20.10.2009, 21:18 | #51 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4531
|
Cevap: "Gönülden Dile..." (şiir)
Arif bey konuyu acarken gerekli uyarilari yapmisti, talihsiz bir olay yasandi, ama bu vesile ile sizin gibi bir usta kalemi tanimis olduk, her iste bir hayir varmis demek ki. Saygilarimla
20.10.2009, 21:23 | #52 | |
Yiğido
abdulvahid Şuan
Son Aktivite: 07.06.2012 11:51
Tecrübe Puanı: 574
|
Alıntı:
şiirleriniz gerçekten güzel, severek okuyorum... yüreğinize sağlık... |
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı abdulvahid'e Teşekkür Ediyor... |
20.10.2009, 21:26 | #53 | |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
|
Alıntı:
Sitemizin ozanlari adli topicte siirlerinizi paylasirsaniz seviniriz. O sizin güzel yüreginiz, sag olun.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
20.10.2009, 21:31 | #54 |
Yiğido
abdulvahid Şuan
|
Gül
Selam verip geçti,güldü gözleri, Yanağında güller açtı gülerken, Ardından yankılandı gül sözleri, Adı gül,kendisi gül,gülüşü gül. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı abdulvahid'e Teşekkür Ediyor... |
20.10.2009, 23:28 | #55 | |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Alıntı:
Her türlü emeğe saygımız sonsuzdur, gözümüzden kaçan bu detay için kusura bakmayın ltf. Sununda yalnışık düzeltildi. Yeni şiirlerinizi bekler, iyi forumlar dileriz.
21.10.2009, 15:16 | #56 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
|
BU GECE
Hüzün çöktü yine garip gönlüme, İçimden acılar geçti bu gece, Aşk yüzünden düştüm bunca zulüme, Yüzüme sitemi saçtı bu gece. Olmuyor gönlümde nedense bahar, Gözlerim çevreye ibretle bakar, Elin güzelleri gonca gül takar, Benim sevdiceğim kaçtı bu gece. Işıtmaz odamı sönük ışığım, Vefasız güzele neden aşığım, Yüregim mi deli ben mi kaçığım, Kalbimi boşuna açtı bu gece. Çektiğim acılar, hüzünler yeter, Yaşadığım aşklar ölümden beter, Üzerime çöktü elemle keder, Acılar yürekten taştı bu gece. Kış geldi kafama, hayal buz kesti, Kalbimin içinde fırtına esti, Yürek doldu taşti, kırıldı testi, Aşklar gurbet ele göçtü bu gece. Bilemem aşkta mı bende mi hata, Susturdu gönlümü çevirdi duta, Sevda için kalbe konulmaz kota, Yürek dayanmadı şaştı bu gece. Hasan Ilter
21.10.2009, 16:24 | #57 |
Yiğido
abdulvahid Şuan
|
Bilemiyorum
Dört duvar arası bir küçük hücre, Her yer kapkaranlık göremiyorum, Her köşe açılır bir ıssız yere, Ayaklar gitmiyor,giremiyorum, Uyku haram burya düştüm düşeli, Bir ben ah u zarda,cümle neşeli, Kaç mevsim eskidi ,yar görüşeli, Bir yıl mı,beş yıl mı bilemiyorum. Sessiz bir yalnızlık gecelerimde, Bir cılız haykırış hecelerimde, Bir hayal dolaşır hücrelerimde, Sen misin,başka mı ,bilemiyorum. Bir yıla dönüşür burada her an, Sensizlik hasreti, uykumu kovan Sanki durmuş gibi,geçmiyor zaman, Sabah mı,akşam mı bilemiyorum. Unut git geçeni yeter diyorlar, Burada sevdalar yiter diyorlar, Ha bu gün ha yarın biter diyorlar, Doğru mu yalan mı,bilemiyorum |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı abdulvahid'e Teşekkür Ediyor... |
22.10.2009, 20:01 | #58 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
|
