21.03.2009, 03:30 | #5861 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 871
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Sıla Gençoğlu - İnşallah
birde bu sarkisini cok begendim albümünden... Nev - Efkarlıyım Efkarlıyım basım duman Sıtemım var ey koca cınar Zor gunumde nıcesını andım Muhabbet yetmezmıs bılmedım Dun bugun dedım gonlum avuttum Yarın yetmezmıs bılmedım Dert bır yandan Sevda bır yandan Derman yetmezmıs bılmedım Sıtem ne care Su dunyanın halıne kandım Ben yalnızmışım bılmedım Gonul ıcın ıcın yanar da Sabır yetmezmıs bılmedım Sıtem ne care Efkarlıyım basım duman Sıtemım var ey koca cınar
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (21.03.2009 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
21.03.2009, 14:30 | #5862 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2203
|
Ozan Arif - KÖRMÜSÜN
Ey Türkoğlu... Kendine gel kendine! Devletini deliyorlar kör müsün? Düşmeyelim şu Batı`nın fendine Kırk elekten eliyorlar, kör müsün? Batı hep böyledir, borç verir önden, Vatan ister vatan, yurt ister senden. İktisadî yönden, coğrafi yönden, Kuşatmaya alıyorlar, kör müsün? `Türkiye, Türklerden nasıl alınır?` Hesabı yapanla dost mu olunur? Hangi dağda hangi maden bulunur, Bizden iyi biliyorlar, kör müsün? Batılı diyor ki `şu kanun gerek`, Biz de sanıyoruz bal ile börek. `İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek, Ne hainler buluyorlar, kör müsün? Hain çünkü; bunlar almış doları, Alınca Batı`ya vermiş yuları; Bunlar şu AB`nin kadim kulları! AB diye meliyorlar, kör müsün? Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?` Nerde deme nerde, bunlar her yerde; Şehirde, kazada, hatta köylerde, Akılları çeliyorlar, kör müsün? Bunların içinde kim yok ki, oof, of!. Kimisi medyatör, kimisi prof. Seçtiklerin bile kof çıktılar kof, Aynı telden çalıyorlar, kör müsün? Son seçimde vebal attın boynundan, Müslüman seçmiştin, emindin bundan!. Bunun bile haç çıkıyor koynundan, Frenk k..ı yalıyorlar, kör müsün? İşte bu AB`ci aydın(!) zevatlar; AB`yi överken göbeği çatlar!.. Pamuklar, yamuklar, bazı g...tlar, Ermenici oluyorlar, kör müsün? AB için her bağımız hiç artık, Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık, Türkiye`de Türküm demek güç artık, Türk adını siliyorlar, kör müsün? AB ne yapıyor, bak vurup vurup?.. Mozaik diyorlar mermeri kırıp!.. Kürt`ü Türk`ten, Türk`ü Kürt`ten ayırıp, Dilim dilim diliyorlar, kör müsün?.. Sonra Kürt`ün çocuğunu kandırıp, `Hasan Sabbah` gibi tam inandırıp, Büyütüp besleyip, silahlandırıp, Üstümüze salıyorlar, kör müsün? Bırak be milletim, gafleti bırak! Aç gözünü artık, şu piçlere bak! Vatanında bayrağını yırtarak, Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün? Açık artık felakete gittiğin, Günden güne tükendiğin, bittiğin! Davul zurna ile asker ettiğin, Evlatların ölüyorlar, kör müsün? Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet; Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet? Savaş var karşında devlet yok devlet, Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün? Bakın `yankiler`le verip el ele, Çakalken it oldu iki hergele!.. Talabani bile, Barzani bile, Paçamıza dalıyorlar, kör müsün? Zaten PKK`yı kuran da Batı, Kurup arkasında duran da Batı, Bizi sırtımızdan vuran da Batı!.. Ensemizde soluyorlar, kör müsün? Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı, Gördük işte en dost olan düveli! Başımıza kim geçirdi çuvalı?!.. Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün? Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma, Arif, bunlar dost mu olur adama? Felaket tellalı değilim ama, Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!.. |
