Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? - Sayfa 64 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) 544 19,96%
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) 743 27,26%
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) 18 0,66%
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) 5 0,18%
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) 519 19,04%
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) 98 3,60%
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) 373 13,68%
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) 97 3,56%
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) 85 3,12%
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) 25 0,92%
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) 143 5,25%
Yeni Parti (Tuncay Özkan) 76 2,79%
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.02.2010, 20:53   #631
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1221 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
sonüye Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Müslümanım ve Türküm akpartiye oy verdim yine veririm. Kimse oy verdiğim partiden dolayı müslümanlıgımı ve türklüğümü sorgulayamaz.
Peki benim yukarıda yazdıklarıma diyeceğin birşey var mı?
Yani şunlara:

-Başbakan partilileri tarafından "Peygamber" yerine konuyor, peygamber yerine koyan kişi ihraç edilmiyor tam 1 sene görevine devam ediyor sonrada AKP listesinden il genel meclisi üyesi oluyor... Gerçi il başkanı olduğu ilin halkı cezasını kesiyor ve AKP Aydın belediyesini CHP'ye kaptırdı ama ceza vermek yerine mükafatlandıran Tayyip Erdoğan dün zorunlu kalınca 2,5 sene sonra istifasını istedi buna ne diyeceksiniz?
- İçerisinde "Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir" diye bir şiirinde yer aldığı bir kitap MEB'in okullarda okutulması gereken yan kaynak olarak gösterildi buna ne diyeceksiniz?
-Bacımın örtüsünü parti bayrağı yapıp, bunun üzerinden nemalanmaya çalışan bir anlayışı, insanlar hak ekmek iş deyip kendisini sıkıştırırken eşinin dini yaşama şeklini siyasete sokan bir başbakan hakkında ne düşünüyorsunuz,
-Bu kadar din din din, İslam İslam İslam, Müslümanlık, Müslümanlık, Müslümanlık diyen bir hükümet Irak'ta onlarca Müslümanın öleceğin bile bile o savaşta kullanılacak silahları Türkiye'den geçirmek istedi, bomba atacak olan uçakları Adana'dan havalandırmak istedi buna ne diyeceksiniz?
- Filistini bombalayan uçakların İsrail'li pilotları Konya'da eğitiliyor, bunu bu hükümet sağladı, buna ne diyeceksiniz? Sizce "One minute" demek mi doğru tepkiydi yoksa o bombaları atan pilotların yetiştirilmesini engellemek mi?
- Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahibi Türkiye'nin oyu ile NATO genel sekreteri yapıldı bu kadar Müslüman geçinen başbakan neden oy verdi. ROJ TV'de aynı ülkeden yayın yapıyor...
Kusura bakmayın ben sizin Türklüğünüzü ve Müslümanlığınızı sorgulamam, Müslümanlık ve Türklük verdiğiniz oyla ölçülmez ama Müslümanım hem de dindar bir müslümanım diyen bir cemaat, Müslümanların hakkını savunmuyor tam tersine haklarının yenmesine, ölmelerine vesile olacak hareketler yapıyorsa ben de sorguluyorum müslümanlığını ve Türklüğünü bu iktidarın... Siz yazdıklarımı tekrar düşünün ve eğer Müslümanlığı savunduğu gerekçesi ile oy veriyorsanız tekrar düşünün derim...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 04.02.2010, 21:04   #632
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3327 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ruzgarkayin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
LaEdri,

Saçma sapan suçlama diyecegine oturup yazdiklarima cevap yazaydin,, zaten AKPde aynisii yapiyo, llafa gelince Müslüman lafa gelince Türk, sünnetsiz pkk lilarin ayagina Türk hakimini yolladilar yukarda yazdiklarima cevabin varsa açilimlarii da bir anlat da dinleyelim.

Bunlarin hocasi da boyle, Erbakan hoca gibi millilikle alakasi yok, okuluda 2 tane zenci bebesine sezen aksu şarkısı söyletiyolar sonra da Türklüğe hizmet ettim diye geziniyolar, bir zaman bu hocayi ben de adam zannettim kitaplarini da okuduk ama Kazakistandaki okullari gördüm hristiyan amerikalilarla birlikte çalistiriyolardi, biz aptal miyiz Müslümanligi yanlis mi ögrendik de "la ilahe illlallah" diyecez yetecek "Muhammeden resulullah" demek illa ki şart degil, bunu söylüyolar çocuklara.

