14.08.2009, 08:18 | #601 |
Usta Yiğido
sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 916
|
Cevap: HAYIRLI CUMALAR...
CUMA DUASI Allahım! Senin af ve mağfiretinin dairesi bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Allahım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim. Allahım!Sen\'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Allahım!Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Allahım!Kalb katılığından gafletten dalaletten zilletten miskinlikten küfürden fısktan nankörlükten riyadan sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım! Allahım!Fayda vermeyen ilimden ürpermeyen kalpten doyma bilmeyen nefisten yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım! Allahım!İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan azabının ansızın gelip çatmasından gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım! Allahım!Sana itaat edilir Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir Sen bağışlar ve af edersin darda kalanlara icabet eder zararı sıkıntıyı ortadan kaldırıp hastalara şifa dertlilere deva verir günahları bağışlar tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım! Allahım!Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen\'i çok zikreden Sana çok şükreden Sen\'den çok korkan Sana çok itaat eden Sana karşı saygı ile dopdolu olan ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle. AMİN
14.08.2009, 08:32 | #602 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
14.08.2009, 09:15 | #603 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2287
|
Cumamiz mübarek olsun... Dualarimız kabul ibadetlerimiz makbul olsun... selam ve dua ile ..
14.08.2009, 09:57 | #604 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1029
|
Cumanız mübarek olsun..........
14.08.2009, 10:09 | #605 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
|
Hayırlı Cumalar Diliyorum..
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
14.08.2009, 10:41 | #606 | |
Usta Yiğido
WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 757
|
Tüm islam Aleminin Cuma günü Mübarek olsun....
Alıntı:
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar WåñTêd_øØ7'e Teşekkür Ediyor... |
21.08.2009, 07:47 | #607 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.08.2009, 08:18 | #609 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Allah'ım;
Ben üşüyorum, Sen, Dost’un gözleriyle ısıt beni. Ben kanıyorum, Sen, dokunuşu merhamet olanlarla sar beni. Ben korkuyorum, Sen, kalbime verdiğin îmanla koru beni. Ben ağlıyorum, Sen, ülfetinle avut beni. Ben savruluyorum, bilinmezlere hazan yaprağı gibi… Sen tut beni. Ben kayıyorum sırattan, Sen bırakma beni. Bende kimsenin uğramadığı izbe köşeler var, karanlığın bile girmekten ürktüğü… Bende açılıp kapanmayan yaralar, rûhumu döven hırçın dalgalar var sonra… Dönüşü olmayan yollar uzaklığım kadar uzayan; dinmeyen gözyaşları var içime kanayan… Küçük bir kız çocuğu var, yetim bayramlar yaşayan… Âhlar var, geceleri uyku tutturmayan… Soğuk kışlar var, bir bakış olup gözümde donan… Yakan ateşler var, öfkem olup çarpan… Bende, derin bir muhabbetin yok; ulvî kılan, mümin yapan, arıtan, çoğaltan, merhamet olup yetim başlar okşayan, şefkat olup mâtemlerin civarında dolaşan, fakir sofralarda zengin kılan, cömertlik olup mahrumlara dağıtılan, cesâret olup İslâm’a engelleri yıkan. Bende, derin bir muhabbetin yok; beni unutturup bana, sadece Sen’i hatırlatan, gündüz olup yüzler aydınlatan, gece olup hataları örten, kilit olup hayırlara açılan, merhamet olup hasta ruhuma dokunan… Bende, derin bir muhabbetin; uzaklığıma rağmen, bana şah damarımdan daha yakın olan… Bende derin bir muhabbetin yok; edep edip başkalarını özlemekten, Sen’i özlettiren… Vefâ olup; hatırladıklarımı Seninle râbıtalı kılan… Bende, derin bir muhabbetin yok; rüzgâr olup çöllerde iz iz Nebî’yi arayan, peyk olup bir Kutb’un etrafında dönen... Bir derin muhabbetin yok bende; beni Sen’den kılan. Sen varsan, neyim yoktur ki; Sen yoksan gönlümde, neyim vardır ki... CUMAMIZ Mübarek OLSUN.. SELAM VE DUA İLE..
21.08.2009, 09:40 | #610 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2287
|
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|