Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.11.2008, 14:41   #551
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Şabanoğlu Şaban'a dönmüş seninki
Alt 11.11.2008, 11:41   #552
FALÇATA 58
Tecrübeli Yiğido

FALÇATA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FALÇATA 58 Şuan FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2009 14:10

Tecrübe Puanı: 644 FALÇATA 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

ZAMAN BENCE ORTADAN GİDİYOR EN AZINDAN

GöZlEr Ne reNk olUrSA OLsUn GöZYaŞı heP aYnI rEnkTiR !!!
FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 11:44   #553
FALÇATA 58
Tecrübeli Yiğido

FALÇATA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FALÇATA 58 Şuan FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2009 14:10

Tecrübe Puanı: 644 FALÇATA 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi demişsinde vallahi bizim maltepedeki binanın kapısının üstünde bi borulr var... oraya her gün 6-7 tane sıkıştırıyolar kimsede almıyo.Zaman mış deyip geçiyorlar..her gördüğmde çöpe atıyorum...hani çöp toplayanlar gazete ve karton topalayanlara bi yardımıum olsun diye
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR DEMEKKİ BİZİMDE VAR ATTIĞIMIZ GAZETELER

GöZlEr Ne reNk olUrSA OLsUn GöZYaŞı heP aYnI rEnkTiR !!!
FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2008, 21:01   #554
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 744 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Her gazeteyide okurum. Tabiki sadece internetten.
Para veripde gazete aldigimi cok nadir hatirliyorum. Cok eskilerde Türkiye gazetesine aboneydik ama oda zamanla gecti.
Simdi ise internetten zaten her haberi bulabiliyorsun. Hürriyetin'de haberlerini okuyor sonra burdada bir zamanlar Hürriyetin yalanini ortaya cikardigim gibi,
sirf gercekten dogru habermi diye düsünmemek icin arastiriyorum.
O arastirmalardada bayagi birseyler ögreniliyor.

Iyiki varsin Hürriyet, yalanciligin sayesinde birseyler ögrenmis olduk .

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2008, 21:18   #555
YuNuSPaSa58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

YuNuSPaSa58 Şuan YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.11.2008 19:46

Tecrübe Puanı: 0 YuNuSPaSa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Neye göre Amerikan sermayesi??? ....İspatla....
Bende ZAMAN okurum.. Hergün hemde.. Ama ben sana ßişey söyLim.. Hani Fettullah Gülen Amerikada ya. Ondan demiş oLaßiLirLer..
YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2008, 21:26   #556
YuNuSPaSa58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

YuNuSPaSa58 Şuan YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.11.2008 19:46

Tecrübe Puanı: 0 YuNuSPaSa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
banu58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İstersen sana abonelik belgelerimin fotokopilerini yollarım ama bu zahmete değer bir karşılık isterim.Eğer ben enaz 2 en fazla 5 senedir bu gazetelere üyeliğimi ispatlarsam sende ZAMAN veya YENİŞAFAK veya TERCÜMAN veya BUGÜNden birine abone olup "Bu zamana kadar cahil kalmışım Cumhuriyet Gazetesi dedik hak bildik batıl çıktı" dermisin!YÜREK İSTER!
Şimdi siyah sayfaya gelelim,10 sene sonrasını görüyorlarmış tarih Haziran 2 temmuz seçimlerinde şimdiki iktidar partisini barajı geçemez gösteren zihniyetin meyvası 10 yıl sonrasını görüyorMUŞ.
GÜLDÜRMEYİN BENİ...

Alıntı:
pirmahsuni Nickli Üyeden Alıntı
Hakikaten bu kadar gazeteyi okuyormusun yaa neyde belli bir ideoloji var o isimleri yazmışsın sonrada bilgiçlik taslıyor okuyorum diyorsun,Allah bilir birine bile abone değilsindir,ve iddia ediyorum bunları sadece demogoji yapmak için yazdın...
6 ay siyaha bürünmeye gelince sana göre açılan sayfa AK olabilir bunu 10 yıl sonra görürüz yüzün nasıl kararacak,10 yıl sonra olacaklara bir ışık tutmak niyetiyle o sayfa karardı biz güneşin arkasını gören gözlere sahibiz,güneşin ihtişamı asla aldatmasın sizleri...

