![]() |
#51 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1795
![]() |
![]() gulmeyin la bende gullanamadım norüyüm oy kağıdım gaybolmuş çıktığım evin posta kutusuna gittim baktım sordum yoh komşular mıhdara git dedi gittim ordada yohdu aman niydiyim kele şimdiye gader gullandıhlarıma sayılsın gayrı ele daalmi?.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#52 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#53 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2014 03:36
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
![]() tuh asmiya bir evet oyu sanrim bosa gitti sivasdan evet oyu onde gitti hemserlerim sagolsun yaa sevindim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1303
![]() |
![]() kılıçdar oğlu biliyoki boşa gidecek niçin kullansın akıllı adam helal olsun
hahahahahaaaaaa |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#55 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 13:02
Tecrübe Puanı: 589
![]() |
![]() CHP lideri Sayın kılıçtaroğlu akşam haberlerinde oy kullanamadığı için çok sinirli
idi.çok haklı gurur meselesi Aylarca seçim meydanlarında miting yap oy peşinde koş kullanacağın oy sana nasip olmasın .bu chp için çok acı olsa gerek anlayana .Bu olaya chp li olsun olması her kesim üzülüyor. Aslına bakılacak olursa chp teşkilatı vurdum duymaz maslahatcı dır. CHP gençlik kolları nerede, chp kadın kolları ne iş yapar, İl Başkanlarının görevi nedir, her an çevresinde bulunan sekreteri,danışmanları nelerle ilgilenirler. Bunların hepsi bir muhtara teslim oldular acı bir olay. Birileri tarafından bir oyun yapıldığı bilinmek tedir. Koskoca bir chp teşkilatı bir genel başkanlarına sahip çıkamadılar ayıp doğrusu. Kılıçtaroğlu haklı olarak çok zoruna gidiyor kök kaydını silmişler .İkamet ettiği yerlerde kaydına raslanmamış. Bilmiyorum chp teşkilatı bunu içine sindirebiliyormu. CHP teşkilatında yapılacak bir iş var .Bütün gençlik kolları,Kadın kolları tasfiye edilecek. Parti teşkilatında islahat yapılacak yepyeni bir teşkilat görev başına gelecek .Kemal beyin etrafındakiler de yenilenecek .Dolaysıyla chp kendisini yenileyecek içte ve dışta ıslahat yapacak .Çünkü başkan değişti yeni başkan da teşkilatı değiştirecek yeni başkan yeni teşkilatla seçimlere hazırlanacak. Kılıçtaroğlu çok aktif çok faal ve çok çalışkan ama teşkilatı boş. Bu teşkilatla seçime hazırlık olmaz ve bir yere varılamaz. Bu işler çalişmak ister,öz veri ister, mucadele ister,öyle ondönüm bostan yangel osman yok. Kılıçtaroğlu da oy kullanamayan bir başkan olarak lanse edilmesini istemez. Başka partilerde hac ümresini yarıda kesip oy kullanmaya gelenler var. Yurt dışından büyük paralar ödeyerek oy kullanmaya gelenler var .Azim ,irade, sabır her şeyi yener. Kılıçtaroğlu aziimli çalışmasıyla tek başına chp nın oy potansiyelini yükseltti bu bir başarıdır. Bu parti içte ve dışta kendini tamamıyle yenileyemezse iktidardan ümidini kessin. Sitelerde mizah konusu oluyor başka partililer de bu olaya üzülüyor. Bu bir partının genel başkanı sade vatandaş değil. İkamet konusunda mahalle muhtarları çok lakayıt davranıyorlar .Bir meskenden çıkan giren mahalle muhtarı ve apartman yöneticisinin denetimindedir. Bir Mahalle den ikametini alır taşındığı mahalle muhtarlığına verir kayıtı orada devam eder. burada bir oyun olduğu tahmin ediliyor bunu ortaya çıkarmak içişlerinin görevidir. İçişleri bakanı bir müfettişle bu olayı çözer. Sorguya çekilen muhtarlar cezai müeyyide den korktukları için olayı aydınlatabilirler. Bizim görüşümüş gördüklerimizin ve duyduklarımızın yorumu dur. Bu olayın aslını hükümet çözer saygılar. Ağaoğulları 13/09/2010. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı AĞAOĞULLARI'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#56 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 978
![]() ![]() |
![]() Bunda bir kasıt olduğu aleni, geye Kemal Bey'i partisini zor durumda bırakmak.Ve bu art niyeli kişi yada kişiler bunuda başarmış. Parti içi olsun parti dışı olsun. Suçlu her kimse hesap vermeli.
Muhtarlığa gidip kaydımızı sildirirken muhtar yeni adres istemiyormu? Hangi adrese taşındığını sormuyormu? Kimliği ve kendisi olmadan muhtar bu kayıtı nasıl siler? Burada Kemal Beyi şu yönde hatalı buluyorum. 2 Gün önceden haberim oldu diyor. YSK'na başvurdum kabul etmedi diyor. İşte referandumdan 2 gün önce bir basın açıklaması yapıp "işte baskının örneği, benim dahi oy kullanmamı engelliyorlar" diye bir açıklama yapsaydı jet hızıyla nasıl işiniz yapılıyordu ve tabiki şuanki durum daha farklı olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kemal Bey Günlerdir Hayır oyu verin diye dolandı durdu kendisi hayır diyemedi yazık.
