|
|
#6171 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 898
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muazzez Ersoy-- Kahverengi Gözlerinn.
|
|
|
|
|
|
#6172 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2234
![]() |
yurtseven kardeşlerim-gitme turnam
|
|
|
|
|
|
#6173 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Intizar & Ahmet Selcuk Ilkan
Yaşayan Ölüler Rüzgarda ve ateşleri hasretinde yaktımda bir seni yakamadım beni yaktığın gibi çölde su mahusta gün oruçta ekmek gibi bekledim seni sense sense araya korkular koydun yasaklar koydun bitmez tükenmez engeller koydun şimdi şimdi nerdesin diye sakın sorma sen çağırdında ben gelmedim mi? sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara yağmurlu havalara bu kasvetli akşamlara darılmazdım sen varken bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına otobüs duraklarına sen varken ayrılanlara ağlamazdım yıkılmazdım biten sevdaların ardından gidenlere küsmezdim kalanlara acımazdım sen varken sen varken böyle üşümezdim titremezdim masumdum çocuklar gibi böyle delirmezdim küfretmezdim hele ölmeyi hele ölmeyi hiç düşünmezdim biliyorsun bütün acılarına yeşil ışık yaktım olmadı bütün korkularına arka çıktım olmadı dağlara merdiven dayadım olmadı haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı sevdim olmadı yandım olmadı taptım olmadı benden artık pes bu aşkın biletini istediğin gibi kes nasılsa nasılsa gidiyorsun biliyorum git ama arkanda ağlayan bir çift göz paramparça bir yürek ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan çek silahını daya sırtıma titrersem namerdim.......... |
|
|
|
|
|
#6174 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Hüseyin Altın
Ne olur yanıma kimse gelmesin, En yakın dotuma bile dargınım, Kime güvendiysem kırdı kalbimi, Canım bildiğime dargınım dargın, Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere, Dargınım dargın, Seviyorum diyerek kandıranlarla, Yüzüme gülüpte aldatanlarla, Boynumu büküpte bırakanlarla, Barışmam birdaha dargınım dargın, Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere, Dargınım dargın, |
|
|
|
|
|
#6175 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
Son Aktivite: 18.10.2009 20:43
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
ahmet kaya ........ yakamoz........
|
|
|
|
|
|
#6176 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Orhan Gencebay
Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dertler... Bekleyeceğim... bekleyeceğim... Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile Geri dönmez artık giden sevgililer Her ümit ufkunda ağlıyor gözler Bitmeyen çilenin derdin sarhoşuyum Kahredip geçiyor en güzel günler Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dertler... |
|
|
|
|
|
#6177 |
|
Usta Yiğido
Hakan Peker -- Veda Busesi
Hani o birakip giderken seni Bu oksuz tavrini takmayacaktin Alnina koyarken veda busesi Yuzume bu turlu bakmayacaktin Gelsede en aci sozler dilime Ucacak sanirim bir kac kelime Bir alev halinde dustum elime Hani ey gozyasim akmayacaktin Hani ey gozyasim akmayacaktin |
|
|
|
|
|
#6178 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
Son Aktivite: 18.10.2009 20:43
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
selda bağcan...... sivasın yollarına.........
|
|
|
|
|
|
#6179 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Gökhan Güney+
Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamdan korkuyormusun Söyla bana dönmen neden imkansiz Gözlerini benden böyle kacirma Konus birsey söyle ne olur susma Yoksa baskasi mi var aramizda Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamdan korkuyormusun Söyla bana dönmen neden imkansiz |
|
|
|
|
|
#6180 |
|
Usta Yiğido
Emel Sayn - Başının Belası
Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma Aşkıma kul olmuş birinin dersin |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|