Cumhuriyet Sol Kesime hitap etmiyomu kardeşim.. Sol kesimin Lider partisi CHP.. Ben kendimi ßiLdim ßiLeLi CHP başa gelmedi.. madem Solda ßirLik kurucaksınız ne diye birbirinizi yiyosunuz. Şimdi ßurda ßen ßiraz yazarsam gerçekLeri o zaman qörürsün. o güneşi gören gözlerin Kör oLur ßidaha okuyamassın...
YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008, 11:36   #557
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

zamanı okuyorum ve diğer gazeteleride internetten takip ediyorum....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008, 11:37   #558
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cumhuriyet Sol Kesime hitap etmiyomu kardeşim.. Sol kesimin Lider partisi CHP.. Ben kendimi ßiLdim ßiLeLi CHP başa gelmedi.. madem Solda ßirLik kurucaksınız ne diye birbirinizi yiyosunuz. Şimdi ßurda ßen ßiraz yazarsam gerçekLeri o zaman qörürsün. o güneşi gören gözlerin Kör oLur ßidaha okuyamassın...
tehditler savurmayın çok ayıp

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008, 12:43   #559
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
YuNuSPaSa58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaz canım yaz gerçekleri bizlerde görelim bizim görmediğimiz bilmediğimiz ne varsa yaz, bizler yıllardır AKP hakkındaki tüm gerçekleri yazdık, bütün sahtekarlıklarını, ülkenin sermayelerini nasıl sattıklarını, bankaları nasıl özelleştirdiklerini, çocuklarına nasıl çiftçinin kredisinin verildiğini, sadece yabancı özel sermaye ile ülkenin gelişemiyeceğini, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini yazdık, bak dedik bir kriz çıkar dünyada senin borsan yabancıların elinde, bankaların yabancıların elinde, fabrikaların yabancı ortaklı yada göstermelik Türk adamlar sermayelerin çeker bir gider sen de ortada kalırsın, hamdolsun şu anda adamların büyük bir kısmı duruyor yerli yerinde ama kriz derinleşirde bu firmalar, borsadaki sermaye ve bankalardaki paralar bir çekilirse o zaman görürsün güneş mi, karanlık mı? Bunları söyledik hep haklı çıktık hala da iktidardalar, sende CHP hakkında bilmediğimiz gerçekleri söyle ortaya çıkart belki devletin parasını yediği, halkın yıllarca yaptıklarını yabancılara peşkeş çektiğini, ben işsiz dolaşırken çocuklarını, yakın dostlarını, çevrelerini zengin ettiğini yazarsan ve ispatlarsan belki iktidar olur CHP. Belki çok zorlarsan MHP hakkında da en az AKP kadar yolsuzluk bulursun onlar hakkında da gerçekleri açıklarsın MHP'de belki iktidara gelir.
Bırakın Allah'ınızı severseniz, Türkiye'de sağ sol mu kaldı? Ne CHP sol ne AKP sağ, Türkiye'ye Vatanperver, ülkesinin mallarını satıp savmayan, tarihine bağlı, kültürüne bağlı, hortumları hakkaten sökecek (yoksa çıkartıp kendi hortumcularına verecek değil AKP gibi), yolsuzluk yapmayan milliyetçi bir hükümet lazım. Bu ne CHP'dir, ne AKP ne MHP, yeni yepyeni, tertemiz bir insan çıkmalı ve ne var ne yok temizlemeli ülkede, Türkiye'nin yine bir değişime ihtiyacı var 6 sene Liberal yönetim fazla Türkiye'ye, böyle bir krizde patlar işte Liberal ekonomi politikası.

Saygılarımla

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?

Konu Kibrisli tarafından (26.11.2008 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2008, 13:14   #560
Kadirhan
Yiğido

Kadirhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadirhan Şuan Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2010 13:40

Tecrübe Puanı: 729 Kadirhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

OKUNACAK BIR GAZETE VARSA O DA ZAMAN'DIR..DIGER GAZETELER BIR ISE YARAMAZ...BANA GORE (:

Necip Fazıl Kısakürek
Kadirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)