Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.04.2009, 19:27   #1
şerafettiNazlım
Yeni Yiğido
NO AVATAR

şerafettiNazlım Şuan şerafettiNazlım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.04.2009 19:27

Tecrübe Puanı: 0 şerafettiNazlım FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Adaylar Konuşuyor (Röportaj) Doğan Ürgüp Sivas

yeni belediye başkanıma başarılar dilerim iyşallah bizleri utandırmaz türk islam ülkücülein başı sogolsun başkanına başarılardilerim
şerafettiNazlım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2009, 10:03   #2
semaen
Yeni Yiğido
NO AVATAR

semaen Şuan semaen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2009 10:04

Tecrübe Puanı: 0 semaen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Basarili olmak en buyuk gorevimizdir.. Gorev kutsaldir, basari bizimle olsun..
semaen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2009, 09:53   #3
YaSaK_ReSiM
Yeni Yiğido
NO AVATAR

YaSaK_ReSiM Şuan YaSaK_ReSiM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2009 09:02

Tecrübe Puanı: 0 YaSaK_ReSiM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

site yönetimine çok teşekkür ederim. kimin ne olduğu anlaşıldı. yazdığımız yorumlar hemen silindi. bir sivalı olarak bu durumdan dolayı utanç duyuyorum. demekki herkes fikirlerini özgürce belirtemeyecek...
YaSaK_ReSiM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 20:55   #4
feyzaaktas
Yeni Yiğido
NO AVATAR

feyzaaktas Şuan feyzaaktas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 09:45

Tecrübe Puanı: 0 feyzaaktas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasimizdan uzakta bir sivaslı olarak,her ne kadar oyumu sivasta kullanamadımsada sivas ta ne yiğidolar varmış BBP ADAYI SAYIN DOĞAN ÜRGÜP E kazandıracak.HAYIRLI OLSUN DOĞAN ÜRGÜP hayırlı olsun sevgili sivaslı hemşerilerim.işte buna denir dayanışma buna denir emanete sahip çıkma buna denir MUHSİN YAZICIOĞLU na sevgi ve saygı duyma.
feyzaaktas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 09:20   #5
sedat yavuz
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sedat yavuz Şuan sedat yavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.04.2009 09:20

Tecrübe Puanı: 0 sedat yavuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayirlı olsun
baskanımız insallah basarılı olur
sedat yavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2009, 11:56   #6
dolcepresto
Yeni Yiğido
NO AVATAR

