![]() |
#6321 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() Coşarım radyoda her şarkıyla
Müzikler çalar kronic farkıyla Yaptıgın güzel yemek ve tatlıyla Parmaklar yendi kronic farkıyla Dostlugun yazıyor ozan elinde Adın yazılır olmuş şiir dilinde Hayat seninle olsun her gününde Mutlu yaşamalısın kronic farkıyla Programı var dediler radyoda Gecen gün geldim saat onda Seni dinlemek şimdi son moda Hayran olduk kronic farkıyla Bir dilek astım dilek agacına Sahipsin dostluk ülkesi tacına Ozanlar ortak olur neşene acına İçimizde olmalısın kronic farkıyla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6322 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yüreğinde insan sevgisi
Sana Allahın bir vergisi Bu şiirimin ilham perisi Sensin hazan abla İyilik yakışır hep şanına Kötülük ulaşmasın yanına Sen bunca site ozanına Cansın hazan abla Başarı çıksın bahtına Oturdun dostluk tahtına Yol bilmezlerin inadına Yolsun hazan abla Dogruyu görür gözlerin Hak yolundadır izlerin Dostsuz kalan bizlerin Dostusun hazan abla İşinde olsun kolaylık Eskiden dost olsaydık Allah cennetine layık Görsün hazan abla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6323 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şiir için teşekkür ederim barikat sana
Sözlerin çok anlamlı geldi bana Gülperi için çıkmıştık er meydanına Allah seni sevdiğine kavuştura ![]()
![]() |
#6324 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönlüne dolsun aşk ile sevgi,
Bulunmaz senin dünya da dengin. Sözün doğru gönlün zengin, Yerin bir başkadır barikat kardeşim Ne ezen olursun ne de ezilen, Saygıda, sevgide kusur etmeyen. Şiirleriyle diz dizi gönülleri işleyen, Yerin bir başkadır barikat kardeşim. Gülerken ağladı diye ağlayan, Derdimi; derdin bilip sızlanan. Merhem olup yaralara sarınan, Yerin bir başkadır barikat kardeşim. El ele verip birlik beraberlik kuran, Sitede dirlik ve beraberliği sağlayan, Haksızlıklara karşı saygılı olan, Yerin bir başkadır barikat kardeşim. Geç kalımış sayılmaz bunu bilesin, Özünde, sözünde hakikati göresin. Çok insanlar tanıdım sen harikasın, Yerin bir başkadır barikat kardeşim. Rabbim mahrum etmesin bizi cennetinden, Ayrılmayalım hiç bir zaman hakikatinden. Bozulmasın bu güzel kurulmuş düzen, Yerin bir başkadır barikat kardeşim. Tüm ozanlarımın selamına dururum, Biraz da olsa sizlere layık olmaya çalışırım. Doğru olanlara her zaman canım veririm, Yerin bir başkadır barikat kardeşim.
![]() ![]() |
![]() |
#6325 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() barikat bana da bir şiir yazmış
okurken ağzım kulaklarıma varmış meğer beni içten içe sever,sayarmış teşekkür ederim sana kronick farkıyla övgüler üstüne övgüler yapmış aslına bakarsan biraz abartmış övgünün en yücesini o hakediyormuş başarılar dilerim kronick farkıyla
![]() |
#6326 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() barikat58
Coşarım radyoda her şarkıyla Müzikler çalar kronic farkıyla Yaptıgın güzel yemek ve tatlıyla Parmaklar yendi kronic farkıyla Dostlugun yazıyor ozan elinde Adın yazılır olmuş şiir dilinde Hayat seninle olsun her gününde Mutlu yaşamalısın kronic farkıyla Programı var dediler radyoda Gecen gün geldim saat onda Seni dinlemek şimdi son moda Hayran olduk kronic farkıyla Bir dilek astım dilek agacına Sahipsin dostluk ülkesi tacına Ozanlar ortak olur neşene acına İçimizde olmalısın kronic farkıyla şimdi ben bu şiire nasıl karşılık vereyim senin gibi yazmayı bende isterim Allah sana yetenek vermiş , bende yok ne edeyim en iyisi sana şarkı hediye edeyim çok teşekkür ederim barikat sana hüzünler uğramasın senin kapına bin sevap yazılsın attığın adımlara her 2 dünyada gül doya doya
![]() |
#6327 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() seni bekledim gece yollarda
gözüm kaldı mutlu sonlarda kalemimle yazam dedim kagıda ruhum sıkıldı yazamadım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6328 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ****GÜLPERI*****
Yaniyor yüregim senden ayriyim, Karayi bagladim basa Gülperi, Senden sonra tam degilim yariyim, Yaslarim basimi tasa Gülperi. Birakipta gittin yanima hüzün, Gülmüyor bak artik bu cirkin yüzüm, Yaslari akittin kurudu gözüm. Hasret kaldi gözüm yasa Gülperi. Bilmem mutlu musun, özlem mi dolu, Sasirdim bulamam ben dogru yolu, Yardim etmez bana Allah`in kulu, Beni muhtac ettin asa Gülperi. Bir haber vermedin bulamam izin, Yalan oldu artik verdigin sözün, Özlemle aglar mi o ela gözün, Hayran göz üstünde kasa Gülperi. Sandalli der yeter artik dön geri, Dürülmüyor askin zalim defteri, Etme ask ugruna beni serseri, Birak gönül sana kosa Gülperi. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6329 |
Usta Yiğido
![]() Gel
Mektup salmis nazli yarim siladan, Yeter artik gurbet elden dön diyor. Bikmis gayri yalnizliktan cileden, Yeter artik bu halimi gör diyor. Ela gözlerini yaslar bürümüs, Yürek dayanmamis gayri cürümüs, Cümle alem silasina yürümüs, Yeter artik sende gayri gel diyor. Ayiramaz olmus akla karayi, Saran olmaz senden baska yarayi, Uzatma ne olur sende arayi, Yeter artik hasret cekmek zor diyor. Kurban olam mektup yazan eline, Seker sürsem türkü diyen diline, Cekip gitsem vatanima ilime, Yeter artik Sivas ili har diyor. Sandalli dönecek gayri yarine, Canimi eklesem sevda serine, Dalma n`olur gurbet elde derine, Yeter artik sensiz bura kor diyor. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6330 |
Usta Yiğido
![]() Kara Gözlüm
Karadir bugünüm dünden de kara, Gelde bugünümü gör kara gözlüm, Yürekte acildi kapanmaz yara, Yarama merhemi sür kara gözlüm. Dertliyim derdimi kimlere desem, Bu tatli canimi yoluna versem, Hak nasip eylese yüzünü görsem, Hasretlik gurbette zor kara gözlüm. Cekilmiyor ayriligin acisi, Aramiyor ne kardesi bacisi, Dinmez artik bu yüregin sancisi, Yürekte ki sanci kor kara gözlüm. Ben mi cok dertliyim yürek mi deli, Akittik daglardan karlarla seli, Askin behcesinde yetisen gülü, Gelde yüregimden yol kara gözlüm. Kaybolan günlerim gelir mi geri, Akil gitmis gayri olmusum deli, Eger gelirisen gurbette beri, Garip kahvesinden sor kara gözlüm. Sandalli yüregi eyledin verem, Sacindan bir tel ver askima sürem, Yarim uzaktasin de nasil görem, Kalbinin gözüyle gör kara gözlüm. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 38 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 38 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |