27.05.2009, 22:31 | #51 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
Cevap: Seni Cok özledim ANNEM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (28.05.2009 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
28.06.2009, 18:00 | #52 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
28.06.2009, 18:42 | #53 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ANNEM
bir zamanlar beni, okşardın koklardın annem, bir gün uykusuz kalsam, ağlardın sızlardın annem, şimdi nerdesin annem, perişanım görsen, ağlamaktan yoruldum, seni çok özledim ANNEM...... yıldızlara baktıkça ben, yalnız annemi görsem, doya doya sarılsam, seni çok özledim ANNEM...... ruyamda annemi görsem, sarılıp elini öpsem, ruyalardan hiç uyanmam, seni çok özledim ANNEM...... bir gün ölürsem annem, koşup yanına gelsem, bu günahkar bedenle, seni çok,çok ama çok özledim annem
07.08.2009, 03:27 | #54 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1043
|
07.08.2009, 07:19 | #55 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
12.09.2009, 22:04 | #56 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Anam
Fakirlikle büyüttün Ninnilerle uyuttun Helal sütünü verdin Hakkını bana helal et anam Hastalandım baş ucumda durdun Doktor nedir bilmiyordun Dua edip göz yaşını döktün Üstüme yorgan sen oldun anam Yavrum deyipte bağrına bastın Büyüyeyim diye gözüme baktın Ufacıktım büyütüp kahrımı çektin Derdime derman sen oldun anam Koskoca dünyada hayal kurmadın Bir tek derdini haber vermedin Ağardı saçların sebep yok dedin Onların sebebi biz olduk anam Kıymetini hiç bir zaman bilemedik Bize verdiğin değere layık olmadık Izdırabın var mı bir gün sormadık Başımıza yastık sen oldun anam Annelik meğerse ne zor şey imiş Biri annem dese bağrım ezilmiş Anne olmayınca kıymet bilinmezmiş Bende anne oldum anam Bunca yıl yaşadın bir gün gülmedin Yavrum yesin dedin sen hiç yemedin Gölge oldun bana güneş değdirmedin Yanağıma öpücük sen koydun anam Bir gün demedim ki hatırın sorayım kalemimin ucuna derdi takayım Denizlere bile çaren yazayım Göz yaşına kurban olayım anam Koskoca dünyada kalıcı değiliz Giden geri gelmez değer bilmeyiz Elini öpmeye layık değiliz İzin verde ayağını öpeyim anam Fatma Kıyak
13.09.2009, 08:35 | #57 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Sol Yanım Acıyor Anne
Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktımda geldim. Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu Şimdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldiğimde Şuram acıyor işte şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum Şuram işte, Sol yanım çok acıyor anne. Hem de her gün acıyor anne her gün. Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü. Elinden tutup okula getirdi. Yakası da danteldi. Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi. Bende ağladım, Ağladım hiç de utanmadım. Öğretmen ne oldu dedi. Düştüm dizim çok acıyor dedim. Yalan söyledim anne. Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne. Bugün bende saçım örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadı. Dantel yaka istedim. Babam "Ben bilmem ki kızım" dedi. Bari okula sen götür dedim. "kızım, iş" dedi. Bende banane dedim, ağladım. "kızım, ekmek" dedi babam. Sustum ama okula giderken yine ağladım anne. Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne. Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep "annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi. Babam hepsini birlikte yıkıyor. Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne. Hava kararıyor, ben gideyim anne. Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi. Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor toprağını, Çiçeklerini kim koparıyor. İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme. Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne. >> Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım. Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim. Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum. Her sabah onu öpüyor kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne Bazen de konuşuyorum onunla. Ne yapayım seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi. Ben babama yazdıracağım. Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın. Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne. Senin adın geçince sol yanım acıyor anne. Hiç bir şey yutamıyorum. Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. Kağıda da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. >> Sol yanım acıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne. Seni çok özledim, Anne çook...
23.10.2009, 19:11 | #58 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
-Anneye Özel
Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız Anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız Anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi Anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi Anne güllerin bezemesi, gülden deste Anne sözümde tutuklu, tarifsiz beste Anne yanar yürek, can bitkin kafeste Anne hasret bağırda, anne içimde aheste Anne ızdırabın adresi mahzun yüzün Anne baharda mazlum, hazanda güzün Anne çilemde dolmuş ağlar gözün Anne bahtımda yazılı merhamet sözün Anne ayağı altında cennet dizilmiş Anne yavruya hasret ekilmiş Anne gül gözlerin gene üzülmüş Anne hasretine dağlar çözülmüş Anne gene üzdüler mı seni boynun bükük Anne dur gökler ağlayacak halin çökük Anne ümidimde bahtım yırtık sökük Anne halinde öyle bir naz ki nazlar dökük Anne kıymeti bilinmeyen ey kutsal güzel Anne ey kalbin attığı sevgide özel Anne saçlarımı okşayan şefkatten bir el Anne versem ömrümü sana olur mu bedel Anne zahmetim karnında başladı sana Anne çocukken neler yaptım anlatır mısın bana Anne nasıl veririm hakkını beni anlasana Anne çöl misali susuzum özlemine kalbim nasıl kana Anne kaç kere aç kaldın biz yiyelim diye Anne kaç gününü sana zindan ettik Anne uykunu aldık mı gözlerinden Anne kaç gece sardın bizi sabahın ışığına Anne biliyorum saysan bitmez zahmetin şefkatin Anne gücüm yetmez satsam dünyayı olmaz bedelin Anne alsam seni taşısam yüreğimde lime lime Anne hakkın ödenmez tek kelime Anne vursam prangaları gökkuşağına Anne dağlar devirsem kucağına Anne güller diksem ocağına Anne altınlar dizsem bucağına Anne yetmez sana yetmez Anne sen rahmetsin Anne sen özlemsin Anne sen en güzelsin Anne gözümde pınar Anne içimde damar Anne acılar yamar Anne sen var ya bitmeyen dizgi Anne çatlattın ahengi Anne sildin güzeli rengi Anne taçsız sultanım Anne derdim dermanım Anne cennet fermanım Anne lalezar, anne güldeste Anne en güzel şiir, en güzel beste Anne kalbimde uhde Anne dudaklarımda buse Anne kulak ver bu sese Anne bak yanan nefese Anne kuşun çırpınıyor, sığmaz kafese Anne, anne, gül yüzlüm anne Anne, anne, canım anne Kıyamadığım rahmetim anne Sevgisi bambaşka, benim şefkat denizim
24.10.2009, 07:19 | #59 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
AFFET BENİ ANNE
ELİMDE OLMADAN BİR GÖNÜL EYLEDİM ONUDA SENİN GİBİ ÇOK SEVDİM ANNE SENDEN BİR PARÇA OLDUĞUM GİBİ ONUDA KENDİMDEN BİR PARÇA BİLDİM ANNE ONA HAYATIM TEK VARLIĞIM DEDİM BAK ŞİMDİ TERK EDİLDİM SON ÜMİDİM MEYHANE SEÇTİM NE OLUR AF ET BENİ ANNE BEN DOĞARKEN Mİ GÜNAHKAR YARATILDIM NEDEN BÜTÜN DERTLER BENİ BULUR ANNE YAŞAMAK GÜZEL OLSAYDI DOĞARKEN AĞLAMAZDIM KIZMA NE OLUR KEŞKE DOĞMASAYDIM ANNE BEN İSTEMEZDİM BU HALE GELMEYİ SANA LAYIK OLAMADIM ANNE YÜZÜME BAKIP AĞLAMA NE OLUR SENİN SUÇUN DEĞİL BU ANNE..........
|