![]()
![]() |
#58 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() okyanus ötesinden duyulsun oyle bi mesaj verinki demişti sandıkta izmirli sözde demokrat lar..sezen hanıma yaptıklarından sonra sozde olurlar anca...msj ı aldı aynı zamanda da...neyse konumuz o değil...işde bu işlerle hep sağı kendi değerleriyle maneviyatıyla milli duygularıyla karalamaya çalışan bi muhalefet ve lideri anca bunu yapabilir..hırrr gürrr den baska bişe yok..bu adam sgk dayken acaba nelerı unuttum merak ediyorum.....çok pişşşşşkiiinn ya 1 yasında o bn m torunum sigorta yapılır dıyo...olabilir unuttum hata benım diyo.nekadar sakın ya..bu adamdan devlet adamı olmaz arkadas..gitsin dedelik yapsın.....
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kasparix'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#59 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 779
![]() |
![]() Olayı 2 gün önce öğrenen Genel Başkan'ın sorumlularla hesaplaşması bekleniyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanamaması parti içinde ciddi bir gerilime neden oldu. Partililerin, sorunu 40 gündür bildikleri halde birbirlerine havale ederek çözmediği, Kemal Kılıçdaroğlu'na da oylamaya 2 gün kala bilgi verdiği iddiası ortalığı karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu, 2009'daki yerel seçimlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olunca, Kağıthane'de bir ev kiraladı. Seçmen kaydını da buraya aldırdı. Ancak referandum öncesinde, burada oturmadığı tespit edilince kaydı silindi. Yaklaşık 70 il, 200 ilçeyi dolaşarak, 'Hayır' oyu isteyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da oy kullanamadı. "HALLEDERİZ" DEDİLER AMA Skandalın ardından, CHP içinden bazı grupların Kemal Kılıçdaroğlu'na "komplo" kurduğu iddiası ortaya atıldı. Bu iddiaya göre, olay şöyle gelişti: Kılıçdaroğlu'nun kaydının Kağıthane'den silindiği yaklaşık 40 gün önce tespit edildi. Durum, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile partinin hukukçu milletvekili Şahin Mengü'ye aktarıldı. Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki sekreteri Şükran Kütükçü de, referandum çalışmaları başladığı sırada, CHP Genel Merkezi'ni uyardı. Kılıçdaroğlu'nun yeni sekreteri ile danışmanlarına da bilgi verdi. Partinin ağır topları da, "Biz bu işi hallederiz" dedi. SORUMLULARLA HESAPLAŞMA Ancak kimse kılını kıpırdatmadı. CHP'nin İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'e de, referanduma 20 gün kala haber verildi. Şimşek, partililere "Ben hallederim" sözünü verdi. Ancak kimse sorunu çözemedi. Durumdan habersiz Türkiye yollarını arşınlayan Kılıçdaroğlu ise, oy kullanamayacağını 2 gün önce öğrendi. Büyük bir şok yaşayan Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresine, "Bu skandalın sorumlularıyla referandumdan sonra hesaplaşacağım. 2011'de yapılacak seçimlere kendi ekibimi oluşturarak gideceğim" dediği öne sürüldü. 'SAV SABOTE ETTİ' İDDİASI Böylece CHP'de, "yeni dönem, yeni kadro" tartışmaları başladı. Üst düzey bir partili, delege konusunda bir sıkıntı olmayacağının altını çizerek, "Kılıçdaroğlu'nun irade koyması yeterli olacaktır" dedi ve bu sürecin işaret fişeğini yaktı. Bir partili de; "50 yıllık arkadaşı Baykal'ı, bir gecede silen Önder Sav, Kılıçdaroğlu'nu da sabote etti" dedi. Bir başka partili ise, "Yerel seçimlerden önce son dakikada adaylığı netleşen Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanabilmesi için İstanbul'da 6 ay ikamet etme zorunluluğu vardı. Bu sorun bir şekilde halledilmişti. Şimdi bu skandala imza atan; genel merkezdeki ve İstanbul İl Başkanlığı'ndaki yetkililer, hem Kılıçdaroğlu'ndan, hem CHP seçmeninden, hem de tüm Türkiye'den özür dilemeli" diye konuştu. (Kaynak:Sabah) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#60 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu olayın affedilir yanı olamaz!.. Bence her kim olursa olsun bilinçli yapılan birşeyse acımamalı. Bu olay aslında partili olsun olmasın çoğu kimsenin moralini bozmuştur. Zamanla herşeyin yoluna gireceğine inanıyor ve Kılıçdaroğlu bazı ayıklamalar yaparak kendi ekibini oluşturarak yoluna devam edecektir.
Hayırlısı olsun diyelim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 62 | 18.08.2010 17:39 |
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 64 | 19.06.2009 03:09 |
(ÇÖP,ÇAMUR,ÇUKUR) 3Ç VE KILIÇDAROĞLU | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 11.02.2009 23:19 |
Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 39 | 02.02.2009 15:52 |
Chp İle Ordu Arasında Gerilim | yakamozz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 06.08.2008 17:22 |