21.03.2009, 14:51 | #5863 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 657
|
Faruk TINAZ...... Kal benimle....................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .........................İSTER MİSİN ULAŞALIM O YILDIZLARA GELECEĞİ KOY AKLINA KAL BENİMLE BIRAK YANLIZLIĞI YANLIZLIKLARA YÜREĞİNİ AL YANINA KAL BENİMLE
BOŞVER YILLARCA GÖRDÜĞÜN HÜLYALARA HEVES EDİP DÜŞMEDİNMİ NİCE YOLLARA BIRAK YAŞANMIŞ NE VARSA GEÇEN YILLARA ARADIĞIN DELİ AŞKI BUL BENİMLE |
21.03.2009, 14:53 | #5864 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2203
|
ozan Arif
TARİH BAĞI, DİN BAĞI, DAMARDAKİ KAN BAĞI! KÜLTÜR BAĞI, DİL BAĞI ve ORTAK VATAN BAĞI! BU BAĞLAR, BİR MİLLETİ! MİLLET YAPAN CAN BAĞI! BU BAĞLARI ÇÜRÜYEN, MİLLETLER TÜKENDİLERRR! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! NE KÜRT, NE LAZ, NE ÇERKEZ BUNLAR AYRI IRK DEĞİL! TÜRKLÜKTEN AYRI KİMLİK GEREKTİREN FARK DEĞİL! BU BİR FARKSA! O , ZAMAN AVŞAR, YÖRÜK TÜRK DEĞİL! HİÇ OLUR MU ÖYLE ŞEY! ONLAR TÜRKÜN KENDİSİDİRLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! ŞİMDİ KİMİSİ SORACAK! KÜRT'LER TÜRKMÜDÜR YANİ! TÜRKTÜR TABİ NE SANDIN! AYRI IRKMIDIR YANİ! HASAN, HASSO OLMUŞSA BU BİR FARKMIDIR YANİ! BAKMAYIN APO GİBİ P...LERLE KİRLENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! ANA TÜRKTÜ, BABA TÜRKTÜ, HEPSİ BİRER KARDEŞTİ! KÜRT'Ü, LAZ'I, ÇERKEZ'İ BU SEBEBLE BİRLEŞTİ! TÜRK MİLLETİ OLARAK TÜRKİYE'YE YERLEŞTİ! AY-YILDIZ'IN ALTINDA DÜVELLERİ YENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! NABIZLARI BİR ATTI, GÖNÜLLERİ BİR VURDU! BU KARDEŞLER BİN YILDIR OMUZ OMUZA DURDU! ÇOCUKLARI EVLENDİ, YENİ YUVALAR KURULDU! TORUN TOPRAK OLUŞTU, ONLARDA EVLENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! ŞİMDİ KARADENİZDE, BİR GÜRCÜ'YE BİR LAZ'A! TÜRK DEĞİLSİN DEDE GÖR! GELİR BOĞAZ BOĞAZA! İSTERSEN PALO'YA GİT, ZAZA'DA AYNI ZAZA! BUNLAR SİZE GELİPTE KİMLİK Mİ DİLENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! ERZURUM'DA DADAŞLAR, ELAZIĞ'DA GAGGOŞ'LAR! TÜRKLÜĞÜNE LAF ETSEN, YEDİ CEDTİNDEN BAŞLAR! KÜFÜRLEDE BIRAKMAZ, TAŞLAR ADAMI TAŞLAR! BUNLAR TÜRKÜN YUMRUĞU, NE BAŞLARA İNDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! BU İSİMLER YA BİR BOY, YA AŞİRET ADIDIR! HER BİRİSİ TÜRKLÜĞÜN LEZZETİDİR, TADIDIR! MENSUPLARI MİLLETİN, ÖZ VE ÖZ EVLADIDIR! ANADOLU DENİLEN BEŞİĞE BELENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! OZAN ARİF DİYOR Kİ; BU DEVEYİ GÜDECEK! TÜRKİYE'DE YAŞAYAN TÜRKE BİYAT EDECEK! BEN ETMEM DİYOSA DEFOLACAK GİDECEK! UZATMAYA GEREK YOK, DENECEKLER, DENDİLER! TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER! |
21.03.2009, 15:05 | #5865 |
Usta Yiğido
goramaz Şuan
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1335
|
seninle bi daha aynı yolda yürümem
seninle yürüyene yolda tuzakların var
21.03.2009, 15:17 | #5866 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 657
|
NİHAN .....üzgünüm. remix.
|
21.03.2009, 23:03 | #5867 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5467
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Emrah Dön Artik Bitanemsin, bebeğimsin bunu bilirmisin meleğimsin tek aşkım sensin sen benim herşeyimsin bırakma ne olur ellerini ellerimden gözlerini gözlerimden. Dön artık geriye sensiz dünyamdaki en büyük hediye çok yalvarmıştım ne olur gitme diye..... |
22.03.2009, 09:53 | #5868 |
Usta Yiğido
58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 756
|
Saq0pa Kajmer------Bir Pesimistin qözyasLaRı!!!!
22.03.2009, 10:05 | #5869 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Ayşegül Pınar....................İnatç ı
22.03.2009, 10:06 | #5870 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24