![]() |
#541 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() NE İŞTİR ÖTÜKENİNDELİSİ'DE ''GESPERRT'' MİDİR NEDİR ONDAN OLMUŞ TIPKI BİLAL FINDIK GİBİ. KARA BULUTLARMI KÖTÜ HAVA KOŞULLARIMI BU OLAYA SEBEP. MALUM İSTANBUL BİRKAÇ GÜNDÜR FIRTINA VE YAĞIŞA TESLİM...
SİVAS FIRTINASI ESTİ ONDANDIR İSTANBULUN HALİ ötükenin delisini anlayamadık
![]() |
#542 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() NE İŞTİR ÖTÜKENİNDELİSİ'DE ''GESPERRT'' MİDİR NEDİR ONDAN OLMUŞ TIPKI BİLAL FINDIK GİBİ. KARA BULUTLARMI KÖTÜ HAVA KOŞULLARIMI BU OLAYA SEBEP. MALUM İSTANBUL BİRKAÇ GÜNDÜR FIRTINA VE YAĞIŞA TESLİM...
__________________ Ötükenin delisi Mırnavlıycam diye kendini bamlattı...Tekrar geleceğinden eminim................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() omer_ceran Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() Selam beypırarlı güzel hemşerilerim kimsede yok ben geldiğimde sohbet edelim ceran gilden kimleri tanırsınız
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() omer_ceran Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() ben ankara da yaşıyorum sivas beypınarlıyım ceran'gildenim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() h.g. abi bende sivasta yaşıyorum apul gildenim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Yasaklı
gfb34 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2012 14:31
![]() BEYPINARI
Her yer yeşillendi renkler cümbüşü Kokar burcu burcu gülün BEYPINAR Eridi kalmadı dağların başı Coştu derelerden selin BEYPINAR. Yönümü çevirdim ereyim sana Eski dosttan haber sorayım sana Bugün yürüyerek varayım sana Çamura belenmiş yolun BEYPINAR. Mezarlık inişi karşılar beni Ezelden severdim bilirsin seni Saçlarım okşayan rüzgarın hani Değişmiş lodosun yelin Beypınar. Çoğu ev yıkılmış ot diken bitmiş Ahmet,Mehmet,Osman şehre göç etmiş Harmanın içine karabaş yatmış Nerede o eski halin BEYPINAR. Okulum mektebim ben geldim işte Sana olan sevdam bitermi döşte Akıyor yukarı pınarım başta Kurumuş söğütlü dalın BEYPINAR. Gölbaşı garipçe bakar yüzüme İnceden sızılar iner dizime Aşağı bostanlar kızar sözüme Lal olmuş konuşmaz dilin BEYPINAR. Cağıştak hüzünlü maziyi arar Kamerin çeşmesi kaynağın sorar Çevlükler örenler baraja yarar Nede çabuk dolmuş gölün BEYPINAR. Döğücü dağ yolu killik yerinde Ne sevdalar saklamıştır serinde Sana dönsem KÖYÜM günün birinde Uzatıp tutarmı elin BEYPINAR. SEÇKİNİ özlemin gayrı son bulsun Herkes birbirini sevip dost olsun Yaz bahar geliyor toy düğün olsun Coştursun bizleri telin BEYPINAR... YAZAN:BEYPINARLI AŞIK SEÇKİNİ HASAN BASRİ GÜNGÖR SİVAS-2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Yasaklı
gfb34 Şuan
![]() Bilsinler Mehmedim Vatan Bölünmez Dağlarımı mesken tutup, sana silah doğrultanlar Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Kustukları zehir kurşunları içecekler Bilsinler mehmedim vatan bölünmez köpek leşleri dağlarda kalsın Almak isteyenler geri dönmesin, Türklüğü kabul etmeyen Irak'a gitsin Bilsinler Mehmedim vatan Bölünmez... Uşaklara Uşaklık edenler İmralıdakine sayın diyenler Şehidimi Kelle edenler Bilsinler Mehmedim Vatan bölünmez... Akıttığın kanın kanımdır benim Bu vatan canımdır benim Vatana boynum incedir benim Bilsinler Mehmedim Vatan bölünmez... Sana tuzak kurana inat İçtiğin şahadet suyuna nimet Verdiğin canına Minnet Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Hakkari’si Van’ı, Diyarbakır’ı birdir Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Ankarası