04.04.2010, 02:28 | #571 |
Yasaklı
SEVDALI Şuan
Son Aktivite: 29.09.2010 21:49
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Sebi sevmek ölmekten daha zormus.
|
04.04.2010, 02:28 | #572 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 739
|
Gitmek istiyorsan gidebilirsin
Biz ne ayrılıklar görmüş adamız Çekinme sen de vur sırtımdan beni Biz ne ihanetler görmüş adamız Aldırma sen benim yalnızlığıma Aldırma sen benim gözyaşlarıma Boşver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız. Sevsen gidemezdin sevsen bırakamaz Sevsen çıldırırdın seven ne yapmaz Git bu ateşte beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüş adamız Hadi daha çabuk daha acele Git başka kollara git güle güle Sen de unutursun adımı bile Biz ne vefasızlar görmüş adamız Hep aynı hikaye hep aynı masal Sen bu şarkıyı git başka yerde çal Al yanı başımdan gölgeni de al Biz ne yalnızlıklar görmüş adamız |
04.04.2010, 02:29 | #573 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 967
|
Söyleyemediklerimi yazýyorum..
Senin için yazýyorum bugün Aþký satýrlara dökmek istiyorum Seni anlatmak istiyorum satýrlarla Ama satýrlara sýðdýramýyorum aþkýmý Seni yazamýyorum kelimelerle Kelimelerle anlatamayacaðým kadar mükemmelsin Satýrlarýmýn üzerine aðlýyorum bu gece Sen neden benim deðilsin ki Sen neden ellerinsin ki Ben senin içinde ölürüm de Sen benim için ölmezsin ki Ben seni anlatmak istiyordum sana sözcüklerle Baþaramadým bir türlü Sevgimi bastýrýp yazamadým sözcükleri Aþký senle baðdaþtýrmak istedim Aþk bir yap-bozdu benim gözümde Yap-bozu tamamladým ve sen çýktýn karþýma Tamam sevmiyorsun ama aþkýmý bozma Bir þiir yazmýþtýn hatýrlasana Çok üzülüyordum ben,sen anlamasan da Her þey anlamsýzdý senin için Þimdi benim olabilir misin yaþam gücüm? Gelebilir misin yanýma kilometrelerce uzaktan Sana 2 kelime söylesem “ben de” diyebilir misin çatmadan kaþlarýný... Gözlerinde hapsedebilir misin beni Senden baþka gardiyaným olmasýn Aþkým sevgimi de yuttu bu gün Ýç içe geçerek daha çok büyüdüler senin için Yüzüne bakmaya dayanamadýðým sen Her þeyimi al ama ne olur yanýmda kal…
04.04.2010, 02:31 | #574 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
|
Aşkımıza ödül diye
Yüreğimde taş bıraktın Gidiyorken imza diye Gözlerimde yaş bıraktın Hayatımda ne tat ne tuz Sensiz odam buz kesti buz Gecelerim hep uykusuz Sol yanımı boş bıraktın Mutlu musun oralarda Olamadık bir arada Sen gideli buralarda Boynu bükük baş bıraktın Neden bitti niye küstük Diken oldu yatak yastık Sen gideli yüzü asık İki çatık kaş bıraktın Günüm kara gecem kara Mahkum ettin dört duvara Kavuşmadan ilkbahara Dört mevsimi kış bıraktın |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
04.04.2010, 02:34 | #575 |
Usta Yiğido
tulina Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 20:17
Tecrübe Puanı: 967
|
Biraz sustum sen adýna sustum..Sustum...
