![]() |
#6421 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() ümit besen nikah masası...............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6422 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖMER DANIS Manolya Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı manolya Sevgilerin Kanatlisi manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya Ask dedigin bin cefayla dolmakli Ask dedigin sevip mutsuz olmakli Yapragina Hüzün serip solmakmi Caglamaktan sel usandi Manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı Manolya Sevgilerin Kanatlisi Manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya........
![]() |
#6423 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() erdoğan orhan Şuan
![]() Son Aktivite: 18.10.2009 19:43
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() tarkan şimarık.......................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6424 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 888
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Yaşar -- Eger.
.................. Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir daha hiç göremezsin Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı bilmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir daha hiç göremezsin Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum ....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6425 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nurettin Rencber
Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6426 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() beyza66 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.04.2009
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Ferhat Göçer - Sen Söyle Hayat
Su gibi akıp gitti yıllarım Aşkı ararken bitti bütün yollarım Bom boş kaldı zamanla avuçlarım Ben hep bekledim hiç giden olmadım. Hazırım kendimden geçmeye aşk isterse Kelebek ömrü kadar kısa sürse Dönemem artık senin olduğun şehre Kanıyor mazim içimde öylece. Görmeden,duymadan mümkün mü yaşamak Ellerim dokunmadan aşk yalan mı? Gerçek mi? Sen söyle hayat
![]() |
#6427 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 888
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sibel Can Sonbahar.
................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |