Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.10.2009, 23:58   #51
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 971 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Alıntı:
SALIH SU Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
millitimin her ferdi kardesim olamaz.malesef senin gibileride benim milletimin bir ferdi.ve malesefki sehitlerimiz sayesinde sizin gibilerde rahat uyuyor.aci ama gercek....
Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu.
Alt 05.10.2009, 23:59   #52
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Herkes kendi görüşünü yazmakta serbest ama karşısındakine saygı göstermek koşulu ile iftira atmamak koşulu ile hakaret etmemek koşulu ile.

Ülkücülüğe gelince son zamanlarda açtıgınız konularla sivaslıların forumunu ülkü ocakları forumuna çevirdiniz. O konulara bir tepki amacıyla açılan bir konuya tahammül edemediniz.
O zor işte kardeş..
Önce bazıları kendilerni ülkenin,İslam'ın bekçisi gibi görmeyecek.Türkiye'yi en çok sevenlerin,karşılıksız sevenlerin sadece zatları olduğunu düşünmeyecek!

Güzel bir atasözü vardır..

"Ağır kazan geç kaynar"...
Alt 05.10.2009, 23:59   #53
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ecevit konusunu da ben actim, ödüyecegim bir diyet yok, hakedenleri buraya tasimak bana gurur verir.
Alt 06.10.2009, 00:00   #54
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 18:47

Tecrübe Puanı: 602 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla gezmiyorum bu 1!
Basbakan benim milletimi , bu ulkede kriz yok bu ulkede egitim sartlari cok yuksek istediginiz zaman is bulabilirsiniz derse cikmicak kardesim o kadar buda 2!
Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;
)
Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir.

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.10.2009, 00:00   #55
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.

Avrupada yasiyor olabilirim ama Türkiyemdeki butun faatliyetlerde katkim var tabiikii kendi insanima . Fransada yasiyorum ama vergimide oduyorum , emegimide Vatanim icin harciyorum sukurler olsun . Iyiki bir yorum yazdim Basbakan uzerine , zaten silindi ama ... masallah her firsatta ulkuculere tas atmakta hic kimse dur demiyor bu forumda ? Sende eskilerden ülkücüyÜm diyorsan bence konuyu dagitmayalim bile gerekmez !
Alt 06.10.2009, 00:01   #56
SALIH SU
Yeni Yiğido
NO AVATAR

SALIH SU Şuan SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 18:06

Tecrübe Puanı: 586 SALIH SU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin agzindan hic yanlis bir söz cikmadi mi? Dilin sürcmedi mi? ( gerci yazdigin hic bir mesajda dogru birseyine rastlamadim ama) O bir vatan sever, senden bin katli bir vatan sever, belki sen türk vatandasi bile degilsin. Alman pasaportun var mi?
sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.
SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.10.2009, 00:02   #57
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1087 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir.
Ya sabir ... Saygiyi hak ettigi yerde zaten saygiyi gorur bu sen dert etme . Istedigini olabilirsin engelleyen yok
Alt 06.10.2009, 00:03   #58
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.
Beyin göçü...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.10.2009, 00:03   #59
SALIH SU
Yeni Yiğido
NO AVATAR

SALIH SU Şuan SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 18:06

Tecrübe Puanı: 586 SALIH SU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu.
bencede kendine uzul.uzulecek haldesin cunku.
SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.10.2009, 00:05   #60
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
SALIH SU Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.
Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)