04.04.2009, 12:13 | #5971 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Candan Erçetin Elbette Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
04.04.2009, 12:17 | #5972 |
Usta Yiğido
A_Them_Nuri Şuan
Son Aktivite: 20.11.2009 14:04
Tecrübe Puanı: 626
|
Murat Boz - Uçurum ...
04.04.2009, 12:22 | #5973 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim........... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
04.04.2009, 12:27 | #5974 |
Usta Yiğido
A_Them_Nuri Şuan
|
Ercan Demirel -Elveda Deme Bana
Karşımda durduğunda Gözlerime baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana O güzel gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana Ağlarım yana yana Gitme kal be yanımda Şurada baş ucumda Sana kurban olurum Elveda deme bana Ben seni el üstünde hatta baş üstümde Taşırım merak etme Elveda deme bana
04.04.2009, 12:33 | #5975 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Helin Hasretimsin. Baktığım her yerde inan sen varsın Güzellik nerede sen oradasın Herşeyinle içimde yaşayansın Bu beden nerede sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Üzüntüm neşem canım hasretimsin Başımı bu sevdaya saldı gözlerin Nereye bakarsam orda izlerin Petekte bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlesem sen oradasın Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Sen benim canım hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğim Sen üzüntüm neşem hasretimsin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmeğim Sen benim içtiğim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladığım çiçeğimsin Neşem canım sevdiğim hasretimsin.......... |
04.04.2009, 12:41 | #5976 |
Usta Yiğido
A_Them_Nuri Şuan
|
Yusuf Güney- Aşkım Aşklarından Bulasın
Bu sevdam hiç mi bitmez derdin Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık yoksun Terkedenler Allah'tan bulsun Yandım sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
04.04.2009, 12:49 | #5977 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım.......... |
04.04.2009, 12:54 | #5978 |
Usta Yiğido
A_Them_Nuri Şuan
|
Aslı Güngör - Ferhat Göçer -Dön Gel Yeter
Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür Gitme kal desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmezbirazdan görünür Aslı Güngör, Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör, Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi şartım yok Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer, Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı ? Aslı Güngör, Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bir şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer, Dön gel ye,yeter dön gel yeter Daha beter,olmadan gel ,, Döngel yel,yeter dön gel yeter Daha beter,olmadan gel
04.04.2009, 12:55 | #5979 |
Usta Yiğido
58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 752
|
KoLeRa--------ŞekeRpaRe!!!!!!
04.04.2009, 13:01 | #5980 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Sezen Aksu
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ Gölleri gibi, gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede, gök nerede, ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin. Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım. Izlemeniz mümkünmü bilmiyorum. Youtube ´den yüz kalbin aynasidir dinlemenizi tavsiye ederim. Bugün bana arkadasin önerdi. |
Konuyu Toplam 35 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 35 Misafir) | |
|
|