![]() |
#5501 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yk.
HARMANDAN GEL HARMANDAN Yeşil ırmak akıyor Karadenize doğru Yar Allahını seversen Doğru gel bize doğru Harmandan gel harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı çeke çeke Ben kesildim dermandan. Evleri iki katlı Yar geliyor kıratlı Almus'tan bir kız sevdim Hem güzel hem kıymatlı Harmandan gel harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı çeke çeke Ben kesildim dermandan. Evini konak yapmış Tülünü duvak yapmış Yar bizi davet eder Yemeğe kaymak yapmış Harmandan gel harmandan Kız kaçalım ormandan Sevdalık çeke çeke Ben kesildim dermandan Sandık üstüne sandık Baştan ayağa yandık Sana gönül bağladık İnsan evladı sandık Harmandan gel harmandan Kız kaçalım ormandan Sevdalık çeke çeke Ben kesildim dermandan Evleri iki Katlı O Yar geliyor atlı Kazası Almus amma Vilayeti Tokatlı. Harmandan gel harmandan Kız kaçalım ormandan Sevdalık çeke çeke Ben kesildim dermandan Evleri düzde yarim Ver bana müjde yarim Bastığın topraklara Kılayım secde yarim Harmandan gel harmandan Kız kaçalım ormandan Sevdalık çeke çeke Ben kesildim dermandan............ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5502 |
Navigator
![]() Sinan Özen
Ölüm Dediğin nedir? Bir ömür geldi geçti herşey boş herşey yalan var mı bu dünyada ebedi baki kalan canı verdi allahım bir sonu vardır bunun yaşamak güzel ama ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini ölüm dediğin nedir dalda kuru bir yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak................ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5503 |
Yiğido
![]() ![]() mhmt.alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2009 14:38
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() JENNIFER LOPEZ-MARCH ANTHONY-NO ME AMES.mp3 with aimp2
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5504 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2224
![]() |
![]() engin nurşani
İFLAH ETMEZ HİÇ KİMSEYİ İKİ SEVENİN VEBALİ VERİN BENİM SEVDİĞİMİ SİZİN OLSUN DÜNYA MALİ BAĞIRIYOM DUYMUYOLAR ÇAĞIRIYOM DUYMUYORLAR GÖNLÜM Bİ GÜZELİ SEVDİ ONU BANA VERMİYORLAR MEFTUNİYEM BİRDEN SOLDUM YAKVOŞ OLUP YAKIT OLDUM SANKİ POYRAZ YELİ OLDUN ESİYORSUN DELİ DELİ BAĞIRIYOM DUYMUYORLAR ÇAĞIRIYOM DUYMUYORLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5505 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 776
![]() ![]() |
![]() yusuf güNey aşkım aşKLarından buLasıN
![]()
![]() |
#5506 |
Navigator
![]() [b][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5507 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ Bayildim ben bu esere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5508 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ibrahim Tatlises Agliyorum Kahrimdan Seninle ilk bakismam var ya bir anda vurulmusum ben sana seninle ilk tanismamiz hani bir anda tutulmusum ben sana hic boyle sevmemistim kimseyi yemin ediyorum hic boyle hissetmedim kendimi seni seviyorum yemin ediyorum agliyorum kahrimdan yaniyorum bagrimdan seviyorum bu canimdan digel le allah in icin gulmuyor bu gozlerin tutmuyor ki dizlerin cekilmiyor hasretin digel le......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5509 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() Ntv"De RıdVAn DıLmenın GENÇLERBİRLİGİ-ezikbahce Macının DeqeRLendırMESiNi DinLiYoRum
![]() ![]() TEŞEKKÜRLER GENÇLERBİRLİGİ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5510 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Hüseyin Bitmez - Her Daim
![]() |