Aradahanı, Edinesi bütündür Bilsinler mehmedim Vatan bölünmez Vatan sevdalısı gönüller varken Bilsinler Mehmedim Vatan bölünmez Mehmetler Tükenmez akılları kesmez Bilsinler Mehmedim Vatan bölünmez Kurtuluş savaşını hazmedemeyenlere inat Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Mehmetler, Mustafa Kemaller tükenmez Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Kanın sulamıştır bu haritayı Bilsinler Mehmedim Vatan bölünmez Kurşunla çizildi, kalemde değil Bilsinler Mehmedim vatan bölünmez Gülfüz SARIÇAM 9 Ocak 2008 Gülfüz Sarıçam |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Yasaklı
gfb34 Şuan
![]() Türkiyem (2)
Şehit kanlarıyla yıkanmış toprağın, Tarihe sığmaz, şerefin şanın, Hem kışın güzeldir; hem de baharın, Sana kurban olsun bin kere canım... TÜRKİYEM benim, kutsal VATANIM, TÜRKİYEM benim, canımdan canım... Ay-yıldızlı bayrak coşturur bizi, Bütün dünyada TÜRKLERİN izi, Bütün âlemler bilirler bizi, Bizde başkadır; VATAN sevgisi... TÜRKİYEM benim, kutsal VATANIM, TÜRKİYEM benim, canımdan canım... Yazmışız seni kalplerimize, Beste beste, dize dize, Bütün Milletler hayrandır bize, Düşmanlar her zaman gelecek dize.... TÜRKİYEM benim, kutsal VATANIM, TÜRKİYEM benim, canımdan canım... Aşım, toprağım, kanım... Üzüntüm, sevincim, şanım... Damarım, kalbim ve canım, TÜRKİYEM senin için varım... TÜRKİYEM benim, kutsal VATANIM, TÜRKİYEM benim, canımdan canım... Yılmaz Çelik |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Yasaklı
gfb34 Şuan
![]() Anadolu
Seni çok sevenler(!) çok örseledi Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Açların çalıştı, tokların yedi Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Yanan hep sen oldun, yakılan sensin Ruhuna çiviler çakılan sensin Şekilden şekile sokulan sensin Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Sınırlar çizildi rüyalarına Yasaklar konuldu dualarına Hangi sesler hâkim semalarına Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Ahlat'ın, Afşin'in, Söğüt'ün mahzun Evladın, âşığın, yiğidin mahzun Tebessümün mahzun, ağıdın mahzun Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Metrûk manastırlar ihya olmakta Hüzün, camilere mahya olmakta Yadlar başımıza kâhya olmakta Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Üzerinden hak, adalet silindi Hayâ zırhı delik delik delindi Bu zelil duruma nasıl gelindi? ! . Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Dün şehit kanıyla sulanan sensin Bugün alkollere belenen sensin Düşmandan sadaka dilenen sensin Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Şehit torununa " sen susdiyorlar " Vatan sevmek bize mahsusdiyorlar Her taraf toz-duman, kâbus diyorlar Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. Hariçten gelenler köprüyü tutmuş Dost karşı kıyıda seni unutmuş Hınzır yeller yaprakların kurutmuş Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. " Biraz azim, biraz gayretderim ha " Delinir karanlık, sabretderim ha " Şanlı mazi döner elbetderim ha Oy güzel vatanım, oy Anadolu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Yasaklı
gfb34 Şuan
![]() Anadolu Doluyum
Ben çöller fırtınası Ben anaların yası Ben tarihlerin yoluyum Vurulmuş saldırmışım Düşeni kaldırmışım Gariplerin sağ koluyum Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum Ben dünlerin yarını Köroğlu'nun torunu Ben Çamlıbel, ben Bolu'yum Yüreğim Çatalca'dır Bakışım kartalcadır Ufuklara sevdalıyım Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|