Sen de yaz LaEdri, bir de senden dileyelim nasil oluyo bunlar.
tam sallamissin kime oy verirsen ver beni ilgilendirmez ama birine camur atmadan once iyi arastir gulenin okullarinda nasil bir egitim verildigni ne uzerine verildigini arastir ben turkum diyen birinin gulenin okulunda verilen egitime karsi cikmamali bos laflarla millyetcilik olmuyor icraat gerekli emek gerekli genclik yetistirmek gerekli biraz arastirirsan ne demek istedigimi anlarsin
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2010, 23:25   #633
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ruzgarkayin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
LaEdri

Hakaret degil soru var orda "Müslüman verir mi? Türk verir mi?" diye soru sordum! Hakaret ettiğim yer neresi onu bi zahmet yaziver , farkinda olmadan kusur etmis olabilirim, ama önce bileyim. [/b]

AKP partinin ettigi lafa kanan çok insan oldu, yukarda da yazdim bir zaman ben de bunlari adam zannettim dedim. AKP'ye oy verene onun kelamina aldanana kizmak benim işim değil, hepimiz beseriz zaman olur şaşariz.

"Acizce" olan şey neymiş söyle de öğrenelim, ilk yazdigima "şaçma" dedin alti boş, ikincisini "hakaret" saydin temel yok, ben burda sen yazdiklarima sifat uydurasin diye yazmiyorum, yazdiklarima cevabin varsa ver, yoksa uzatip sinir bozma.
Müslüman Ak Partiye oy verir mi,vermez!Demek ki bu oyu verenler Müsliman değil..
Acizce olan şey,başkalarının demokratik haklarından dolayı sorgulamak,değerlerine,inancın a daha da olmadı ırkına sataşmak!
Alt 04.02.2010, 23:32   #634
sonüye
Yiğido
NO AVATAR

sonüye Şuan sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.11.2012 17:11

Tecrübe Puanı: 592 sonüye FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İktidarın yaptıgı işleri sorgulayabilirsiniz. Oy verdiği partiden dolayı insanların dinine ve ırkına laf edemezsiniz. % 47 oy alan bir partiden söz ediyoruz. Sizin mantıgınıza göre Tr nin yarısı ne Müslüman ne de Türk. Gayrimüslim bir ülkede yaşıyormuşuz da haberimiz yokmuş.
sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sonüye'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2010, 23:48   #635
serhat_58
Usta Yiğido

serhat_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat_58 Şuan serhat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48

Tecrübe Puanı: 1193 serhat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun size sonunda dinide karistirdinizya cok guzel
Alt 05.02.2010, 02:28   #636
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 690 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dini siyasete her durumda gündemi örtmek için ortaya "türban"ı sokanlar, duygu sömürüsü yapmak için 3 sene evvelaki olayları gündeme servis edenler, başkanı olduğu partinin mensupları tarafından "peygamber" olarak nitelendirenler kısacası dinimiz amin diyenler çoook seneler evvela sokmuştu...
Alt 05.02.2010, 03:15   #637
akademik
Yiğido
NO AVATAR