_____Acımasız Bir Aşk_____
Pervanesi olmuşum, acımasız bir aşkın, Kanayan yüreğimde eksilmez oldu taşkın, Beden kavruldu yine, sevdadan aklım şaşkın, ---Bak yüreğim kanıyor, kara hayalim sürgün ---Pervane birgün yanar ben yanıyorum hergün. Sevgilinin sesine kulak verir tüm özüm. Bu aşkın dertlerine bulamaz oldum çözüm, Tutuşur yüreğimde sönmek bilmiyor közüm, ---Kavuşmak hayal bana, yürek yarime kırgın. ---Pervane birgün yanar ben yanıyorum hergün. Uzadıkça uzadı bitmedi çile yolu, Yok etti aşk aklımı, şaşırdım sağı, solu, Döşümde duman tüter, kalbim aşkınla dolu, ---Sanma ki aşkın sonsuz, bu gönül ölür birgün, ---Pervane birgün yanar ben yanıyorum hergün. Sevda çiçeği sandım, bana gülen yüzünü, Unutmadım aklımda söylediğin sözünü, Ağlamaktan tutuştu sen kavurdun gözümü, ---Kaküller yüze inmiş, aklımda kaldı örgün, ---Pervane birgün yanar ben yanıyorum hergün. Başıma sen düşürdün aşkın kara taşını, Boşuna mı akıttın ela gözün yaşını, Bilmem kimler söndürsün ateş düşen düşümü, ---Hep mi ben suçluyum ki, bitmiyor aşka yargın, ---Pervane birgün yanar ben yanıyorum hergün. Hasan Ilter
23.10.2009, 16:51 | #59 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
|
Üzüm Gözlüm
Çıkar karaları sana yakışmaz, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm Karalar giyersen gönlüm yatışmaz, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm. Derdini ver bana yüreğim çeksin, Sevda tohumunu bağrıma eksin, Gönlümün sevdası, kalbimde teksin, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm. Derdini de bana bulam dermanı, Söyle yüreğine versin fermanı, Savrulsun gönülde sevda harmanı, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm. Yasla sen başinı göğsüme yasla, Bade sun içeyim sevdadan tasla, işin hiç olmasın kederle yasla, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm. Üzüm gözlerine yaşlar girmesin, Kara giyidiğini kimse bilmesin, Dert, keder, acılar sana gelmesin, Üzülme ağlama sen üzüm gözlüm. Ömrünce gül aşkım budur dileğim, Karalar giyersen yanar yüreğim, Gel seninle zevk-i sefa süreyim, Üzülme, ağlama sen üzüm gözlüm. Hasan Ilter
25.10.2009, 17:33 | #60 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
|
_____Saz Benim Değil______
Sevdiceğim tellerine dokunma, Türküler çalmayan saz benim değil, Bu garip gönlüme tavır takınma, Cilve senle güzel naz benim değil. Ela bakışlara yürek yakmışım, Canımdan vazgeçip, sana akmışım, Başımda ak yoktur, kara takmışım, Benim canım yanar haz benim değil. Şaşırdım iyice kendimi bilmem, Eller bayram eder, ben bir kez gülmem, Küsmüşüm vatana bir daha gelmem, Gönüllerde gezen iz benim değil. Felek hayatımda döndürür çarkın, Sevip terk mi etmek, aşkta ki farkın, Bir ben mi başkayım, bir ben mi çirkin, Hüzünler bürümüş yüz benim değil. Kalmadı kalbimde sevdanın yeri, Deli etti aşklar bu dertli seri, Gittikçe kayboldu gözlerin feri, Çakmak gibi çakan göz benim değil. Yazlarım kavruldu, kış etti güzü, Aklımı başımdan almıştı gözü, İstediğim renkte olmuyor yazı, Dilimden dökülen söz benim değil. Siyahi bu mudur sözlerin aslı, Gözler yaş döküyor, yüreğim yaslı, Sorarsanız beni, aslim sivaslı, Vatandan uzakta öz benim değil. Hasan Ilter
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|