|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet | 289 | 57,68% | |
Hayır | 212 | 42,32% | |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
05.09.2010, 14:47 | #641 |
Usta Yiğido
titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 731
|
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
yok gardaş pkk onlara artık yardım etmiyor............o işi chp üstlendi........
05.09.2010, 15:17 | #642 |
Yiğido
TripleDouble Şuan
Tecrübe Puanı: 627
|
AKP 12 Eylülün neresiyle hesaplaşıyor? Darbe anayasasına karşı olsaydı bu pakette; YÖK olurdu, siyasi partiler kanunu olurdu, seçim barajı olurdu, gençler, işçiler, memurlar, emekliler olurdu, Alevilerin talepleri olurdu, Kürtlerin talepleri olurdu, kadınlar olurdu… Var mı? Yok! Bu referandum; ‘82 anayasasını tam anlamıyla kurumsallaştırmaktadır.
Anlayana... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı TripleDouble'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 15:26 | #643 | |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3329
|
Alıntı:
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 15:49 | #644 |
Usta Yiğido
58Sevda Şuan
Son Aktivite: 04.07.2013 01:40
Tecrübe Puanı: 720
|
Bazı bilbordlara asılan ve ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerle ilgili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kesinlikle biz asmadık asanlar belli' diyerek AK Parti'yi işaret etmişti.
Içişleri Bakanı Beşir Atalay, ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci tarafından yaptırıldığını söyledi. Atalay, bazı bilbordlara asılan ve ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu afişlerin partisince asılmadığını ifade ederek konuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ''hakaret içeren'' sözler sarf ettiğini söyledi. Atalay, CHP İl Başkanı Berhan Şimşek'in de afişleri kendilerinin asmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu da hatırlattı. İçişleri Bakanlığı olarak afişleri kimlerin astığını belirlediklerini belirten Atalay, ''Biz bunu bulduk. Bu afişler CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırılmış. Nerede basıldığını bulduk, kime sipariş edildiğini bulduk, ne kadar bastırıldığını bulduk. Bu kişilerin hepsi konuştular. Bilbordlara asanlar da konuştular. Bunu yapan Avcıların CHP'li başkanı'' diye konuştu. Afişler asılırken CHP İl Belediye Meclis Üyesi Ali Oral'ın da bizzat başında bulunduğunu ifade eden Atalay, şunları kaydetti: ''Biz CHP'lilere diyoruz ki, 'Bunu siz yaptınız. Birinizin yaptığından diğerinin haberi olmayabilir. Veya haberiniz var, böyle gösteriyorsunuz ama utanmadan Başbakanımıza zavallı tabirini kullanıyorsunuz. Gelin özür dileyin.' Bunu isim isim ben açıklıyorum. Kimlerin yaptığını, hangi matbaada basıldığını, kimler tarafından asıldığını, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin bizzat matbaalarla görüşerek bunu sipariş ettiğini, biz bunları açıklıyoruz.'' Kılıçdaroğlu ve Şimşek'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den özür dilemesini isteyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu CHP, kendi içlerinde birtakım numaralar çevirirler, oyunlar oynarlar. Bunun suçlusu olarak Hükümeti gösterirler. Genel Sekreterleri telefonu açıkta bırakır, karşıdaki gazeteci dinler. Ondan sonra vay 'Hükümet bizim genel merkezimizi, genel sekreterimizi dinletiyor' diye suçlamalarda bulunurlar. Hep böyle, kara kampanya. Şimdi CHP yine aynen o kara kampanyasını yürütüyor. Biz insanları ahlaklı, edepli olmaya, dürüst politika yapmaya davet ediyoruz. Şu Ramazan ayında hakaretlerle, kara kampanyalarla halk oylaması çalışması yürütmesinler, dürüstçe çalışsınlar.'' Bakan Atalay, AK Parti'nin referandum kampanyasının sadece Anayasa değişiklik paketini anlatmaya yönelik olduğunu, kimseye hakaret içermediğini dile getirdi. Kılıçdaroğlu'nun ''AK Parti bilbordları paraları nereden buluyor?'' yönündeki sözlerine