”, sen yoksun ya bugün aç`ım.. Kurtlar sofrasına düştüm, nasihatına muhtacım.. Yokluk belimizi büktü, gönlümce yaşatamadım.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! |
|
|
|
|
|
#5390 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ferdi tayfur Sakın düşme Bosuna gizleme benden sırrını Seni benim kadar taniyan olmaz Atdigin adimi bilerek yürü Sakin düsme düsme ahh tutanin olmaz Felek ile bir gun aran acilir Yillardir verdiklerini bir gunde alır Hasta olsan gozun yollarda kalır Gelipde bir yudum su verenin olmaz Simdilik guzelsin seven cok olur Sevipte sevilmeyen mesutmu olur Sevipte taptiklarin hepsi yok olur Sonra halini soranin olmaz Mutluluk umarsin hicran bulursun Bir zalime gönül veripte sende yanarsin Ben öldükten sonra beni anlarsin O zaman teselli verenin olmaz O zaman sevgi verenin olmaz... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 22 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 22 Misafir) | |
|
|