Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.08.2008, 12:41   #51
CENGİZ58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

CENGİZ58 Şuan CENGİZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2008 10:29

Tecrübe Puanı: 0 CENGİZ58 COK SEVILEN BIR KISICENGİZ58 COK SEVILEN BIR KISICENGİZ58 COK SEVILEN BIR KISICENGİZ58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın!

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak akıllı ol bi daha böylesi bi yazı görürsem napacağımı biliyorum neyse şimdilik sakinim..............SENİN AKIL SEVİYENE GÖRE Bİ SORU OLMUŞ.
böyle bir test sorusu kimin seviyesine göre hazırlanmış bilmiyorum ama seviyesinin düşük olduğu belli. artık soruyu soranın seviyesimi düşük yoksa soruya muhatap şıklarınmı seviyesi düşük hiç bir fikrim yok. ne yapacağını kendin biliyormuşun bizimde bilmemizde bi sakınca varmı söylermisin.
CENGİZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.08.2008, 13:04   #52
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 920 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın!

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bn sizede cvp vermeyeceğim ne kadar basit biri olduğunuz güldüğünüz ve cvp verdiğiniz sorudan belli....lütfen bi daha böle yukarıdaki gibi nasihat vermeyin...siz zaten içindesiniz o yanlışın.....BN HİÇ Bİ ŞEKİLDE SAYGIMI KİMSYE YİTİRMEZKEN ADİCE BİR SORU VE ADİCE BİR CVP.....

AĞIR TAHRİK VAR....

bn BÖLE ŞEYLER KULLANSAM BİRİ HAKKINDA BANLANMIŞTIM...DEMİ.....adalet yok..
Dikkat ediyorumda ne zaman köşeye sıkışsan yok sataşıyorlar yok ben olsam BANı yemiştim gibi klasik cümlelerle topu bizim üzerimize yıkıyorsun.

1-İnsanların DİNİ inancı senin vicdanındanda,benim vicdanımdanda ötedir dil uzatılamaz.
Alıntı:
bana bi tane şeriatın insanlara sağladığı faydalardan birini yazarmısın...her safhasında BASKI-ŞİDDET-CAHİLLİK VE DİKDATÖRLÜĞÜN OLDUĞU YALAN MI YOKSA......

2-Sen milletin dini inancını eleştiriyorsun oysa onlar sadece seni eleştiriyor sen ileri gittikçe haliyle tartışma dozajıda artıyor.

3-Adalet yok demişsin ya önce vicdan mahkemene bak orada o bahsettiğin adalet var mı?

4-Bu tür haberleri servis etmekle elinize ne geçtiğini hala anlamadım ne yani benim İslama bakışım mı değişti veya bir avuç yahudinin dinine bağlığıyla neler yaptığını görmezden gelip dinimden mi uzaklaşayım.

5-Lütfen üzerinde lafını ettiğiniz şeyin DİN olduğunu unutmayın,bak
Alıntı:
DEDELERDEN DEĞİLDE SAĞLAM İNSANLARDAN ÖĞREN..DEDELERDEN TAKLIDI ÖĞRENİRSİN SADECE SEN ŞEKLE RAKILMA ÖZE İNMEYE GAYRET ET..ALLAH HİDATEY VERİR SANA..
dedelerle ilgili sözcük seni nasıl tetiklemiş elbette tetikleyecek senin inancın bunu gerektiriyor,peki insanlar sana tepki verince neden tepkin birden bize dönüyor.
1.maddede ki sözcüğün derinliğini göremiyorsun eğer benim gördüğümü görseydin çoktan BANı yemiştin.

Her sıkışmanda bizi kullanmazsan sevinirim.

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)