|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? | |||
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
544 | 19,96% |
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) |
743 | 27,26% |
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) |
18 | 0,66% |
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) |
5 | 0,18% |
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) |
519 | 19,04% |
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) |
98 | 3,60% |
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) |
373 | 13,68% |
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) |
97 | 3,56% |
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) |
85 | 3,12% |
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) |
25 | 0,92% |
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) |
143 | 5,25% |
Yeni Parti (Tuncay Özkan) |
76 | 2,79% |
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#621 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 16:22
Tecrübe Puanı: 663
![]() |
![]() Apo'nun asılmasına ilişkin oylamada AKP tam kadro olarak (ki o gün mecliste var idi) asılmaması yönünde rey belirtmişti. MHP ise tam kadro asılması yönünde rey belirtmişti idi. Şimdi bakıyorum o gün "Bugün çok sevindirici şeyler oldu!" diyen sayın Erdoğan (ki bu lafı Habur olayından sonra da söylemişti ne ilginçtir), Apo'nun asılmamasında MHP'yi ve Bahçeli'yi suçlamaktan başka bir şey yapmıyor. Yahu AKP Apo'yu sizce asmak mı istiyor yoksa şu "Kürt Açılım"ından sonra olduğu gibi sesinin daha gür çıkmasını mı? Bırakalım yalanlarla kendimizi kandırmayı...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Urumçi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#622 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.09.2014 22:46
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
![]() İNANIN RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN SONRA KİMSEYE OY VERMEYİ DÜŞÜNMEDİMDE DÜŞÜNMÜYORUMDA
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar hamitgüneyli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#623 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() Son Aktivite: 27.04.2010 03:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Müslüman olan AKP'yer oy verir mi?
Amerika'daki çifliginde oturan gulen hoca bu partiyi tutuyo. Bu hocaya ben hoca demem, Turkiye'de 100 tane 1000 tane gerçek Musluman hoca var, buna Amerikalilar hoca desin, Irak'ta 1,5 milyon Musluman öldürdüler sesi çikti mi? Tek kelime soyledi mi? Dinsiz komunistler katil ABD Irak'tan elini çek diye yürürken, AKP bunlar rahat savassin, topunu tufegini bu topraktan geçirsin diye meclise teskere getirdi. tayyipten bir kelam duyan oldu mu Irak'la orda olen Müslumanlar'la ilgili tek kelime etti mi? Ayni hoca gidip Hazret'i Muhammed'e katil diyen papanin elini opmedi mi bi hizmetim olur mu demedi mi? Müslümanlar'i temsil etmekle ne alakasi var bularin. AKP'ye Amerikalilar oy versin, papa versin ben vermem. Turk olan AKP'ye oy verir mi? En az 50.000 Turkmen Telafer'de, Erbil'de Kerkük'te araplara barzaninin kürtlerine yem oldu, 200.000 Turkmen sefil oldu eviden suruldu, ne dedi AKP? barzani geldi bunlar ayagina hali serdi, talabaniyle kan kardeş oldular. AKP'ye pesmergeler oy versin ben vermem. Osmali zamaninda atami dedemi kesen, Karabagda Turk katleden ermeniye yaltaklandilar, ermeni baskaniyla kolkola girip maç izledikleri stada Azeri bayragini sokmadilar. abdulah gul "ne mutlu Türküm diyene" demek ilkelliktir dedi duyan yok mu? Ermeniler AKP'ye oy versin ben vermem. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ruzgarkayin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#624 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Müslümanım,Türküm..Gerekirse Ak Parti'ye de oy veririm..Kimsenin de bu seçimiden ötürü beni saçma sapan şeylerle suçlamaya hakkı yok!
