Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? - Sayfa 55 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) 544 19,96%
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) 743 27,26%
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) 18 0,66%
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) 5 0,18%
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) 519 19,04%
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) 98 3,60%
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) 373 13,68%
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) 97 3,56%
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) 85 3,12%
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) 25 0,92%
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) 143 5,25%
Yeni Parti (Tuncay Özkan) 76 2,79%
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.01.2010, 23:42   #541
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1292 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
Ebuhalid_52 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bumu senin Müslümanın derdini dert edinen BOŞBAKANIN hala ne taşıyo o zaman YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜNÜ !

hala bop projesine niye eş başkanlıgı yapıo israillilere yalakalık yapmak için.. hergün tecavüz edilirken keşmirde ırakta filistinde bacılarımıza kardeşlerimize sözlü uyarıylamı kalıyo yanında bitek esip gürlüyoda laftamı bu .bumu onun sessiz kalmıyısı ! bırakın Allah aşkına ya kimin ne oldugunu bari saklamayın burda. abd kuklası oğluna bi gemicik daha almak için cabalıyodur şimdi o !
Bir kötülük gördüğün zaman hiçbir şey yapamıyorsan,kalbinle buğz edeceksin.Tayyip en azından bunu yaptı.Onu yapmaya bile yüreği yetmeyenleri de gördük..
Alt 25.01.2010, 23:47   #542
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1340 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bir yanlış bir doğruyu mu götürmeli her zaman? Ne yapılsın Filistine karşı da mı sussun..gönül ister ki Türkiye'nin eli dünyadaki bütün zulümlere uzansın..
Alt 26.01.2010, 09:29   #543
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 15:46

Tecrübe Puanı: 598 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir kötülük gördüğün zaman hiçbir şey yapamıyorsan,kalbinle buğz edeceksin.Tayyip en azından bunu yaptı.Onu yapmaya bile yüreği yetmeyenleri de gördük..
yav yüreği yetmiyenleri görseniz nolucak ben siyasi parti savunmuyorum bu adamın samimi olduguna inanmıyorum ayrıca ben olması gerekeni söylüyorum illa eskilere bakıpta oldugumuz yer iyi demekmi lazım .. ülkede izlediği siyaset bile belli halkı dilenci görüyor ver ekmegi al oyunu bu milleti ac bıraktı ya istediği gibi hareket eder ..kısacası bu ülke istese o işkencelerle gün geçiren ülkelere adam gibi sahip cıkar adam gibi bana hala eski hükümetleri sayıyosunuz 28 şubatcılar bilmem ne ya baslarım onlara adam olup olmayanlar belli bu ülkede Adnan Kahveci ,Recep Yazıcıoğlu,Muhsin Yazıcıoğlu,ve inanıyorum ki Başbuğ Alparslan Türkeş. bu insanlar benim için ecelleriyle ölmüş insanlar değil işte adam bunlar işte kendini devlet yoluna adamış insanlar bunlar .. tekrar diyorum isterse o ülkelerin kılına bile zarar gelmesine engel olur bazı yerlerde esip gürlemek yetmiyor...

Muhammed(S.a.v) Allah'ın(cc) elçisidir.Onun yanında bulunanlarda,kafirlere karşı şiddetlidir! [48/29]

onlar ki efendimize hakaret ettiler küfür ettiler Ümmeti Muhammed neredeydi bu Müslüman ülke neredeydi anca laf anca başka bir halt yok bu ülkede bakın ben ne arabistanla kıyaslıyorum ne baska bişey ben bu ülkeye bakarım onlara karşı dik durabildikleri günde gelir elbet olmadı zaten o durumlara biz düşeriz o zaman böyle dediğinizide görürüm en azından bunu yapıyorlar dersiniz ..öte sokakta bacılara tecavüz edilirken .

selametle.
Alt 26.01.2010, 09:39   #544
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 671 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

madem öle kardeşim bu kadar eleştiriyosun bunlar böyle forumlarda zaman geçirmekle olmuyo icraat gerekir icraat adına ne yapıyosun ondan haber ver ve ayrıca sadece siz duyarlısınız siz haklısınız hatta siz müslümansınız ve size göre birde diğerleri seçeneği var haaaaa!!!!
şaşarım size ve zihniyetinize
peki şu anda bu hükümet yerine ki (şu anda doğru dürüst bir alternatifi yok ve bi anlamda ehven-i şer sayılır) daha dinsiz daha komünist bir hükümetmi olsun haa
bugüne kadar hangi hükümet diğer ülkelere karşı net bir tavır sergiledi ve gördüğü karanlıkların üzerine gitti
hep fakir edebiyatı hep duygu sömürüsü yeter be yeter kardeşim dar alanda oynamayın yaa darrrrr düşünmeyin ufkunuz ve hedefiniz büyük olsunnn
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.01.2010, 12:58   #545
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1292 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ebuhalid_52 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yav yüreği yetmiyenleri görseniz nolucak ben siyasi parti savunmuyorum bu adamın samimi olduguna inanmıyorum ayrıca ben olması gerekeni söylüyorum illa eskilere bakıpta oldugumuz yer iyi demekmi lazım .. ülkede izlediği siyaset bile belli halkı dilenci görüyor ver ekmegi al oyunu bu milleti ac bıraktı ya istediği gibi hareket eder ..kısacası bu ülke istese o işkencelerle gün geçiren ülkelere adam gibi sahip cıkar adam gibi bana hala eski hükümetleri sayıyosunuz 28 şubatcılar bilmem ne ya baslarım onlara adam olup olmayanlar belli bu ülkede Adnan Kahveci ,Recep Yazıcıoğlu,Muhsin Yazıcıoğlu,ve inanıyorum ki Başbuğ Alparslan Türkeş. bu insanlar benim için ecelleriyle ölmüş insanlar değil işte adam bunlar işte kendini devlet yoluna adamış insanlar bunlar .. tekrar diyorum isterse o ülkelerin kılına bile zarar gelmesine engel olur bazı yerlerde esip gürlemek yetmiyor...

