![]() |
#51 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı kurşunsuz benzin ve kırsal motorinde artırdı.
EPDK, 25-27 Temmuz'da geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 95 oktan kurşunsuz benzinde 4 kuruş ve kırsal motorinde 1 kuruş artırdı. Buna göre, 3,20 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,24 lira ve 2,48 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı da 2,49 lira oldu. Litre fiyatı 2,61 lira olan motorinin fiyatında değişikliğe gidilmedi. Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzinde litrede 4 kuruş, motorin ve kırsal motorinde de 1 kuruş arttı. Akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,10, motorinde 2,44, kırsal motorin için litrede 2,33 lira olarak belirlendi.
![]() |
#52 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Öldürecek zam fakiri Dert mi yesin fakir hamal Aman paşam bu nasıl hal Boynunuzdan gitmez vebal Öldürecek zam fakiri Fakir kimden alsın murat Karnı açtır asık surat Senin karnın toktur kır at Öldürecek zam fakiri Zam zengine dokunmaz ki Zerrece içi yanmaz ki Böyle millet uyanmaz ki Öldürecek zam fakiri Kimi duldur kimi yetim Öyle büyüktür milletim Taraf tutuyorsam itim Öldürecek zam fakiri Mahzuni bu dertler derin Aferin bey'ler aferin Vay haline vay köylerin Öldürecek zam fakiri
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
İETT neden zam yaptığını açıkladı | HARBİKIZ | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 45 | 16.06.2009 12:04 |
Secde-i sehv | seva | İslami Soru - Cevap | 2 | 04.12.2008 16:26 |
Zamlara Protesto | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 28.11.2008 01:24 |
Elektiriğe yüzde 21 zam geliyor | umit_koc | Arşiv | 32 | 10.07.2008 23:03 |