![]() |
#625 | |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() LaEdri,
Alıntı:
Bunlarin hocasi da boyle, Erbakan hoca gibi millilikle alakasi yok, okuluda 2 tane zenci bebesine sezen aksu şarkısı söyletiyolar sonra da Türklüğe hizmet ettim diye geziniyolar, bir zaman bu hocayi ben de adam zannettim kitaplarini da okuduk ama Kazakistandaki okullari gördüm hristiyan amerikalilarla birlikte çalistiriyolardi, biz aptal miyiz Müslümanligi yanlis mi ögrendik de "la ilahe illlallah" diyecez yetecek "Muhammeden resulullah" demek illa ki şart degil, bunu söylüyolar çocuklara. Sen de yaz LaEdri, bir de senden dileyelim nasil oluyo bunlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben Ak Parti'ye oy vermedim,vermeyi de düşünmüyorum..Ancak kimseye de şu partiye oy veriyor diye Müslümanlığına ya da Türklüğüne hakaret etmedim.(DTP hariç).
Ak PArti iyidir,ya da kötüdür.Saatlerce tartışılır..Ancak müslümanlığı,Türklüğü verdiği oya bakarak değerlendirme yapmak,benim için acizcedir,antidemokratiktir.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#627 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1194
![]() Başbakan partilileri tarafından "Peygamber" yerine konuyorsa, "Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir" diye bir şiir okullarda gösteriliyorsa, bacımın örtüsünü parti bayrağı yapıp, eşinin dini yaşama şeklini siyasete sokan bir başbakan varsa, yani din üzerinden siyaset yapan bir parti bu kadar din din din, İslam İslam İslam, Müslümanlık, Müslümanlık, Müslümanlık diyorsa, gereklerini yapıp yapmadığını da sorgulamak halkın hakkıdır... Irak'ta ölen Müslümanlar için ne yaptı? Öldürülmesine neden olan silahlar neredeyse topraklarımızdan geçecek, bomba atacak olan uçaklar Adana'dan havalanacaktı, Filistini bombalayan uçakların İsrail'li pilotları Konya'da eğitiliyor, bunu bu hükümet sağladı, "One minute" diyene kadar onları sınırdışı etseydi, ya da Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahiplerini NATO genel sekreteri yapmasaydı... Ben de sorguluyorum müslümanlığını ve Türklüğünü bu iktidarın...
Yukarıda yazılanlarda seçmene söylenen bir iki benzetme dışında arkadaşın yaptığı eleştiri sadece iktidar partisine yapılmış eleştirilerdir... Şu anda benim söylediklerimden farklı birşey söylemiyor... Yani Türklük uğruna ve özellikle dindarlık uğruna bu partiye oy verenler bu yazdıklarımıza bakıp tekrar düşünsünler diyebilirim ben sadece...
![]() |
![]() |
#628 | ||
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() LaEdri
Alıntı:
AKP partinin ettigi lafa kanan çok insan oldu, yukarda da yazdim bir zaman ben de bunlari adam zannettim dedim. AKP'ye oy verene onun kelamina aldanana kizmak benim işim değil, hepimiz beseriz zaman olur şaşariz. Alıntı:
"Acizce" olan şey neymiş söyle de öğrenelim, ilk yazdigima "şaçma" dedin alti boş, ikincisini "hakaret" saydin temel yok, ben burda sen yazdiklarima sifat uydurasin diye yazmiyorum, yazdiklarima cevabin varsa ver, yoksa uzatip sinir bozma. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1167
![]() |
![]() burdaki konu secim olsa kime oy verirsiniz dior sizlerde elestiriden baska bisey yapmiyonuz ne bicim is bu
![]()
![]() |
#630 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() sonüye Şuan
![]() Son Aktivite: 24.11.2012 17:11
Tecrübe Puanı: 566
![]() |
![]() Müslümanım ve Türküm akpartiye oy verdim yine veririm. Kimse oy verdiğim partiden dolayı müslümanlıgımı ve türklüğümü sorgulayamaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bugün seçim olsa? | Salim58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 36 | 23.10.2009 12:53 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 10:13 |
SEÇİM ÖNCESİ PALAVRALAR | Sabiha Serin | Serbest Kürsü | 11 | 26.02.2009 22:28 |
"İKİ TURLU SEÇİM GETİRİLMELİ" | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 05.07.2008 17:57 |
YASAKLAR BAŞLIYOR | SivasLady | Anasayfa Haberler | 3 | 13.07.2007 00:49 |