|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? | |||
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
544 | 19,96% |
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) |
743 | 27,26% |
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) |
18 | 0,66% |
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) |
5 | 0,18% |
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) |
519 | 19,04% |
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) |
98 | 3,60% |
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) |
373 | 13,68% |
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) |
97 | 3,56% |
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) |
85 | 3,12% |
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) |
25 | 0,92% |
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) |
143 | 5,25% |
Yeni Parti (Tuncay Özkan) |
76 | 2,79% |
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#651 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1339
![]() |
![]() ben de bbp ye vermeyi isterim ama bbp li kardesler üsluplariyla sogutuyorlar beni neticede
dava büyük davet küçük olunca( yani en güzel şekilde temsil edilmeyince) dava da etkileniyor..
![]() |
![]() |
#652 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1167
![]() |
![]() herkes istedigi partiye veriri
![]()
![]() |
#653 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1194
![]() Alıntı:
-Konya'da neredeyse 6-7 yıldır eğitilen İsrail Pilotlarına ne diyorsunuz??? Ben diyorum ki "One minute" ile oy peşinde koşacağına Filistinlilerin canını alan pilotları Türkiye'de yetiştirme... Sınırdışı et Başbakan... -Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir diyen şiir kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? ben diyorumki bu kitabı toplat Başbakan, Okullarda yardımcı kaynak olarak gösterilmesine nasıl izin veriyorsun? Hepsini geçtim demokrasiye sığmaz bu Başbakan... - Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahibi, Türkiye'nin hatta bizzat Başbakanın oyu ile NATO genel sekreteri yapıldı buna ne diyeceksiniz? ROJ TV'de aynı ülkeden yayın yapıyor... Ben derdim biliyor musunuz??? NATO'da bu kadar kuvvetli iken Türkiye'den 1 tek bile aday çıkartamıyorsan, Danimarka'nın da olmasına izin verme, ayrıl NATO'dan ama o adama oy verme Başbakan...derdim... -Başbakan, Irak'ta onlarca Müslümanın öleceğini bile bile, o savaşta kullanılacak silahları Türkiye'den geçirmek istedi, bomba atacak olan uçakları Adana'dan havalandırmak istedi buna ne diyeceksiniz? Ben derdim ki... Meyve nerde ağaç nerde? Ama elimde bir taş olsa hakikaten onlarca mazlumun ölmesine neden olan, Türkiye'nin güneyinde bu kadar istikrarsızlık yaratılmasına neden olan BUSH'un kafasına atardım o taşı... Ne meyve dinlerdim ne de ağaç...
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1167
![]() |
![]() tayyip erdoganmi demis , gendi peygamber diye
![]() |
#655 |
Usta Yiğido
![]() Evet neredeyse onaylıyor anlamına geliyor... Çünkü 14 Kasım 2008'de kendisine Peygamber deniyor, hadi o zaman haberi yoktu, Mart 2009'da bu konu mecliste dile getiriliyor, basın açıklaması yapılıyor, gazetelerde yayınlanıyor, televizyonlar veriyor ama şimdi "Partimde barınamaz" dediği O adamı görevden almak şöyle dursun İl genel mecilisine 1. sıradan aday yaparak mükafatlandırıyor... Kendisi kendisine demiyor ama o adamı mükafatlandırarak aslında onayladığını gösteriyor... Tepkiler artıp, artık bu olay Mecliste kavga çıkartacak pozisyona gelince mecburen istifasını istiyor... Söz ağızdan bir kere çıkar, eğer parti içerisinde böyle bir etik kural varsaydı onu taa 1,5 yıl önce görevden alsalardı, mükafatlandırmak yerine...
![]() |
![]() |
#656 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() peygamberlikte baştayken aferdersiniz münasebetsiz yerlerini yıkamayanların eline düştü deseneniz vah halimize yazık oldu bize.
|
![]() |
![]() |
#657 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1095
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#658 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() black cordex Şuan
![]() Son Aktivite: 09.02.2010 17:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bekir Öztürk (Ak Partili)korkma Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz; Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun, Meğer ki harbe giden son nefer şehid olsun. Şu karşımızdaki mahşer kudursa, çıldırsa, Denizler ordu, bulutlar donanma yağdırsa, Bu altımızdaki yerden bütün yanardağlar.Taşıp da kaplasa âfakı bir kızıl sarsar, Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;Sevinme bir, acı bir, gaye aynı.... tek gerçek ak parti........ seni sevmeyen ölsün başbakanım
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar black cordex'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#659 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1095
![]() |
![]() Yok yinede ölsün demeyelim Bekir, eğer öyle dersek "AK Partiye oy veren Müslüman değildir" diyenlerin seviyesine düşmüş oluruz. ALLAH her şeyi gören ve bilendir merak etme....
