|
|
#6061 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferdi Tayfur
Hatıran Yeter Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gun gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mumkun mu boyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri getirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... |
|
|
|
|
|
#6062 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Giden Günlerim Oldu- Gülben Ergen 2009
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
|
|
|
#6063 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 899
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferda AnıL YarkıN. YaraLıyım..
Bir zalime yenik dustum Tutsak oldum acilara Yasa girdi sevinclerim Yaraliyim asktan yana Resimlerin kursun olmus Anilari yetmez bana Hepsi ev secmis yuregimi Yaraliyim yarali Yaraliyim yaraliyim Ben bir bahti karaliyim Hasretinde vurmus beni Can evimden yaraliyim |
|
|
|
|
|
#6064 |
|
Navigator
Serdem Coşkun
Hey Sana Diyorum Değişik bir bahane o buda öldürmez beni sevmiyorum deyi ver kurtul desende göndermem seni Böyle kolay çıkamazsın hayatımdan vuracağım ayrılığı şakağından umudumu emeğimi şu canımın hepsini harcadım senin uğruna Hey sana diyorum deliler gibi seni seviyorum hey kime diyorum başka biri olamaz bunu haketmiyorum hey sana diyorum yıkılır buralar seni göndermiyorum hey sana diyorum ecelim bile olsan hiç korkmuyorum... |
|
|
|
|
|
#6065 |
|
Usta Yiğido
ebru gündeş
Dertler Benim Hayat Senin Olsun Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun dertler benim,çile benim hayat benım senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun İstermim ömrümüz Geçseydi beraber İstermiydim ayrılıgı gülseeydi şu kader Ben çile dert dolu Sen ümtler yolu Şimdi sensiz bak seninle Geçiyor mevsimler Bir zamanlar benım sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldum Mutluluk senın olsun Dertler benım hasret benım Ömrüm senin senin olsu |
|
|
|
|
|
#6066 |
|
Navigator
Yeşil Başlı Gövel Ördek
Kubat Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel alışkın sazlarım var Yâre gizli sözlerim var Diyemiyom ele karşı Hani Karac'oğlan hani Veren alır tatlı canı Yakışmazsa öldür beni Yeşil bağla ala karşı...... |
|
|
|
|
|
#6067 |
|
Usta Yiğido
dj Arif coskun -- Gülperi
|
|
|
|
|
|
#6068 |
|
Navigator
BURCIN
Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kız gülüm gülüm turnalar ey Allı turnam ne gezersin havada Arabam kırıldı kaldım burada Ne onmamış kulu muşum dünyanın Akşam olsun allı turnam dön geri..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#6069 |
|
Usta Yiğido
AyşeGüL.
İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Göğsüm nasır ama taş değil Bir deli rüzgar eser bir yerlerden Savurur mu götürür mü onu bilmem O eski aşklar geride kaldı kaldı artık Getirir mi geriye onu bilmem Hiç zaman olmaz mı geri gelmez mi Savunmasız duygular Ah o günlerim bir daha gelmez Acımasız şu yıllar |
|
|
|
|
|
#6070 |
|
Navigator
Burcin
Gönül Dağı Gönül dağı yağmur yağmur varan olunca Akar can üstüne sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden gel olmazsa varılmaz Rızasız bahçenin gülü verilmez Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin o kok yar yar cana batarken Cümle alem uykusunda yatarken Kimseler görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Horozlar ötmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli...... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|