![]() |
#51 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() CENGİZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2008 10:29
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() böyle bir test sorusu kimin seviyesine göre hazırlanmış bilmiyorum ama seviyesinin düşük olduğu belli. artık soruyu soranın seviyesimi düşük yoksa soruya muhatap şıklarınmı seviyesi düşük hiç bir fikrim yok. ne yapacağını kendin biliyormuşun bizimde bilmemizde bi sakınca varmı söylermisin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
1-İnsanların DİNİ inancı senin vicdanındanda,benim vicdanımdanda ötedir dil uzatılamaz. Alıntı:
2-Sen milletin dini inancını eleştiriyorsun oysa onlar sadece seni eleştiriyor sen ileri gittikçe haliyle tartışma dozajıda artıyor. 3-Adalet yok demişsin ya önce vicdan mahkemene bak orada o bahsettiğin adalet var mı? 4-Bu tür haberleri servis etmekle elinize ne geçtiğini hala anlamadım ne yani benim İslama bakışım mı değişti veya bir avuç yahudinin dinine bağlığıyla neler yaptığını görmezden gelip dinimden mi uzaklaşayım. 5-Lütfen üzerinde lafını ettiğiniz şeyin DİN olduğunu unutmayın,bak Alıntı:
1.maddede ki sözcüğün derinliğini göremiyorsun eğer benim gördüğümü görseydin çoktan BANı yemiştin. Her sıkışmanda bizi kullanmazsan sevinirim.
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|