![]() |
#5771 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() baran_07 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 00:01
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() murat başaran gülümse ANNE
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5772 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sıla - Sevişmeden Uyuyalım
Gitmek zor mu senin için, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata üşenenlerden misin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım Anlaşmadan ölmeyelim.. Hiç cesareti yokmuş gibi Mecbur susanlardan mısın Uçmak zor mu senin için Yürümeye bile korkanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata üşenenlerden misin sende İster kırılıp dökülelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım
![]() |
#5773 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Söyleyin sevgilim nerde
Istanbul sokaklari Çare bulun bu derde Istanbul sokaklan Onu benden siz aldiniz Onu benden siz çaldiniz Simdi yalniz biraktiniz Istanbul sokaklari Sevgilimi verin bana Istanbul sokaklari Dünyam döndü zindana Istanbul sokaklan Onu benden siz aldiniz Onu benden siz çaldiniz Simdi yalniz biraktiniz Istanbul sokaklari |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5774 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bana dönek demiş itin birisi
Açığım neymiş sor hele hele Eli çatlamamış ayı irisi Gel bizim köylerde dur hele hele Bir yığın kitabı yığmış önüne Sinek konsa korkar tatlı canına Hipi yosmasını almış yanına Pehlivanlık yapar gör hele hele Köylüden yanadır toprak görmemiş Viskiden gayriye dudak sürmemiş Ömür boyu serçe bile vurmamış Ordu yıkacakmış ker hele hele Yiğittir ölüsü dağlarda kalan Yiğittir yiğidin öcünü alan Soytarıdan yiğit olur mu ulan Sen bizim dağlara gir hele hele Bu herifin önü sonu ayandır Anlayana benim sözüm beyandır Senden korkan hayvan oğlu hayvandır Gel de Mahzuni'yi vur hele hele |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5775 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aşık Sefai
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5776 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Mustafa Yıldızdoğan
Baş koymuşum Türkiyemin yoluna Düzlüğüne yokuşuna ölürüm Asırlardır kır atımı suladım Irmağının akışına ölürüm Sevdalıyım yangın yeri bu sinem Doksan yıldır çile çekmiş hep ninem Pınarlardan su doldurur Eminem Mavi boncuk takışına olurum Düğünüm, derneğim, halayım, barım, Toprağım, ekmeğim, namusum, arım Kilimlerde çizgi çizgi efkarım, Heybelerin nakışına ölürüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5777 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Göğsümüzde ay ve yıldız
Sel olduk biz geliyoruz Göğü titretir bu şarkımız Yetmiş milyon söylüyoruz OoOoO [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Haydiii zafere [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OOoOoO [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu sesi dinlesin Hep seninleyiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu sesi dinlesin Hep seninleyiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OoOoOo Çalsın davullar essin rüzgar Dalgalansın tüm bayraklar Arşa yükselsin bu şarkımız Omuz omuza yürüyoruz OoOoO [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Haydiii zafere [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OOoOoO [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu sesi dinlesin Hep seninleyiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu sesi dinlesin Hep seninleyiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OoOoOoOoO |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5778 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() CANIM ANAM
Kara toprak seni aldi Yavrularin öksüz kaldi Gece gündüz seni andi Neredesin canim anam neredesin Kabrini melekler bekler Topraginda acar güller Esin dostun seni özler Neredesin canin anam neredesin Hakkin helal eyle anam Dogru yolu göster anam Sen olmasan halim yaman Neredesin canim anam neredesin Kabrini melekler bekler Topraginda acar güller Esin dostun seni özler Neredesin canin anam neredesin Bak yine düstüm yollara Geldim senin bas ucuna Agladim ben yana yana Neredesin canin anam neredesin Kabrini melekler bekler Topraginda acar güller Esin dostun seni özler Neredesin canin anam neredesin Ben hakkini ödeyemem Gayri sensizim gülemem Akan gözyasim silemem Neredesin canin anam neredesin Kabrini melekler bekler Topraginda acar güller Esin dostun seni özler Neredesin canin anam neredesin Abdullah Onur
![]() ![]() |
![]() |
#5779 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() mustafa yıldızdogan
Türküm müjdeydi ülkeye Gezdim söyleye söyleye Bir gün söylemedim diye Türküm beni tanımadı Onlar bacım,onlar ağam Onlardır sevincim tasam Ahmet’im Mehmet''im Suna’m Güllü’m beni tanımadı Elimde doğmuş kuzular Bir gün benden soğudular Sordum ne oldunuz ne var Sürüm beni tanımadı Daha dün sözleştik şurda Düğün hazırladım Yurda Eller beni tanıdı da Sözlüm beni tanımadı Yine sizinleyim dedim Nasılsam öyleyim dedim Çıkıp ta söyleyim dedim Kürüsüm beni tanımadı Hırpalanmak ne kelime Didik didk lime lime Götürülürken ölüme Ölüm beni tanımadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5780 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() mustafa yıldızdogan
benim derdim senin derdin ne farkımız vardı derdin ölene dek hep yanyana hani benle beraberdin delikıız dağ küsermi toprağna dal küsermi yaprağına el küsermi parmağına abenim aşkım deli kız durma öyle sessiz sessiz ne yaparım söylesensiz olamayız biliyorsun neben sensiz nesen bensiz deli kııız dağ küsermi toprağına dal küsermi yaprağına el küsermi parmağına abenim aşkım deli kız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|