Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.04.2008, 20:03   #581
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 630 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

sayfada 58 memleketimiz olan sivasın pilaka kodu hadi arkadaşlar inşallah bu ugurlu gelir bize herkez yorumlarını yapsın herkez diyecegini desin bu dernek hakkında konuşalım tartışalım birşeyler yapalım artık
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 20:27   #582
H.Sanat
Yiğido

H.Sanat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H.Sanat Şuan H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2009 22:08

Tecrübe Puanı: 618 H.Sanat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İ.Yiğit, inşallah ama şimdilik ciddi olarak bir sanat dalı ile uğraşmıyorum. Ben sanat tarihçisiyim. İnşallah ilerde.

Yazılarımı muhalefet olarak görmeyin. Ben daha öncede söyledim. Bu yazıları sadece ortamı biraz hareketlendirmek için yazıyorum. Eleştirdiğimi farzedelim, gördüğüm kadarı ile hiç eleştiri kaldıramıyorsunuz. Eleştirilmek iyidir. Doğruyu yanlışı ayırt edersiniz. Hep övgü mü alacaksınız....

Derneğin kurulmasını tabi ki ben de istiyorum ve bu konuda yanınızdayım. Ne faydası olacaksa...
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 20:39   #583
H.Sanat
Yiğido

İyi bir fikir. Siz benden önce davrandınız. Bu forumda yazan arkadaşların kendi aralarında düzenleyecekleri yemek ya da başka bir etkinlik ile hem tanışma imkanı bulunur hem de bu konular konuşulur. Ayrıca forum dışında kalanların ilgisini çeker.
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 20:42   #584
emirgil
Yiğido

hayırlı akşamlar ablacım ömer amcanın kızımısın bidefa gelmiştik size faruk abilerle ramazandı ömer amcaya selamlar rahmetli şükrü uzdemirin oglu dersen tanır..ablacım karamsar olma ne faydası olucaksa diye zamanı gelince olur bir kişiye bile söylesen yeter işinde ve mesleginde başarılar
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 21:20   #585
sinanygt
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sinanygt Şuan sinanygt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2008 21:31

Tecrübe Puanı: 619 sinanygt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi akşamlar hakan nasılsın ben sinan ilhanın abisiyim deden nasıl selamımı söyle bu dernek işni bu şekilde hllolmaz biryere toplanıp konuşmak lazım şimdi desenki arkadaşlar pazar günü toplanak desen hepisi diyecekki pazar günü çalışıyoruz diyecekler şimdi bana kızacaksınız bu iş senelerdir hep böyle ben şöyle bir öneri getiriyorum gelin arnavutköye toplanalım konuşalım hem piknik yaparsınız hemde dernek işini konuşuruz şimdi arkadaşlar diyecekki orası uzak gidemeyiz senelerdir hep böyle oldu ben böyle bir öneride bulunuyorum sizde fikirlerinizi ortaya koyun egerki dernek istiyorsak toplanmamız lazım cidi adımlar atmamız lazım iyi akşamlar
sinanygt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 21:31   #586
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 647 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

abimin dedikleerine varım ben
illa arnavutköy olması lazım degil
herhangi bi yer olsun
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 21:31   #587
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 647 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

herkes bu konuyu ciddi olarak bi degerlendirsin derim bu öneriyeede sıcak bakanlarda var aramızda
iii olacak ben umutluyum SAYGILAR
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 21:46   #588
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar şu sizin köyün dernek kurma işi ne durumda işi rölantiye almayın bir an önce faliyete gecin önümüz bahar piknikler düzenleyerek insanları bir araya toplayıp daha sonrada üye kayıdınan başlarsınız bu önemli bir fırsat tabiki işinize karişmak gibi olmasın benimkisi sadece hatırlatmak acısından öyle değerlendirin herkese selamlar saygılar
Alt 09.04.2008, 22:27   #589
H.Sanat
Yiğido

Hayırlı akşamlar..Evet ben Ömer'in kızıyım. Bize geldiğinizi ben hatırlayamadım ama bizimkiler hatırladı. Ev halkının size ve annenize selamı var.
Alt 09.04.2008, 22:37   #590
emirgil
Yiğido

hayırlı akşamlar sinan abi dedem iyi sivasa gitti 10 gün oldu...şimdi millete desen arnavutköyde toplanalım diye uzak der tabi daha dernek kurulmamış hele ortada bir yerde toplanalım konuşalım tanışalım bi mesela ben ümraniyede oturuyorum dernek yok birşey yok arnavut köye toplantıya gidicem daha ne oldugu belli degil düşünürüm yani örnek veriyorum ben ama bi dernek olsa ordada toplanırsın piknik yaparsın başka yerdede insanları ortada biryerde bi buluşturalımda konuşalım tartışalım şimdi ben desemki sarıgazide buluşalım sen arnavutköydesin düşünürsün ama dernek olsa hevesle gidersin onun için ben diyorumki ortda biryerde buluşalım kimsenin şevkini kırmayalım hele bi milleti bi araya toplayalım dernegimizi kuralım ondan sonra arnavutköydede piknik yaparız sarıgazidede yeterki ortada buluşalım şu konuyu gündeme taşıyalım daha dernek kurulmadan orası burası demeyelim abi öyle dersek insanın gelecegi varsada gelmiyo zamanı gelince herşey daha iyi olur dernek kurulsun zamanla herşey halolur gelmeyen kişiler bile gelir sinan abi yanlışım varsa düzeltin abi

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)