akademik Şuan akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 15:28

Tecrübe Puanı: 740 akademik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bazı şeylerin cevabını arıyorum ama bir tütlü bulamıyorum.Bu millet AKP öncesi koalislisyaon hükümetinin ekonomi icraatlerini beğenmediği için ve bir çok şeyi beceremediği gerekçesi ile tabiri caiz ise ''koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi'' diyerek, ''memleketi düzelsin de'' diyerek AKP yi tek başına iktidara taşımıştır.Bu noktada halkın tercihini asla yargılamıyorum aldım başımın üstüne koydum.Fakat AKP iktidar olmadan önce çok iyi hatırlıyorum Sivas AKP İl başkanlığı binasını açmaya gelen Recep Tayyip Erdoğan açılışta, simit çay hesabı yaparak memleketin geldiği durumları halka arzederken ''Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem söylesem mi söylemesem mi'' demişti.Akp iktidar oldu çay simit hesabı yapan başbakan bu sefer işçiye memura 3 sene bizden bişey istemeyin dedi.İşçi memurda tek bunlar memleketi düzelsin de acı zulum geçiniriz dedi ve bu hükümetten 1 lira zam istemedi. Bu arada önceki hükümet zamanında oluşturulan hortumlar kesildi yolsuzluklar sözüm ona ifşa edildi.Bu arada MHP'nin çözemediği başörtüsü meseleside boynunda yafta olarak duruyordu hükümetin.Akp İtidarına kadar başörtüsü eylemleri cumartesi anneleri ile koordineli olarak yürütülürken AKP iktidarında eylemler ne hikmetse kılıçla kesilmiş gibi durdu.Başörtüsü meselesi hala çözülecek.Ekonomiye gelince 7 sene geçti hükümet kestiği hortumlardan bir tanesini işçiye memura bağlayamadı.zamlar ardı ardına yağmur gibi yağarken işçiye memura sadaka gibi zamlar reva görüldü.Bu arada KİT'ler ve bankalarımız Unakıtan'ın deyimi ile babalar gibi satılarak yabancılara devredildi.Tabiri caiz ise ''öz vatanımızda garip öz vatanımızda parya'' olduk.Asekerlik yan gelip yatma yeri değil diyen bir başbakan ve kabinesi Kürt Açılımı adı altında terorisleri savcıları ile karşılamış ve şehitlerimizi ve ailelerini rencide etmiştir.Bakkala çakkala ''bak birleşin yoksa batacaksınız diyen başbakan BİM marketler zincirlerine yeni katkılarda bulunmuştur.Bakıyorum memlekette halinden memnun olan kimse yok piyasalar berbat esnafa bir dokunuyorsun bin ah işitiyorsun esnaf piyasada para akışı olmadığını bazen siftah edemeden iş yerini kapattığını söylüyor.Yani önceki hükümetlere göre değişen pek bişey yok sadece dolar euro yerinde sayıyor onuda zaten alabilip tasarruff edebilen yok.Soruyorum benim söylediklerrimden farklı bir durum mu var memlekette yahut aya merdiven dayadı da Türkiye bizim mi haberimiz yok.Amaaa değişen bir çok şey var haksızlık etmeyelim.7 sene önce Başbakan çocuklarını okutabilmek için para bulamıyordu şimdi o çocuğun 350 metrecik gemiciği var Cumhurbaşkanımızın oğlu elmas işine girmiş Unakıtan'ın oğulları zaten babalarından miras ticaret ehli maşallah. Ne diyelim Allah daha çok versin...
akademik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2010, 03:38   #638
ruzgarkayin
Yeni Yiğido

ruzgarkayin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ruzgarkayin Şuan ruzgarkayin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.04.2010 03:30

Tecrübe Puanı: 0 ruzgarkayin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bilal kose bana öğüt verecek yasta misin sen? Çocuğumun okuduğu bacilarimin hocalik yaptiği okulu senden mi öğrenecem.

al vidyosunu seyret hocanin, Müslümanligi yanlis ağizlardan öğrenme günaha girersin, kendi atan deden bu gavur uşaklaridan 50 defa ustudur, dedenden ögrendigi bir Fatiha suresi papaya hazret diyen hocanin verdigi 100 dersten ötedir: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

sonüye Oy verenin Müslümanliğina Türklüğüne laf söyleyen mi var, okudugunu iyi anlamamissin, ben öyle rakama bakip aklimi şaşmam, %99 haşa Allah yoktur dese %100 dese ben de yok mu diyecem. Cenab-i Allah'in bana verdiği akil var, eksik yada fazla ben o kadarindan sorumluyum, rakama niye bakayim. Sen de diğer bazı arkadaşlar gibi soruyu dahi ahkam zannetmişsin, söz söyleme ihtiyaci duydunsa 2 tane soru var orda soruya cevap ver.

LaEdri hala cevabini duyamadim, anlasilan Türklüğünü Müslümanliğini AKPye dayandirip savunmayi becerecek laf bulamadin.

AKP başkanı Abdullah Gül demedi mi ne mutlu Türk'üm demek ilkelliktir diye, Tayyip Erdogan dahil bir tane milletvekili çikip da ben onurumla şerefimle Türküm, her yerde Türküm derim diyebildi mi? Al sana AKP, Kürt açılımı kahramanı AKP, pkklilarin davulla zurnayla karşılandığı hükümet AKP, aponun bulgura kaşık çaldığı katil kardeşi talabaninin ıraka gidip de elini sikan yüzünü öpen AKP, Türklükten konuşmadan önce bunlara bi cevap ver de neymiş Türklükten anladigin onu bi anlayalim.
ruzgarkayin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2010, 19:29   #639
sonüye
Yiğido
NO AVATAR

sonüye Şuan sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.11.2012 17:11

Tecrübe Puanı: 592 sonüye FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ruzgarkayin
Türk olan Müslüman olan Akp ye oy vermez diyerek konuya giriyorsunuz. Sonra oy verenleri sorgulamıyorum diyorsunuz. Önce siz ne yazdıgınızı anlayın son başkalarını anlamamakla suclayın.
sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sonüye'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2010, 21:00   #640
tutsagim
Yiğido

tutsagim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tutsagim Şuan tutsagim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2010 15:39

Tecrübe Puanı: 594 tutsagim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

R.Tayyip Erdogan,a verirdim
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)