![]() |
#51 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() şehla gözlerin esrari
şehla gözlerin beş vakit namaza divan durdugum eyilip secdeye alın vurdugum hilal kaşlarına kurban oldugum kalbimin kıblesi şehla gözlerin aşkını ruhuma mabet yaptıgım o har kor rengine nara yandıgım allah ımdan sonra inan taptıgım gönlümün kabesi şehla gözlerin kılıçtan keskin ve ince sırattan ibadetim var düşsem de kırattan bilirim durgundur deli fırattan bir ırmak hevesi şehla gözlerin ceylan bakışlım içimin uktesi acem aşiran buselik bestesi hüseyni makamı neva perdesi notamda la sesi şehla gözlerin o her hasretim vuslat a gidiştir murada ermeyiş bende bitiştir o nur cemalinde bir raks ediştir tanrı mucizesi şehla gözlerin esrariyim taptım günah sa günah yar bende afrodit ilah sa ilah vururum kendimi silah sa silah bir ölüm mermisi şehla gözlerin |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() AŞK ESRARİ
GEREK KALMADI Ey aşk artık yüregimi Yakmana gerek kalmadı. Umudumu hayalimi Yıkmana gerek kalmadı. Bıktım viraneligimden Mecnun divaneligimden Bir yaş olup gözlerimden Akmana gerek kalmadı. Ömrüm çile dert yorgunu Gönlüm bir hasret vurgunu Kalbime hüsran kurşunu Sıkmana gerek kalmadı. Gönlümde buldum hüsranı Kalbimde acı hicranı Bu içimdeki isyanı Duymana gerek kalmadı. Perişanım ser sefilim Bu halimden yar kefilim Bak işte geldi ecelim Lokmana gerek kalmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() ADRESİM ESRARİ
ADRESİM Bir sabah erkenden çıkıp yollara Ne olur aşıp gel dert deryasını Bitir bu hasreti allah aşkına Çal artık mazinin kır kapısını. Bırakıp gitmiştin beni burada Ne bahara erdim nede murada Daha fazla durma dön gel sılada Adresim hep aynı hasret sokagı. Kime sorsan beni tarif ederler Bura aşk rıhtımı çile duragı Sora sora bagdat bulunur derler Adresim hep aynı hasret sokagı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() RÜZGAR ESRARİ
RÜZGAR Gençlik deli bir rüzgar Savurur durur beni. Aşk ateş yürek yakar Kavurur durur beni. Yagmur yagmaz gönlüme Hep hüzün var ömrüme Hazan vurmuş gülüme kurutur durur beni. Hasretim acılarım Özlemim sancılarım Gönlümde anılarım Avutur durur beni. Kaybeder gizlerinde Gölgesi izlerinde Zalim aşk dizlerinde Uyutur durur beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BU ŞEHİR ESRARİ
SENSİZ BU ŞEHİR Kahrediyor beni sensiz bu şehir Böyle yaşamaya çoktan alıştım. Gözlerim bir ırmak sanki bir nehir Hasret bana ben hasrete karıştım. Özleyip yanmışım yüregim dolu Gülmeyecek yüzüm farkettim bunu Mazi sokagında kaybettim yolu Grbet bana ben gurbete karıştım. Haddi hesabı yok çektiklerimin Yüregi taş olmuş sevdiklerimin Farkı yok gündüzden gecelerimin Zulmet bana ben zulmete karıştım.. HÜSEYİN ATMACA OGLU,ESRARİ ŞİİRDEN,GÜFTEYE1976.DAN,2008.E EE,ESRARİCE ESRARİ O,TAM BİR MUAMMA FARKLI BİR GİZEM GÖNÜL SIRLARINDA BİR SÜL ESRARİ. AŞKIN OCAGINDA YANAN BİR KEREM SEVDA KORLARINDA BİR KÜL ESRARİ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bence vardir arkadas....
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Navigator
![]() SEN BİLİRMİSİN
Sen bilirmisin için kan ağlayarak mutluluk maskesiyle dolaşmayı, Sen bilirmisin kalabalık içinde yalnızlığı ve çaresizliği, Sen bilirmisin o senin olmadığı için her sabah güneşin doğmaması için tanrıya yalvarışını, Sen bilirmisin sevdiğin aklına geldiğinde sol yanının sancımasını, Sen bilirmisin hiç durmadan kanayan sevda yarasına tuz basmayı, Sen bilirmisin dermansız dertler diyarında muhabbet hapis yatmayı, Sen bilirmisin bu aşk iletinden kurtulmak için çabalayıpta kurtulamamayı, Sen bilirmisin canından ayrı kaldığın günlerin zindan geceler gibi acı verdiğini, Sen bilirmisin aşkın için sevgin için herşeyi göze alıp mücadele edip savaşmayı, Sen bilirmisin uğrunda herşeyini feda edeceğini sevdiğinin ellere gidişini, Sen bilirmisin gelecek için birlikte kurduğunuz hayallerin bir bencillik uğruna yıkılmasını, Sen bilirmisin o böyle mutlu diye sevdiğini ellerle paylaşırken sessiz kalmayı, Sen bilirmisin kavuşmak için tek çare olduğuna inanıp AZRAİLLE bile dost olmayı... Alintidir:
![]() |
#58 | |
Navigator
![]() Alıntı:
Durur zaman, Durur dünyam, Sevenlerin çıkmazında... Yaşananlar olur rüya, Her gecenin sabahında... Bir ay güzel,bir yıldız, Ben kalırım hep yalnız, Sanki senin yokluğunu, Ben tutuyorum insafsız... Sevenler gece ölür, Bunu yanlız seven bilir... Hançer değmiş gibi, Kurşun yemiş gibi, Her şey bitmiş gibi, SEVENLER GECE ÖLÜR... Bu sözler buraya uydu ekledim...
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() ÖPMEK GELDİ İÇİMDEN
O güzel gözlerine bakmak geldi içimden Sarılıpta boynuna öpmek geldi içimden Tatlı şirin dilini Saçlarının telini O incecik belini Sarmak geldi içimde Resmini duvarlara çizmek geldi içimden İsmini şarkılara yazmak geldi içimden İpek gibi tenini Yanaktaki beni O ceylan gözlerini Öpmek geldi içimden Güzelim her halimi sevmek geldi içimden |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() YA ÖLDÜR YA NEFES VER
Kurşunla delindi bulutlar, boşaldı yağmur Dalgalandı göletler baksam da göstermez yüzümü Kırık ve yorgun bir kalple geldim işte kapına Gördüm ki o kırık kalp sende de var, saklama Yürek yüreğe aşılır seninle engindeki fırtınalar Varsın direğimiz kırık, yelkenimiz pejmürde olsun Bir kez yakmaya görsün acısı gitmez ateşin Düşündükçe unutamazsın geçmesen de semtinden İsmini yazsa gözlerin parmak uçların titrer Oturum izni almış senden, kovsan da gitmez kentinden Sıkma artık sal yüreğini varsın açılsın deryaya Mantığına esir etme o tertemiz duyguları Kaldırıp at düşüncenden bu asılsız kaygıları Umudu tut, gönlü dinle sonra rüzgârlara ses ver Uçacak bak bir gün kalbin aşka doğru bir adres ver Sığındığım yüreği sevdim, hem de çok sevdim Dünümü sildim attım, yarınıma ümit verdim Biliyorum ki pusuda geçmişteki anılarım Ya sendelenmemi bekler ya da düşmemi kollar Kapında kaldım günlerdir, belli ki almayacaksın içeri Anılara gönderme beni, göğsüme sen sapla hançeri Ey gül duy artık ahu zarı bülbüle altın kafes ver Tıkanmış kalmış bu adam, ya öldür ya nefes ver |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 21.08.2008 23:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 15:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 16:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 16:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 17:09 |