|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 4,70% |
Hürriyet |
72 | 3,72% |
Milliyet |
44 | 2,27% |
Zaman |
886 | 45,76% |
Akşam |
38 | 1,96% |
Cumhuriyet |
291 | 15,03% |
Ortadoğu-Yeniçağ |
54 | 2,79% |
Yenişafak |
78 | 4,03% |
Fanatik |
59 | 3,05% |
Fotomaç |
47 | 2,43% |
Posta |
82 | 4,24% |
Sözcü |
0 | 0% |
Diğer |
170 | 8,78% |
Vakit |
17 | 0,88% |
Taraf |
7 | 0,36% |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#51 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
NE HİKMETSE BU AMPÜLLER Bİ YANMADI GİTTİ ARKADAŞ. BİZ ÖYLE BİR MİLLETİZKİ (TR %52Sİ) AĞZINI Bİ GÜNE Bİ GÜN VATAN İÇİN ALLAH İÇİN AÇMAYAN ZERRE KADAR MİLLİYETÇİ KİŞİLİĞİ OLMAYAN.TÜRKİYEMİ ABD UŞAKLIĞINA SÜRÜKLEYEN,ÜLKEYİ ''ASKERSİZ İŞGAL PLANLARI YAPANLARA'' YATAKLIK EDEN(VS.)BİR PARTİYE OY VERİYOR GÖZ GÖRE GÖRE ''BİRLİK'' ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR BİLE BU VATAN 30 KUPONA SATIN ALINMADI BEYLER -UZAKLARI DÜŞÜNEN BEYLER-EFENDİLER.UNUTMAYINKİ BU ÜLKEDE HER GÜN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN BİR ALPEREN GENÇLİK VAR.S A T T I R M A Y A C A Ğ I Z!!!
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 811
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yav Sen herhalde ermiş bir arkadaşsın. Kimin kaç gazete okuduğunu falan hemen anlıyorsun. Hiç tanımadığın birisinin yorumuna yorum getirip doğru olmadığını ima ediyorsun. O arkadaşımız konu başlığında sorulan soruya cevap vermiş. Bunu yargılamak senin ne haddine. Alıntı:
Benim bu soruya vereceğim cevap şudur ; Türkiye'de malumunuz gazete okuma oranları oldukça düşük. Bu oranların önemli bir bölümünün de Posta, Takvim gibi tabilot yayın yapan gazetelere ayrıldığını düşünürsek ülkemizde gerçek gazete okuyucusunun son derece yetersiz olduğunu söyleyebiliriz. Ben gazete konusunda özellikle topluma değer katmadığına inandığım gazetelerden uzak durmayı tercih ediyorum. Özellikle de Aydın Doğan gazetelerini hiç almıyorum. Yıllardır ( yaklaşık 15 yıl olmuştur ) Türkiye Gazetesi'ne aboneyim. Ve bu gazetenin benim hayatımda önemli bir yeri olduğuna inanıyorum. Ayrıca bana istediğim şeyleri verdiğini düşünüyorum. Toplumu germeyen, ülke huzurunu düşünen, milletimizin birliğini ve dirliğini arzulayan bir gazete. Türkiye kadar değer verdiğim diğer bir gazete Zaman Gazetesi. Bu gazeteye de 2-3 yıl kadar abone olmuştum. Ve onun haricinde de devamlı takip ettiğim bir gazete. Hatta Zaman Yayınlarını Aksiyon Dergisi ile birlikte destekleyterek takip etmişimdir. Bu gazete de bana göre şu anda Türkiye'de yayımlanan en ilmi ve akademik gazetelerin başında geliyor. Şu anda abone olmamama rağmen devamlı takip etmeye çalışıyorum. Yakın bir zamanda inşallah tekrar abone olmayı düşünüyorum. Diğer takip ettiğim gazeteler ; Halka ve Olaylara Tercüman, Bugün, Ortadoğu, Yeniçağ ve daha seyrek bir şekilde Yeni Şafak. Bu gazetelerde de özellikle yazar kadrosunda ilgiyle takip ettiğim yazarlar var. Ve genelde ilgiyle takip ettiğim bütün gazeteler Maneviyatçı - Vatansever çizgide bir anlayış sergiliyorlar. Diğerlerinin cumhuriyetçiliğini v.s. daha çok sözde buluyorum. Toplumu kutuplaştırmaya çalışan gazeteler olduğunu düşünüyorum. Ekonomi alanında Dünya Gazetesini tercih ediyorum. Yerel olarak da Sivas Postası ve Hürdoğan ilgiyle takip ettiğim gazeteler. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 895
![]() ![]() ![]() |
![]() Serkan abi ben zaten akp yi desteklemiyomda sen nerden çıkardın onu benim mesajımdan alıntı yaparak
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Bir gazete secme hikayesi sürdü gidiyor. gidiyor gitmesinede inşallah saygı ve sevgi cercevesi içinde sürüp gider öyle bir birimize kırıcı suclayıcı ve negatif bir şekilde yaklaşmak yerine daha pozitif saygılı olarak bu anketi sürdürürsek daha iyi olur kanaatindeyim saygılarımla
![]() |
#55 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() Öncelikle tüm yigido hemşerilerimin kurban bayramını kutlarım.
her konuda üsküdarlı yigido abime katılıyorum . konu gazetemi hepsini okurum yazdıklarından haberdar olmak için böyle faydalı oldugunada inanıyorum illada bir gazetemi tercihim tabiki zaman günlük ne gazeteler okuyoruz rant ugruna ney yazacaklarını şaşırıyorlar bilmem anlata bildimmi saygılar.
![]() |
#56 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() davadaşım.siyasette sırtımı sağlama dayayım dedim şurda 2 kişiyiz birbirimizi savunalım dmi...
![]() |
#57 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 895
![]() ![]() ![]() |
![]() Evet öyle abi .......... sonuçta davadaşız
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar sorulan bir hangi gazeteyi okuyorsunuz sorusundan konu nerelere kaymış,nerelere çekilmiş.Şu gazeteyi okuyor diye birini suçlamak,yok şu görüşü savunuyor diye tepki vermek yalnış.Her gazetenin elbetteki hizmet verdiği bir dünya görüşü kitlesi var.Bundan doğal bir şeyde olmaz zaten.O fikri ve görüşü savunan kişilerde o gazeteleri alır. Standart insan kitlesi olamaz zaten. Düşününki 75 milyon insan aynı görüşü paylaşıyor ve hepsi aynı kafadayız.O zaman neyi tartışacaz doğruları nasıl bulacağız. Bir söylem vardır"Herkes aynı şeyi düşünüyorsa hiç kimse bir şey düşünmüyor demektirr" Çok doğru bir söz. Değerli ozanımız Aşık Veysel "Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa" Demiş. Onun için, fikirlerde farklı olacak görüşlerde farklı olacak, medeni bir şekilde konuşup tartışıp demokratik yollarla yönümüzü bulacağız. Fikire saygısı olmayanın insanada saygısı olmaz! Lütfen hoşgörü,hoşgörü,hoşgörü.Bunu unutmamalıyız.
![]() |
#59 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() bilocan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.06.2008 10:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() .............................. ......................oku zamanı gel ımana
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Yiğido
![]() ![]() Veli Bircan Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2011 00:28
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
![]() Her zaman ZAMAN...sonuna kadar ZAMAN.. forza ZAMAN
nedenini sorasanız.... kendi düşüncelerimi savunan bir gazeteyi sonuna kadar alırım aldırırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|