![]() |
#6301 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2224
![]() |
![]() Etkin-Sensizim .
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6302 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İbrahim Erkal
Aşkından Yanam Gönül seni unutmayı unuttu Dönmen için daha yalvarayım mı? İsmin aldım ezberine Dem tuttu Gözlerine dalıp sir olayimmi? Hasretinden yanıp kül olayım mı? [Nakarat] Aşkından yanam yanam yanam kül olayım mı? Kapında kalam kalam kalam kul olayım mı? Derdinden içem içem içem zil olayım mı? Ben senden geçem geçem geçem tel olayım mı? Bıraktığın yerde bekler dururum Hasretine yenik düştü gururum Ben senin yolunda kölen olurum Söyle söyle daha yalvarayım mı? Hasretinden yanıp kül olayım mı? [Nakarat] x 2 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6303 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4549
![]() |
![]() Lale devri çocuklarıyız biz
Sibel can
![]() |
#6304 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Kaybolan günler Kalbimde aşkın alevdir yanıyor Sensiz perişan teselli bulmuyor Ne haldeyim bilemezsin Benden şefkat göremezsin göremezsin Bu aşk böyle hiç devam eder mi Sevenler söyle terkeder mi Aşkı ayaklar altında ezer mi Kaybolan günler gelecek mi geri Sevgilim gittin düşünmedin beni Sevmekmi zor, sevilmek mi Ölmekmi zor, yaşamakmı gel bana sor.......
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6305 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2199
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Yıldızdoğan - Ölmem Ölmem
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6306 |
Navigator
![]() NUR ERTÜRK
Yavuzelinde Hergün buradan kime gidersin Ardina bakma beni yakarsin Gözün islanmis neden Aglarsin yari kaybettim ona yanarim Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor söyle güzelim ne oldu sana dünya malina taput gidersin sonunda sende (rezil) toprak olursun icim yaniyor bagrim yaniyor Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor Bilemedim bilemedim gözyasimi silemedim seni bir gün sevemedim icim yaniyor bagrim yaniyor Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6307 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4549
![]() |
![]() Karışık şarkılar dinliyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6308 |
Navigator
![]() Sibel Pamuk
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Al yazmalimmm Su gönlïme ates düstü Ne yapayim ne edeyim Sensiz hayati neyleyim Alli gelin telli gelin Daglarinda kar olsaydim Gelin sana yar olsaydim Dag cicegim yaban gülüm Dalinda bülbül olsaydim Allamislar pullamislar Seni ele yollamislar Canimdan canim almislar Alli gelin telli gelin........
![]() |
#6309 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() beyza66 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.04.2009
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hala bekliyorum bak
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar beyza66'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6310 |
Navigator
![]() Hüseyin Turan
SÖYLEYEMEDIM Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedimmm................ .... söylediklerimden çok Sustuklarım seçtiklerimden çok Reddedilmek için ne kadar varsam o kadar kimseyim kendime. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|