![]() |
#631 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seni tanridan bir armagan olarak dusunuyorum.
seni sevdikce icime huzur doluyor, ferahliyor kalbim. bazende sensizligi dusundukce, seven gonlume verilen bir cezamisin diyorum.. yok yok guzelim, cok cektim ben,bu kadar acidan,izdiraptan sonra cezam olamazsin. sen tanridan bir armagansin bana. cunku; hergun dunden daha cok seviyorum seni.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yoruldum yalanlardan,yoruldum sevdalardan iki yüzlü insanlardan yoruldum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1652
![]() ![]() ![]() |
![]() İşte başlıyor tiyatromuzda yeni bir oyun
Açın kulaklarınızı anlattıklarımızı duyun Gelmiş geçmiş oyunlara benzemez şimdiki Bu sahneden şimdiye dek ne oyun geçti Ne acele ediyorsunuz, aldığınız bir bilet Tamam anlatacağız etmeyin bizi illet Bunda başrollerde iki insan var, kadın ve erkek Kadın çok açık gözlü, erkekse ürkek Ünlü biridir kadın, istediğini elde eden tip Başta işler görünür kurduğu düzen tertip Kardeşim senin yerin orası değil, bir arkaya geç Verdiğin üç kuruş ohh istediğin yeri seç Her neyse sonraları acı verir kadına yaşadıkları E o da insan gözünün önüne gelir yaptıkları Aslında özüne indiğinde o da mutlu değildir Ama vazgeçemez ki artık huy edinmiştir Yav arkadaşlar iki kız arasına bir erkek alınmaz ki Dikkat edin yaparlarsa bir şey hoş karşılanmaz ki Söylemiştik bunları de mi unuttunuz mu noldu Alın erkeği ordan verin bir bayan hah şimdi oldu Efendim ne diyorduk, haa sıra geldi erkeğe O suçsuz mu sanki, benzetmeyin meleğe Bakmaz konumuna, durumuna sevdaya kalkışır Ona bu yaşından sonra bir tek teneşir yakışır Şartlar bir araya getirdi her ikisini, nefeste imkansızlık Nereden bileceklerdi ki, kaderlerinde varmış yalnızlık Yarım sevgi ile çıkıldı başlangıçta bu yola Yarım kaldı zaten, son oldu verilen ilk mola Çok şey dediler birbirlerine sevdadan aşktan yana Lakin yaşamadılar, sarılamadılar bile doya doya Erkek kadına yükledi suçu, ağladıkça ağladı İmkansız olduğunu ancak sonra anladı Evet bitiren kadındı, el sallayıp giden kadındı Ama haksız görmeyin o da seven kadındı Farzedelim kadın da seviyorum dedi ee ne olacak O kadar imkansızlık birden nasıl yok olacak Her neyse efendim ayrıldı artık yolları Tam sarılacak yaşta boş kaldı kolları Garip sesler geliyor, hayırdır ne oldu sayın misafirler Doğru mu duyuyorum ne o “paramızı geri ver” Hepsini anlattım gerek yok mu izlemeye Evet haklısınız sus demediniz ki ben gevezeye Tamam tamam bu oyun benden olsun, alın paralarınızı Takın kolunuza aşkınızı, yiyin iki dürüm, sarın yaralarınızı. Ayberk
![]() |
#634 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() "Reklamsız Ticaret Meyvesiz Ağaca Benzer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 885
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
![]() Bir gün kalemimi kırsalar dahi ;damarımdaki kan ile defalarca bıkmadan usanmadan seni nasıl sevdiğimi tekrar takrar defalarca yazardım..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Usta Yiğido
![]() Her agladiginda gözlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu düsün,aglarken cok aglamada o kursunlar beni öldürmesin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Usta Yiğido
![]() Yeminler etsen allah biliyor desen.... içini görüyorum
sana güvenmiyorum... Yağmur bu, yağar diner.. Gücenen varsa gider... Sebebim aynı... Sana guvenmiorum!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Eğer geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı dünya güneş'e hasret kalırdı.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|