de değinen Bakan Atalay, bu paraların Devletin oy oranları doğrultusunda siyasi partilere verdiği yardımlar olduğunu söyledi. Atalay, aynı yardımdan CHP'nin de yararlandığını ifade etti. CHP'nin dürüst politika yapmadığını ifade eden Bakan Atalay, ''Görüyorsunuz, şu iki günde yaptıklarının bile dürüstlük ile hiç ilgisi yok. CHP'nin mayasında bu var. Öyle bir genel başkanın değişmesi ile falan CHP'nin mayası değişmez. CHP bildiğiniz statükonun koruyucusu, geleneksel aynı bildiğiniz CHP'dir'' değerlendirmesinde bulundu. AA Yine DOBROSKIII oldun kemal bey, bize baykali ozlettirmiyorsun.. |
05.09.2010, 16:00 | #645 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3329
|
kendileri yaparlar zeytin yağı gibi hemen üste çıkarlar ve KIRMIZI DOSYA KOLTUĞUNDA
KOŞAR ADIM MAHGEMEY GİDERLER SONUÇ KOSKOCABİR FOS |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 16:03 | #646 |
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 968
|
Bu da AKP'nin korsan afişi 05 Eylül 2010 Pazar 12:59 AKP'nin İstanbul'daki bilboardlara astığı bir afiş vatandaşı şaşırttı, CHP'lileri ise çileden çıkardı... Referandum yaklaştıkça siyasette 'Evet', 'Hayır' savaşı hızlandı. AKP, 'hayır' çıkması yüksek ihtimal olan Şişli'deki bilbordlardan birine 'Tarafsız ve bağımsız yargı için evet' yazılı bir afiş astı. Akşam'dan Gülten Kılıç'ın haberine göre afişteki fotoğrafta, başında kasket bulunan kişi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliği ile dikkat çekti. Afişe bakanlar, ilk görüşte 'evet' isteyen bu kişiyi Kılıçdaroğlu' zannetti. CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, 'AKP'ye ait olan afişte kullanılan resim Kılıçdaroğlu'na çok benziyor. Bunlar basit ve çirkin' dedi. Başbakan'ın Diyarbakır'daki mitingte sözünü ettiği ve İstanbul'da CHP imzasıyla ilan panolarına asılan 'Rahibe Kıyafetine Evet' afişleri üzerine harekete geçen CHP İstanbul İl Başkan Şimşek afişlerin korsan olduğunu ve suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. GEN POLEMİĞİ CHP İl Başkanı Şimşek, bu afişin kimler tarafından ve hangi amaçla asıldığının araştırılmasının CHP'nin görevi olmadığını araştırılmanın İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın ve Başbakan Erdoğan'ın görevi olduğunu söyledi. Afiş üzerine 'Genlerinde var' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik'e yanıt veren Şimşek, 'Sen genini kontrol ettirsen bozuk çıkar. Ben genimi ölçtürsem Anadolu'dan çıkar' diye konuştu. gazete5.com |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 16:14 | #647 | ||
Usta Yiğido
58Sevda Şuan
|
Alıntı:
ha bide su bolumu cok gulunc'te : Alıntı:
|
||
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58Sevda'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 16:25 | #648 | |
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 968
|
Alıntı:
Bakın bunun partinin haberi olmadan işgüzar bir belediye başkanının yaptırdığı bir davranış diyelim böyle bir şey izinsiz yapıldığı için ceza yada suç gerektiriyorsa ilgili parti o kişi için sanıyorum gerekli yaptırımlar uygular. Şunu anlayamadım rahibe benzemek yüz kızartıcımı rahibede inancı gereği kapanmıyormu? Neden böyle bir benzerlik kurulmuş orasını anlayamadım.Sizce rahibe olmak yüz kızartıcılık birşeymi onlar ülkesinde yüzü kzıarıkmı dolaşıyor sevda58 |
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
05.09.2010, 16:40 | #649 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1284
|
Alıntı:
05.09.2010, 16:40 | #650 | |
Usta Yiğido
58Sevda Şuan
|
Alıntı:
kendi iclerinde bile birbirlerinden ne yaptiklarindan haberi bile olunmuyorsa diyecek bir laf bulamiyorum. dogru bunda ne var dimi inanci geregi kapaniyor, israillerinin kafasina taktigini dedelerimizin namazda taktigi takkeyle kiyaslamak misali dedigin.. |
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58Sevda'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|