Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN. - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.10.2011, 23:05   #51
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 947 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN.

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1999 yilindaki Marmara depreminde kimlerden, hangi ülkelerden bizlere yardim geldigini bilmiyorsunuz galiba. Dünya üzerinde yasayan tüm insanlar diger insanlardan sorumludur bu insan olmanin geregidir.
Almanya´da sokakta yasayan binlerce insan varken Almanya o dönemde depremzedelere cok büyük yardimlarda bulunmustur. Asya´daki sel felaketinde de ayni yardimlar yapilmistir. Kendi aclarimiz varken bize ne digerlerinden zihniyetinden daha karanlik bir zihniyet olamaz.
Isterseniz daha yazmayin, yazdikca batiyorsunuz.

Yardımlaşma konusunda kesinlikle katılıyorum ama gösterişten uzak. Benim anlatmak istediğim yalaka takımı. Sırf birilerine şirin görünmek için yapılan yardımlardan bahsediyorum.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2011, 23:09   #52
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4531 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yardımlaşma konusunda kesinlikle katılıyorum ama gösterişten uzak. Benim anlatmak istediğim yalaka takımı. Sırf birilerine şirin görünmek için yapılan yardımlardan bahsediyorum.
Gösteris veya yalakalik yapmak icin yardim edenlere zaten yaptiklari hayrin bir faydasi olmaz. Öyleleri hakkinda hemfikirim sizinle ama dünya durdugu sürece o tür kisiler hep olacaktir.
Alt 24.10.2011, 09:33   #53
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 975 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya bide bu çıktı hangi öğretmen ek iş yapıyo ben hiç böyle bi öğretmen görmedim en kötüsü 1800 tl maaş alıyo allah bereket versin daha ne olacak biri bi şey atıyo öbürü o yorumu okuyup oda atıyo sonra attığına kendiside inanıyo.......öy6le bi tablo çıkarıyosunuz ki türkiyeyi libyadan beter ettiniz neredeyse....... kim memnunmuş hayatından evet cevap veriyorum ben memnunum kardeşim pastanede pasta ustası olarak çalışıyorum bir öğretmen kadar maaş alıyorum 2 de çocuğum var çokta güzel geçiniyorum...........asıl sen allahtan kork bundan 10 sene öncesini hatırla tabi siyasi görüşün hatırlama yetinin önüne geçmediyse...........(bana göre bayağı bi sollamış)......
Siz hangi ülkede yaşıyosunuz acaba? Bu ülkede açlık sınırının ve yoksulluk sınırının ne olduğunu biliyomusunuz? Kendini eğiten yetiştiren ve makam sahibi yapan öğretmenelrimize 1800 tl maaşı kafi görüp mecliste sadece el kaldır, indir ve salla başı al maaşı yapan kan emicilere 10-bin 13 bin maaşı layık görüp ses çıkarmıyosun. Nedense pastanın başındakileri gözlerin hiç görmüyor. İşte bu kadercilik ve şükürcülük değilmi bizleri bu hale getiren, adamın kafasına vurup lokmasını alsanız yinede kaderim, şükür diyip işin içinden çıkıyor, böyle bir toplumu yönetmekte dağdaki çobanın işi kadar kolay oluyor. Siz pasta ustası olabilirsiniz hatta Tansu Çiller'in dediği gibi "Ekmek bulamazsanız pasta yiyin" de diyebilirsiniz.Ama bu ülkede asgari ücretin 620 TL olduğunu ve parayla 4 kişilik bir aile hayata tutunmaya çalıştığını ve açlıktan yosulluk ve bakımsızlıktan bebeklerin öldüğünü de unutmayın.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 11:39   #54
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1504 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili titiz yiğido bırak 10 sene evvelini ben sana 1970 yıllardan söz edeyim o hiç beğenmediğimiz demirel dönemden bahsedeyim ben tüdemsaşta işçi olark çalışıyorum 720 tl.maaş alıyorum domates yirmi beş kuruş gazete 25 kuruş et 4 lira 100 gr çay 3 lira münibüsler 30 kuruş arı taksiyle şehrin bir ucundan bir ucuna gidiş 5 lira ev kırası 50-60 lira bir ton kömür 68 lira filitreli sigara 2.5 lira yenice sigarası 130 kuruş birinci siğarası 110 kuruş örnek çok bu günüde aldığın maaşla harcadığın parayı karşılaştır bakalım elinde ne kalıyor
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 12:42   #55
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bir gerçek varki her yıl, her ay, her hafta, her gün yaşam koşulları dahada zorlaşıyor alım gücü azalıyor işsizlik artıyor, zamlar can yakıyor ve eski günleri arar olduk. Eskiden bir kişi çalışır ev halkının her masrafını karşılar kenara parada artırırdı. Şimdi eşler çalıştığı halde yine yetmez oldu hesap ortada zaten.
Alt 24.10.2011, 17:23   #56
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36

Tecrübe Puanı: 3336 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
VAYYYYYY BE İSLAMİYET TOHUMLARINI ATANLARA BAK SEN. ZATEN O TOHUMLAR ATILMASAYDI BİZ BİLMİYORDUK. DİNİ, İMANI ONLARDAN ÖĞRENDİK. GÜLEYİMDE BOŞA GİTMESİN. ))))))))
ben sizin mesacınıza yorumunuza bir laf etmedim etmemde herkesin görüşüne saygı duyarım sizin benim iki dörtlüğüme yaptığınız hazımsızlık nedir ?

bu iki dörtlüğün nesi şişirdi sizi
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 17:37   #57
Alibaba58
Usta Yiğido

DİNLE SÖZÜM AL NASİHAT
DAĞLARI DA KIŞ İNCİTİR
CAHİL İLE ETME SOHBET
HER SÖZÜ BİR BAŞ İNCİTİR...
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 17:58   #58
OSMAN ECE
Usta Yiğido

Alıntı:
DİNLE SÖZÜM AL NASİHAT
DAĞLARI DA KIŞ İNCİTİR
CAHİL İLE ETME SOHBET
HER SÖZÜ BİR BAŞ İNCİTİR...
dinledim sözünü biraz kırıcı
masum gözleri yaş incitir
elin kazancına olma yarıcı
küfürlü dili diş incitir
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 18:38   #59
OSMAN ECE
Usta Yiğido

haydi ali bey devam et susma
boş yere burada yağıpta esme
insanı insan bil kendini kasma
yiğidi bir yıkık kaş incitir
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 19:47   #60
Alibaba58
Usta Yiğido

Her sabah televizyonu açtığımda
Çıkar karşıma zam haberi
Bayram müjdesi gibi...
Tam kahvaltı yaparken,
Dizilir boğazıma yediklerim...

Çaya zam, şekere zam,
Maaşımıza değil ama,
Benzine zam, tüpe zam...

Ev sahibi bekler kapıda,
Bir selam bile vermeden, zam.

Kocam evde söylenir durur
Sanki ben yapmışım gibi zam.

Çocuk tutturur harçlığıma zam,
Gel de yakma bir sigara!!

Sigaraya zam!!!!!!!!

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)