Ýçimde baðýrýp duran; bir nefesti sen kokan. Sen kokuþlu nefesleri alýrken sustum... Verirken kan kustum! Canlý sevdalarým vardý benim..Hani bilirsin ya; Zehir tadýnda ve sen adýnda!. Ýçim zehir içerdi ellerinden. Ellerinde de hep matem neden?Sustum... Madem caný gitmiþti sevdalarýmýn ve madem zehir yoktu adýnda.. Sesim soluðum çýkmasa ne çýkar? Kalbimden sevda, sýzar gözümden kan.. Buzlar güneþi yakar!Sustum!.. Her susuþumda, her kusuþumda ateþi, Yandým kor kor sana.. Sen yokken korlarda sustu, Sen yokken hüznümde yoktu!. Sen yoktun ben yoktum!Ben yoktum hüzün yoktu! Hüzün yoktu, aþk yoktu..Kalbimde acýya toktu.. Sustuðumda saat geceyi vuruyordu!.. Gece yalnýz deðildi, gökte birde hilal vardý. Sokaktaki genç adam da cakasýydý!. Bildiðim en büyük daðda sen!Senin olmadýðýn her yerde Sevdam!.. Sustum..Gece de sustu! Hilalin yýldýzý bile kaybolmuþ puslu gecede! Sustum!... Aþk sustu, þehirde, yýldýzlarda... Sen yoktun.. Ben benim olana kadar asýrlar geçecekti! Ben asýrlarca sus-pus..Ben asýrlarca uykusuz..Susuz.. Ruhsuz bir bedeni, uykusuz gözlerimi, sensiz her nefesi sevdasýz yüreðimi... Ve yüreksiz bir bedeni konuþtursam kim anlar ki? Bende, sadece sustum.. Konuþunca anlamayanlar susunca mý anlýyor? Hayýr yanlýþ düþünme onlar anlasýn diye deðil! Sen aðlama diye GERÇEÐÝM Ben senin için sustum, senden baþkasýna küstüm. Susuþum sana küsüþüm dünyaya! Sen gittin ben bittim.. Ben tükenirken ömrümü ömrüne kattým, Bana kalan tek þey ömürsüz ömürlerde ömür boyu susmaktý!.. Ve GÜLÜM ve her þey aðlamaktý. Madem gittin ben madem bittim, Susarým bende!..Sonsuza Susuzluðum da sana susuþlarýmda..! Sen anlarsýn her þeyi, her þey üç damlada ve ýssýzlýkta.. Her þey yüreðimde kilitlidir! Anahtarým sendeyse aç kapýyý ateþe.. Bu þiir senin olsun..sende benim! Susuþlarým her yaðmurda kat kat katlanýrken, Ver elini ateþleri yakalým ateþten aþkýmýzla!.. Unutma GERÇEÐÝM susuþlarým sanadýr.. Tüm küsüþler dünyaya..!
04.04.2010, 02:38 | #576 |
Usta Yiğido
GÖVDELİ Şuan
|
Ne olur bu gece uykumu bölme
Var git düşlerimden, var git bu akşam Tam unuttum derken aklıma düşme Var git hayalimden, var git bu akşam Yağmur istiyorsan gözyaşıma bak Yangın istiyorsan yüreğime bak Ne olursun beni benimle bırak Var git anılardan, var git bu akşam Nasıl unutulur böyle sevgiler Neler yaşamıştık bir düşün neler Her köşede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana sözlenmiş bütün akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam |
04.04.2010, 04:19 | #577 |
Yasaklı
SEVDALI Şuan
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SEVDALI'e Teşekkür Ediyor... |
04.04.2010, 04:21 | #578 |
Usta Yiğido
zombi Şuan
Son Aktivite: 20.11.2010 08:48
Tecrübe Puanı: 741
|
sana sustuklarımı soylemenın verdıgı haz'la
sadece kelımelere dokebıldıklerımın , eksıklerı arasında doldururken sensızlığı , senı tekrar sevebılmek ....... sanırım anlatılabılecek olan bu.........................
04.04.2010, 04:36 | #579 |
Yasaklı
SEVDALI Şuan
|
ANLATILMAZ DUYGULAR ICINDEYIM..
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SEVDALI'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|