Muhammed(S.a.v) Allah'ın(cc) elçisidir.Onun yanında bulunanlarda,kafirlere karşı şiddetlidir! [48/29]

onlar ki efendimize hakaret ettiler küfür ettiler Ümmeti Muhammed neredeydi bu Müslüman ülke neredeydi anca laf anca başka bir halt yok bu ülkede bakın ben ne arabistanla kıyaslıyorum ne baska bişey ben bu ülkeye bakarım onlara karşı dik durabildikleri günde gelir elbet olmadı zaten o durumlara biz düşeriz o zaman böyle dediğinizide görürüm en azından bunu yapıyorlar dersiniz ..öte sokakta bacılara tecavüz edilirken .

selametle.
Önceki hükümetlerle kıyaslamayım tamam da,bizi ABD'ye İsrail'e bu kadar girift yapan,bağımlı yapan kim?
Alt 26.01.2010, 13:19   #546
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 671 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu bir gerçektirki dünyada en büyük işbirlikçi ülkeler amerika ,iran ve israil'dir.
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.01.2010, 18:42   #547
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 15:46

Tecrübe Puanı: 598 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

önerimi istiyosunuz bu iş siyasetle olmaz !
bu dünya düzeni siyasetle saglanmaz .

Ötüken

bakın bunları saglıyan kim olursa olsun biz onlara taaa başlarda atatürk döneminde muhtac durumdaydık şimdi olsak nolur (Atatürk döneminde derken yanlıs anlamayın ekonomik yönden dedim)

serkanka58

ben kimsenin müslümanlıgına laf etmedim ben haklıyım şu bu demedim kafandan proje çizipte yazma buraya ..
küçük düşünme diyosun zaten bizde bunun derdindeyiz yık bu sistemi beşeri sistemden dünyaya ne zaman yarar gelmiş ? bizler Osmanlı torunuyuz diye övünürüz 623 yıl hükmetmiş neyle hükmetmiş anayasaylamı ? haramın helalin belli olmadıgı bi ülke nasıl Müslüman bi ülke olabilir evet bu yönden eleştiririm bu ülke MÜSLÜMAN Bİ ÜLKE OLAMAZ!
affınıza sıgınıyorum zina evlerini polis kontrolunde işleten içki sattıran kumarhaneler actıran bi ülke neyin Müslümanlıgına bürünüyor ? Allah'ın hükmü varken çözüme gerek yok çözüm onun kelamıdır . velhasıl şimdi siz iranı arabistanı söyliceksiniz onların şeriatı beşeri şeriat kendi kurallarıda var .Osmanlı aşıklarıyız bu yüzden.

bu devletin başına ister CHP ister MHP isterse DSP gelsin hiç biri düzeni saglıyamaz çünki düzen sistem yanlıs neyse Allah dediğimiz gibi zeval vermesin bu ülkeye .

daha yorum yazmam zaten merak etmeyin fikrimi söylemek istedim selam ve dua ile.
Alt 26.01.2010, 19:34   #548
Mavera
Yeni Yiğido

Mavera - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mavera Şuan Mavera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2010 00:08

Tecrübe Puanı: 0 Mavera FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhsin babamızın bı hatırasıdır artık bize BBP onun için her zaman BBP.
Alt 26.01.2010, 19:56   #549
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 12:21

Tecrübe Puanı: 570 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin babamızın bı hatırasıdır artık bize BBP onun için her zaman BBP.
Haklısın Kardeş Ne diyelim
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.01.2010, 21:57   #550
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1340 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Goramaz ablam ve Cley abim ;

Yahu ben düşündüklerimi ifade etmekte mi güçlük çekiyorum..? Siz mi yazdıkları mı anlamakta zorlanıyorsunuz..? pkk yı sevmem kürt düşmanı ilan edilirim, Erdoğan'ı eleştiririm Filistin düşmanı olurum...Arkadaş tamam bizde üzülüyoruz Filistin'in durumuna ve benim profilimdeki albümüme bir ara Filistin'li çocukların resimlerinide koymuştum...

Benim söylediğim şu Cley; sen madem ki tek bir cümleyi oy vermemek için sebep gösteriyorsun ben sana şimdi Tayyip ERDOĞAN'ın onlarca cümlesini yazarım "10 kusurlu" cümlelerden..
yıldırım , bu istede kaç kişi pkk yı seviyor Allah aşkına.. senin pkk ya hislerin ne ise bizim ki de odur.. seni pkk yı kimse sevmiyor.

diğer taraftan Filistin deki zulmü protesto edenleri niye eleştiyorsunuz. herkes her şekilde protesto edebilir..

akp ye oy veremezsiniz
filistini protesto ederken filistin bayrağı taşıyamazsınız
ilginç kıyafet giyemezsiniz..
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)