Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.02.2009, 15:11   #51
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Bende şuna inanıyorum ki bu ülkede dürüstler hep kaybediyor, yenilen hep dürüstler oluyor, belki eskilerde vardı bu ama, hergeçen gün uzaklaştı bu durum. Fazla ümidim yok ama belki ileride umuyorum o durumu yakalarız. Dürüstlerin kazandığı dönemlerde başlar.

.
Alt 09.02.2009, 16:02   #52
RECEP_YÜKSEL
Yeni Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RECEP_YÜKSEL Şuan RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2010 13:05

Tecrübe Puanı: 719 RECEP_YÜKSEL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben de bişeyler yazayım bari bu gün susanlar yarın hiç konuşamazlar
alışmak kötü bir duygudur Atalarımız ne demiş alışmış kudurmuştan daha beterdir demiş Onun için ki düşünün örnek gündemde olan doğalgaz yaz boyu 100/85 zam yapılan kışın bu zamı fark eden milet olarak fatura ele geçince isyan ediyoruz yani adam faturayı kesmiş biz sonra ittiraz ediyoruz önemli olan fatura basılmadan ittiraz edebilmek ama yok biz alışsığız zamlara ne demiştik geçmişte alıştıranlar şimdi o hastalığı atamıyorlar onun içinki ben sumak istemiyorum
alışkanlık olmasın diye haklıya haklı haksıza haksız demeyi biliyorum

İnsanoğlunun kulalndığı 3 -5 ana maddeye otomatik zam yapan bir devlet savunmak ve enfalasyona ban düşmedikten sonra ne önemi var

eğri otorup doğru konuşmadıkça bu bizden yanlışda olsa doğrudur dedikten sonra kimseye laf anlatılmaz

ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol

BEN HERŞEYE RAĞMEN ÜLKEMİ SEVİYORUM
ZAMLARA RAĞMEN VATAN HAİNLERİNE RAĞMEN ÖLÜMÜNE SEVİYORUM CANIM TÜRKİYEMİ

OSMANLI DIR SOYUM TÜRKLÜKTÜR YOLUM BİLMEM BAŞKA KONU BEN TÜRKOĞLUYUM

İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ
KOMİTE BAŞKANI....
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 16:05   #53
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 21:59

Tecrübe Puanı: 716 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akp döneminde;asayiş olayları,terör arttı
günde 2 milyon kişi aç yatıyor,galataport,ali dibolar,sadece İstanbulda yandaşları için 4013 defa imar değişiklikleri,gemicikler,liki t yumurtacıklar,bop eşbaşkanlığı,ılımlı İslam projesi,Ankarave Kocaelide susuzluk,yoksulluk,yolsuzluk arttı,tüpraş,telekom,petkim,sü merbank ölü fiyata peşkeş çekildi,
Türk askerinin başına çuval geçirildi ve nota bile veremediler,incirlik üssünde Türk subayını Amerikalı çavuş kelepçeledi seslerini bile çıkartamadılar
akp ve hükümet şu anda Gazzedeki katliam için kınama mesajı bile göndermedi
siz herhalde başka bir dünyada yaşıyorsunuz...
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 16:28   #54
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 612 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Anayasa kitabcigi firlatildigi günün sabahi yolunuz döviz birolarina dü$tüyse oradaki miktarida okumu$sunuzdur ben asla yanli$ve yaniltici bir$ey yazmam biz bunlari ya$adik gördük.Maksadimiz görmeyen gözlerinde görmesidir,dünyda Kara bahtim kör talihim diye ya$amasinlar,Bilsinler&Görsünl er
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 16:35   #55
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

ikimizden biri farkli dünyada ama hangimiz aceba bizim askerimizin ba$ina cubal gecirenlere biz öyle bir$ey gecirdikki artik boyunlari arkaya dönmüyor meraketme kinama i$ne gelince en cok sesi cikan ülke TC dir her ne olursan hangi görü$te olursan ol ama inkarci& nankör olmamali degilmi Sayin Ba$bakanin israile kar$i olan Tutumunu bütün dünya hayretle&deh$etle izledi ertesi gün man$et oldu avrupa &ABD basininda &Dahasida var sen hangi rüyalar alemindeyse uyanda bunlari gör deyerli Arkada$im.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 16:47   #56
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

Benim maksadim AKP nin CHP nin yada Diyerlerinin avukatligini yapmak degil fakat bazi arkada$lar öyle yazilar yazmi$larki sanki Türkiyenin ekonomosini AKP cökertmi$ yada TC cok güzel bir yerdeyken dahada kötü durumlara dü$mü$ gibi ya arkada$lar imamlara cahil sakallilara yobaz türbanlilara öcü diyen bir zihniyeti ben $ahsen benimsiyemem Benimiyenleride $ahsim adina KINIYORUM ihc kimse kimseden üstün degildir kimdeninde kimseyi a$aglama hakki yoktur15ya$inda türbanli bir ögtenci Kapali oldugu icin bir Subay tarafindan okuycagi$iir engeleniyor&kürsüden indiriliyor Bu olayida Milletin tarafsiz vekili olan CHP liler Alki$liyor Bumu sizin demokrasiniz bumu insanlik anlayi$iniz yillar önce ABD zencileri kabullenememi$ti bakin bugün ABD ba$kani bir siyahi onunicin Yenilikleri kabulenmek hic kolay degildir Sizlere tavsiyem kendinizi yeniliklere acik tutunuz.
Alt 09.02.2009, 17:07   #57
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 739 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yok o satılmış yok bu satılmış ne satılmış kardeşim adamları vatan hainliğiyle suçluyosunuz benim yaşım 30 özalı ve sonrasını hatırlarım ve o zamandan bu zamana gelmiş geçmiş en iyi hükümet bu hükümettir devlet dediğin ne fabrikatördür ne de bankacı satıldı dediklerinizin hepsi satıldı çok da güzel oldu o satılanların devlete külfetten başka bi yararı yoktu ben o saydıklarınızdan sadece telekom için tepkiliyim diğerlerinin satılması tamamen devletin yararınadır
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 17:57   #58
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 765 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sitemizdeki arkadaşlarımın bazı düşüncelerini hayretle karşılıyorum. Ne kadar sığ düşünüyorlar. "yok o satılmış, yok bu satılmış. Satılmışsa satılmış ne olmuş" diyebiliyorlar. İsrail devleti filistinde nasıl kurulmuş bir incelesinler. Eğer bir devletin, Bankası, Haberleşmesi, Madenleri vb. bir sürü işletmesi yabancıların elinde ise vay başımıza gelecekler. Sıra MKE. ye geldi. Onuda satıp askerimizin eli kolu bağlansın ozaman ah vah deriz. Ama inşallah yanılanlar benim gibi düşünenler olurda yurdumuz Atatürkün dediği gibi sonsuza kadar payidar kalır.
Alt 09.02.2009, 18:01   #59
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1292 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ah şu partizanlık yok mu?
Gören gözler köreltir o partizanlık!!
Alt 10.02.2009, 01:02   #60
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 719 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

ooooo,neler kaçırmışım neler ama bazı zihniyetler için hiç çene yormaya değmez.onların gözleri iyi görsün yeter...

burda kimse chp için konuşmuyor,Türkiye için konuşuyor! Baykalı savunmuyor,Türk insanını savunuyor.ama anlayana işte...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)