|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRKÜ
Diyar diyar gözyaşlarım yağmur gibi yağıyor bu hasretlik yüreyimi yakıyor kimse garip hallarımı bilmiyor ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar aramızda engeller var sıralı laf anlamaz gönlüm kara sevdalı eksilmez ezelden bahtım karalı ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar........ CANDAN ERCETIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Melek Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım yardım için göndertildin Biliyorum sen bir melek sin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha birsürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim mşisin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum sen bir meleksin Son günlerimde çıka geldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek.........
Konu Kardelencicegi tarafından (16.04.2009 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 788
![]() |
![]() grup hepsi beni kategorize etme
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() ONUR AKIN
"ASİ VE MAVİ"
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Gündeş --Saygılarımla
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() Candan Ercetin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Melek Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım yardım için göndertildin Biliyorum sen bir melek sin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha birsürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim mşisin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum sen bir meleksin Son günlerimde çıka geldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek.........
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() SaqoPa KajmeR-------TeRapi!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İbrahim tatlıses --- kim bu gözlerindeki Yabancı
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Navigator
![]() Sinan Özen
Ölüm Dediğin nedir? Bir ömür geldi geçti herşey boş herşey yalan var mı bu dünyada ebedi baki kalan canı verdi allahım bir sonu vardır bunun yaşamak güzel ama ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini ölüm dediğin nedir dalda kuru bir yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak .........
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 788
![]() |
![]() hepsi TAVLA......................... .......
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Navigator
![]() Sinan Özen
Aşık Olmak İstiyorum SABAHLARI UYANINCA BIR SES DUYMAK ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM SABAHLARI UYANINCA BIR SES DUYMAK ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM SARKILARA ONU SORSAM GIZLI GIZLI MEKTUP YAZSAM PENCEREMDE HAYAL KURSAM ASIK OLMAK ISTIYORUM SARKILARA ONU SORSAM GIZLI GIZLI MEKTUP YAZSAM PENCEREMDE HAYAL KURSAM ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARADA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM ISTIYORUM AYNALARDA GÜLÜMSEMEK SARKILARDA SARKILARDA GÜLÜMSEMEK ASIK OLMAK ISTIYORUM PENCEREMDE PENCEREMDE HAYAL KURMAK GIZLI GIZLI GIZLI MEKTUP YAZMAK ISTE ÖYLE ASIK OLMAK ISTIYORUM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|