Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.02.2008, 00:26   #631
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hocam üzülecek birşey yok burası yargı yeri değil kimse başka birinin geçmişini veya geleceğini yargılama sorgulama hakkına sahip deği birde var ki siz ali ye bu konuda gücenmeyin alinin şakaları biraz tutarsız görünsede ali hiç bir kimseyi üzecek konulara girmez laf olsun diye söylenen bir söz ali bilerek bu sözü kullanmadı buna ben adım gibi eminim.Alinin yerine ben sizden özür dilerim Ömer dayımda köyde en fazla ali nin babası Urum Osmana takılırdı herşeyi urum osmana söylerdi gülerdik şimdi bu ufak defek şeylerden gocunmayalım...Ali özür dile hocadan kasti bir şeyin söz konusu olmadığını söyle......Arkadaşlar bir birimizi kırmayalım lütfen.
****************************** ****************************** *
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 00:28   #632
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Sevgili Gümüşdereliler ben bu siteyi bu hale getirdim buraya gelenekadar bazan sitede benden başka kimse olmadığı için kendi kendime adıslılar neredesiniz diye bağırıyordum ama allaha şükür birkaçtane hemşerimi siteye sokabildim ne mutlu bana.Şimdiyekadar sitemizde sevgi ve saygı vardı mert bir site idik.Ama buradan bazı karalamalar yapılmaya başlandı yakında köyümüzde olan kargaşa gibi burasıda karışacak onun için polemiğe girmemek kimseyle tartışmamak için kimseye tartışma zevkini vermemek için Fahrettin ÖZDEMİR le emek verdiğimiz burayakadar gelmesini sağladığımız site artık sizlere emanet ...Ben Bekir PINARBAŞI...adislibekir... 15 ŞUBAT...Cuma gününden itibaren sitede yazı yorum ve takibi bırakıyorum umarım bensiz burada güzelşeyler yaparsınız Aradığınız birlik ve beraberliğinizi burada bulursunuz.Bundan böyle ben sizleri bir yabancı gibi dışarıdan takip edeceğim hayırlı işler Hepinizi seviyorum
****************************** ****************************** **
Alt 15.02.2008, 00:28   #633
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Birleştirmek için çaba göstermeyenler yıkmak için yanında balyoz taşır sayın hocam ben pirensipleri olan bir insanım beni anlayan değerlere ben kendimi anlatırım beni anlamayacak karakterdeki birine birilerine ne yapayım.En iyisi uzak durmak değilmi eşit şartlarda mücadele vermek için herşeyin eşit olması gerekir biz gurbetteyiz herşeyden hemen haberdar olmuyoruz,Onun için ortamı bozulan yerden ayrılmakta yarar var.Yakında ben Adıs2008 diye bir site açacağım çalışmalarına everest bilgisayarda başladım burada şifreli giriş olacak ortayı bulandıranı siteye almayacağız siz bizimle beraber olursanız sitede mutlu oluruz Bu gerçek adıslıların sitesi olacak bizim sitemiz olacak yazılar denetlenecek saygı ve sevgi olacak.Hocam dedimya ben pirensipleri olan biriyim bu yazıyıda sizi sevdiğim için cevap verme zorunluluğunda hissettim kendimi gerçekten de yazımda belirttiğim günden itibaren bu siteyle bir bağlantım olmayacak.Ben hiçbir yazımda kimseye aşağılayıcı,küfür veya hakaret içeren birşey yazmadım karalamadım,çamur atmadım yazdımsa beni uyarın yazmadım ama yazılarım bazılarının hoşuna gitmedi demekki napalım olsun.Hayırlı işler hocam inşallah görüşürüz Ömer dayıma selamımı söyle.
****************************** ****************************** *
Alt 15.02.2008, 09:40   #634
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

cümleten hayırlı sabahlar
vay be neler olmuş neler sabah sabah
tam adıslıya yakışır bir şekilde olmuş herşey
Alt 15.02.2008, 10:20   #635
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 19:38

Tecrübe Puanı: 626 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerli arkadaşlar bu resimleri kim koyduysa iyi yapmış çok teşekkür ederimbu tür faliyetlere devam edelim selamlar
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 13:11   #636
alisayan
Yasaklı
NO AVATAR

alisayan Şuan alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2008 10:35

Tecrübe Puanı: 0 alisayan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hep güzel güzel konuşuyoruz ama uy gulamaya geldimi yan ciziyoruz bakın arkadaşlar hepimiz adıslıyız cogumuzun babası kardeşi sivasta ben kendimde sivasta oturuyom ama nufus sayımın da özelikle köye gitim han ginizin babası kardeşi köyegiti giden yok belde secim olunca şehirden gidip başkan adayı encümen üyesi olurlar ama secim bitimi şehire dönüp şehirli olurlar sayım zamanı gelir gidersin adamın kapısına ya amca veya dayı köyde sayım var kendin gel veye kimligini ver biz yazdıralım denir ama vatan daş gök yüzün de aşagı inmez budurum larıda göz ardı etmeyelim birşeyler yazarken düşünelim sadece şu anki yönetimi şuclamayalım karanine hoca vardı bizim köylü onun güzel bir sözü vardı sadece muskaya güven me birazda tut demiş yakup oglanlı pehlivana muska yazmışta sizi suclamıyorum gercekleri bilesiniz diye yazıyom cok şeyler bildiginiz gibi deyil ben belediyede 14 yıl calış tım bildigim icin yazıyorum
alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:18   #637
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

TURAN PINARBAŞI KARDEŞİME
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
By [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:23   #638
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1044 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

hocam teşekkür ederim ellerine sağlık
yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:25   #639
mehmetacik58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

DAHA VAR SİTE YAVAŞ AÇILIYOR GELECEK 6 ADET
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:26   #640
mehmetacik58
Usta Yiğido

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
By [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
GÜDÜK MİNARE VE ÇEVRESİ

Konuyu Toplam 12 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 12 Misafir)