|
|
#51 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun. ben yurt disinda yasamama ragmen cocuklarimi Mc Donal´sa yollamiyorum.
Nedenine gelince Yahudilerin yaptigi kiyimlara bizim katkimiz olmasin diye.
|
|
|
#52 |
|
Yeni Yiğido
![]() nicholas58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2011 18:38
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kınıyorum. Çünkü bu haberi 2-3 ay öncede yapmışlardı. Aynı haberleri ısıtıp ısıtıp koymayın önümüze. Hem ne varmış çokta güzel olur Mc. Donalds. Bıktım her yere çiköfteci görmekten
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 813
![]() |
Haberin yakın bir zamanda icraata dönüşmesi dilegiyle.
|
|
|
|
#54 | ||
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Formları takip ederek gelirseniz yeni haberide görürsünüz tabi görmek isterseniz. ![]()
|
|
|
|
#55 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 848
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#56 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
Forumda yazılan karşı yorumları okudukça içimden gülmek geliyor...Yıllar önceydi tv. de rahmetli Turgut Özal ile Halkçı parti başkanı Nejdet Calp'ın da katıldığı seçim öncesi açık oturum vardı..Konu köprüyle ilgiliydi...Özal köprü sentelerini halka satacağım diyordu;Nejdet Calp ise karşı çıkarak sattırmam diye uzun uzun karşı çıkmıştı...Adam o kadar inatçıydı ki..Aradan yıılar geçti köprü senetleri satıldı hatta belki de bu senetlerden Calp veya yakınları bile almıştır..Gelelim bugüne sitedeki arkaşların bazısı da inatla Mac Donald a ve diğerlerine karşı çıkıyorlar...Efendin Mac Donalds Amerikan mış da mış mış...Mac Donads da GDO lar varmış da bilmem ne...Sanki piyasa doğal ürünlerle dolu;sanki her taraf organik ürün kaynıyor....Diğer marketler ve diğer AVM ler sanki tertemiz...Peki olayın diğer bir kısmı ne olacak;Bu yerlerde Sivas'ta yaşayan genç işsizler çalışmayacak mı,az da olsa Sivas a bir katkı sağlamayacak mı,Sivas'ta yaşayan gençlerin zaten gezecekleri ,yiyip içecekleri yerler sınırlı ...Burası bu gençler için belki de yeni buluşma,oturma mekanı olacak...Beyler BIRAKINIZ YAPSINLAR BIRAKINIZ GEÇSİNLER...GÖLGE ETMEYİN BALKA İHSAN İSTEMİYORUZ...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#57 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
bence karşı çıkan arkadaşlarda mc donalds dan en az bir kaç defa bişeyler yemiştir........yer sorunu dışında ben gelmesinden yanayım.........
|
|
|
#58 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burger-King İstasyon Caddesinde yakında açılıyor!
|
|
|
#59 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Alıntı:
Eeee. Tabi. Gençlerin akılarından tarih değerini çıkarıp atarsanız tarihi doku deyince olsa da olur, olmasa da olur denilir böyle. Eğitim düzeyinizi, kültür seviyenizi bilmiyorum ama bazı manevi duygulara da önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. İyi o zaman. Ayasofya müzesi tamamen kilise olsun, çifte minare vb. yerler yıkılsın yerine daha modern turistik parklar yapılsın. Sizin mantığınıza göre oralarda yapılacak turistik mekanlarda da aileler iş bulur değil mi? Mc Donald's açılacaksa da orada değil kurulması planlanan alışveriş merkezinde açılır. Aynı aileler oradan da ekmek yer. Sorun o ise işte size çözümü. Ama tavsiyem tarihi değerlerimize sahip çıkmanız. Siz böyle olursanız gelecek nesilleri düşünmek bile istemem doğrusu |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatırımcıya Çin işkencesi
![]() Her yıl sınırlı sayıda yatırım alan Sivas'ta, yatırım yapmak isteyenlere de olmadık bahanelerle zorluk çıkarılıyor. Son olarak Sivas'a McDonald's açmak için bir süre önce çalışmalara başlayan Tayfun Akkaya, geciken bürokratik işlemler yüzünden devletin kendisine tanıdığı çeşitli teşviklerden faydalanamadı. İlgisizlik yüzünden teşviklerden faydalanamayan Akkaya, açacağı işyerinde ki istihdam sayısını da azaltmak zorunda kaldı. Yatırım sürecinde yaşadıklarını anlatan Akkaya, işyerini açmaya karar verdikten sonra İş-Kur'a başvurarak yüzde 50 istihdam garantili bir kurs açılması talebinde bulunduğunu, 30 kursiyerden en az 16'sını yeni açacağı McDonald's'ta istihdam edeceği garantisi verdiğini dile getirdi. İstihdamın bu şekilde gerçekleşmesi durumunda işe alacağı kişilerin sigorta primlerini 4 yıl boyunca devletin yatıracağını ifade eden Akkaya, “Biz bu kursun eğitimlerinin Kayseri'de verilmesini istedik. İş-Kur İl Müdürü bunun olabileceğini ve çeşitli görüşmeler yapması gerektiğini iletti. Ancak aradan 20-25 gün geçtikten sonra bunun olmayacağı söylendi. 16 personeli İş-Kur üyelerinden alamadık. Devletin sağladığı bu teşvikten yararlanamadık. Ondan sonra hızlı bir şekilde bu eğitimleri Kız Meslek Lisesi'nde vermek için Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı modüler bir kurs programı hazırladık. MEB'den onaylı bu kursun adı Bulaşıkçı ve Meydancı kursuydu. İş-Kur Müdürlüğüne bu kursu sunduk. Ancak ismini beğenilmedi. Değiştirin denildi. Bunu yenilemek için gerekli süremin olmadığını söyledim. Ankara İş-Kur Genel Müdürlüğünü aradım ve olanları anlattım. Onlar ilk olarak eğitimleri il dışında vermemin bir sakıncası olmadığını söylediler. Ancak bu imkanımız elimizden alınmış oldu” dedi. Sivas İş-Kur ile Ankara arasında bazı görüşmeler yapıldığını da belirten Akkaya, “Daha sonra İş-Kur bana bir gerekçeli yazı vererek ellerinde Meydancı ve Bulaşıkçı kadrosunun yeterince olduğunu belirttiler. İlk başta ismini beğenmedikleri için kabul etmedikleri kursun yeterince kadrosu olduğunu öğrenince şaşırdım. Kız Meslek Lisesi'nde eğitim verilmesi için hazırladığım kurs içinde yaklaşık bir ay onay bekledim. Bana yardımcı olmayıp sürekli süreci uzattılar. Kurs için önceki gün Ankara'dan onay geldiğini bana ilettiler. Ancak zamanında olmadığı ve işime yaramayacağı için ben bu dosyayı imzalamadım. Kendi çalıştıracağım insanları buldum. Daha fazla istihdam kişi edecekken gecikmelerden dolayı bu sayı yarı yarıya düştü. İş-Kur'un bu ilgisizliği hem istihdama engel oldu hem de benim ticari kayıp yaşamama neden oldu” şeklinde konuştu. Akkaya, ayrıca Turizm Meslek Lisesi'nden stajyer talebinde bulunduğunu bu talebinde öğrenci yok gerekçesi ile iptal edildiğini ifade ederek, aynı okulun kendi başvurusundan sonra bazı yerlere stajyer gönderdiğini öğrendiğini sözlerine ekledi. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|