dolcepresto Şuan dolcepresto isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 0 dolcepresto FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birkere Doğan ÜRGÜP kimdir?Vizyonu bu kadar dar olan bir insanın Sivas gibi bir kültür şehrinin başına başkan olmasını son derece yadırgıyor ve Sivasın bundan sonraki durumu için doğrusu endişe ediyorum. Üniversite eğitimi almamış , bu eksikliğinin bilincinde olarak tahsil durumunu saklayıp demecinde geçiştirerek güya Sivas için çok önemliymiş gibi dedesinin hocalığından babasının 4 işletmeden emekliliğinden bahsedip has Sivaslılığını perçinliyor. Sivas Kültürel ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı, Sivas İl ve ilçe Dernekleri birliğinden oluşan Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu kuruculuğunu yapmış da ;Sivasa ne çivi çakmış şimdiye kadar.Sosyal yardımlaşmadan anladığı ne.AKP gibi kömür mü dağıtmış,makarnamı dağıtmış Sivaslıya.Ankarada Sivaslı öğrenciler için yapılan yurt için toplanan 1500 lirayı güya az bularak reddetmiş bir adamdır Sayın Doğan ÜRGÜP.Anlaşılan arpalık az gelmiş. Sivas’ın zengin tarihi ve kültürel mirasını turizm, madencilik ve hayvancılık potansiyelini ekonomik bir sıçramaya dönüştürmeyi ,doğru düzgün bir tek fabrikası olmayan,işsiz sayısı neredeyse şehrin yarısını oluşturan,geçim derdine düşmüş istihdam potansiyeli 0 olan bir Sivasla mı başaracak Doğan ÜRGÜP.Sivas Organize Sanayiinde kaç dükkan açık haberi varmı yeni Başkanın.Çeklerini kaç tüccar zamanında ödüyor Sivasta. Belediye Başkanı Şehrül Eminmiş.O dedesiyle Şeyhül İslam olur bence Doğan bey Sivasa ki o da Sivaslının karnını doyurmaz.Sivasın çok büyük potansiyeli var diyor demecinde;o bahsettiği çok büyük potansiyel nedir merak ettim doğrusu.Sanırım kandırabileceği temiz Sivaslı Müslümanlardan bahsediyor,yok müsteşar hemşehrileri ile bu işi kotaracağını sanıyorsa yanılıyor,zira o müsteşarların amiri AKP hühümeti.AKP nin belediye başkanı Sami AYDINın zamanında aldığı desteği bundan sonra çok zor alır SİVAS.Hem kaç müsteşar tanıdığın var başkan merak ediyorum.Fakat görünen o ki saf Sivaslı bunun farkında değil henüz.Zaten garanti ederim bu desteği bahane edip AKP saflarına katılmayıda düşünebilir yeni başkan.Siyaseti sadece kendi biliyor zira.Ona göre devletin resmi kurum görevlileri lojmanları iş yerleri ve sosyal tesisleri için sıkışmış dar kafalı insanlar,geri kalanlarda Sivasın saf ,temiz ve Müslüman kesimi. Bu güne kadar yapılanları Sivaslıya sormadılar diyeceğine ,yapılanları yok edeceğinin sinyalini vereceğine,yapılanın üzerine bir taş da sen koy başkan.Yoksa yapılanları yok etmek için ihale aç,GÖTÜR.yenisini yapmak için bir ihale daha aç bi daha GÖTÜR.Sivasa çok yazık edersin sayın başkan. Zaten AKSU projesi ile bi dünya borcu var belediyenin,bir de Stadı taşımaya kalkıp iyice batma başkan. Belediye halkın gayet kolay ulaşabileceği bir mekanda iken taşımak niye.ikinci boya fabrikanı mı kurcan başkan. Ölüyü diriyi bitirdin gözü türkü şöleni nemi diktin başkan.Sivası şöyle bi gez bakalım kaç aile akşam aç yatıyor başkaaaaaan.Aksuyu hayata geçireceklerine fakir fukaraya belediye konutu yapıp ev sahibi yapmayanlardan hesap sor başkan. HAA bak tatlı su konusundaki düşüncen güzel halk için ama sen bence onuda şişeleyip satacan gibime geliyor başkan.Meclis üyelerine oda tahsis et makam sahibi olsunlar.makamlarında oturup Sivas için daha ne kazık buluruzu düşünsünler meclis üyelerin başkan. 4 EYLÜL üniversitesine gerek yok.Orayı dergah yapacağın aşikar.Tabii üniversite mezunu olmadığın için Cumhuriyet üniversitesinin Türkiyenin en büyük kampüslü üniversitesi olduğundan bi habersin.Sivasta bitek bildiğim kadarı ile hukuk fakültesi yok ,onun dışında her şey var başkan dalgamı geçiyorsun bizimle güzel kardeşim BBP sinide böyle vizyonsuz ve misyonsuz bir başkanı Sivasa kazandırdığı için tebrik ediyorum
dolcepresto isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 17:19   #7
fotorenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

fotorenk Şuan fotorenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.08.2009 18:06

Tecrübe Puanı: 0 fotorenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YENİ BELEDİYE BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM...BAŞARILI OLACAĞINDAN DA EMİNİM.BEN 15 GÜN ÖNCE MEMLEKETİME TATİLE GİTTİM OTO GARDA İNDİM VE NAKİT PARAYA İHTİYACIM VARDI AMA NE GÖREYİM BİR TANE AKM MAKİNASI BULAMADIM.SAYIN BAŞKAN BENİ BELKİ HATIRLARSINIZ.SİVAS MEYDANINDA BİR KERMESTE KARŞILAŞTIK SİZE AKM KONUSUNDA RİCADA BULUNDUM İNŞAALLAH BU RİCAMI YERİNE GETİRİRSİNİZ.PARA ÇEKMEK İÇİN SİVAS OTOGARINDA BİR TANE BİLE AKM YOK.HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.MUHARREM ERDEMİR...İSTANBUL..........
fotorenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)