|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
güllü
Beni bırakıpta terkedenleri ne olursa olsun unutacagım.. askıma karsılık vermeyenleri bende onlar gibi bırakacagım.. Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım.. Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım.. Yüzüme gülüpte aglatanları Yıllardır üstüme dert atanları Beni düşünmeyen vefasızları Bende hayatımdan çıkaracagım.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gülden Karaböcek
Kirilsin Ellerim Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinde koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi elimle Aşkıma bir yuva kuramıyorum Şimdi ne dertliyim nede bahtiyar Yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar Bir aşk için ben bak diyar diyar Ecelin peşinden koşar giderim........ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Navigator
Muazzez Ersoy
Kollarinda öleyim Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Uğruna can vereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem Ümitsiz olsa bile Beni sevdiğini söyle Herşeyinle gir kalbime Başka birşey istemem Son bir defa göreyim Muradıma ereyim Kollarında öleyim Başka birşey istemem....... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Navigator
Harika Avci
Alisirim Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım......... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2009 12:26
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
NURETTİN BAY DİNLİYORUM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Navigator
Selda Bagcan
Denizlerin dalgasıyım Sevinmesin ey zalımlar öldüğüme benim benim yiğit ölmez kolay kolay ben ölmedim ki ben ölmedimki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] denizlerin dalgasıyım ben halkımın kavgasıyım yarınların sevdasıyım yenilmedim ki gelir günler gelir elbet gör o zaman beni beni bana neyler zalım felek ben ölmedim ki ben ölmedim ki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selda Bağcan / Adaletin bu mu dünya...:(((((((
|
|
|
|
#8 |
|
Navigator
Sami Yusuf
HASBIRABBI Türkce: Affeder gunahi Alemin padisahi Yureklerin felahi Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi Nakarat Arabic: Ya rabbal 'alamin Salli 'ala Tahal min Fi kulli waqtin wa hin Imla' qalbi bil yaqin Thabbitni 'ala hadhad din Waghfir li wal muslimin Nakarat Hasbi rabbi jallallah Ma fi qalbi ghayrullah... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
ceylan-sivaslıymış
yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Navigator
Ertugrul Erkisi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güllerin Efendisi Bakü'de şimdi yaz var İçimde bir haz var Ah nedem gönlümden efendime inceden giden Gizli bir niyaz var. Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi Ah n'olur rüyama girsen Girsen de gül yüzünü görsem Ah nedem görsem de yüz kere bin kere ölsem Güllerin Efendisi Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi.......... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir) | |
|
|