![]() |
#660 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
-2001 yılından beri Konya 3. Ana Jet Üssünde İsrailli savaş pilotları yetiştirilmektedir ve bu pilotlarla birlikte her yıl bir de hava tatbikatı düzenlenir... Sadece bu sene bu tatbikata İsrail davet edilmedi.Anadolu kartalı isimli bu tatbikat her yıl yapılmakta, İsrail 10 uçakla katılmakta ve tatbikat sonrasında da bu pilotlar Türkiye'de kendi programları doğrultusunda eğitilmektedir... Genelkurmay başkanlığından Şubat 2009'da yapılan açıklamada aynen bu şekilde anlatılmıştır bu olay... Google'a İsrail, Pilot ve Konya kelimelerini yazmanız size yeterli bilgiyi verecektir... -"Tayyib'i Üzmek Allah'ı üzmektir" cümlesinin geçtiği şiire gelelim...Bu kitap Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından incelenmiş ve sonunda da Diyanet tarafından 10.000 adet basılarak ücretsiz dağıtılmıştır... Peygamber yerine kondu, Neredeyse tövbe haşa Allah'la bir tuttular... Daha ne olacak efendim? Bu kitabı basıp ücretsiz dağıtan Başbakanlığa bağlı bir kurum... Bunun adı nedir? Buyrun araştırın... Ya da siz zorlanmayın ben buraya resmini koyayım... ![]() -NATO Genel Sekreterliği şu anda Danimarka'da... Ve seçimle başa gelir bu vatandaş... Seçimlerde de Türkiye ROJ TV konusunda ve Peygamberimize küfreden karikatürler konusunda "Kaygılarımız giderildiği için mutabakada vardıklarını" Abdullah Gül'ün ağzından duyduk, aynı cümleleri Başbakan Erdoğan'da söyledi... Peki sonra ne oldu? Rasmussen özür diledi mi? HAYIR!!! ROJ TV nereden yayın yapıyor???? Danimarka'dan!!!! Şimdi bunu görmek için dolmak mı doldurulmak mı ya da dolduruşa gelmek mi gerekli? Ya da bu tahlili yapamamak için doldurulmak mı gerekli? -1 Mart Tezkeresi içerik bakımından nasıldı biliyor musunuz? Hiç okudunuz mu? TBMM'de oylanan ve reddedilen o tezkereyi okudunuz mu hiç? Ben size içeriğinden bahsedeyim, incelemek, araştırmak size kalmış... Türkiye'nin Irak'a asker sokması gibi bir durum söz konusu değildi... Yurtışına asker gönderme izni alınıyordu ki bu izin alınırken nereye gönderileceği açıkça belirtilmelidir... Bu belirtilmediğinden herhangi bir yere asker gönderme izni alınmaya çalışılmıştır... 2. maddesinde de 62.000 ABD askeri, 255 uçak ve 65 helikopteri kapsayan bir ABD ordusunun Türkiye'de 6 ay süre ile kalmasına, Türk deniz, hava ve karasahasını kullanmasına, Türkiye'deki Nato üslerini kullanmalarına ve bunun hazırlıklarının acilen yapılmasına ilişkin bir tezkereydi... Bunu Erdoğan çıkıp mecliste inanılmaz bir şekilde savundu... Peki sonucunda ne olackatı? Şu anda Irak'ta ölen milyonlarca insanın kanını dökenler Türkiye topraklarından geçecekti... Bu müslümanlığa sığar mı? Son olarak şunu söylüyorum... Sizin şahsıma yaptığınız suçlama çok ayıptır... Kendi beynim ve düşüncem yok mu ki başkaları tarafından doldurulayım... Bunun yanında yanında mıydınız? Orda mıydınız? Gibi cümlelerde çocukça gelmektedir, zira siz de inkar ettiğiniz bu gerçeklerin yalan olduğunu nereden biliyorsunuz? Siz yanında mıydınız o esnada? Ben belgeye ve bilgiye dayanmadan hiçbir konuda yorum yapmam, buraya da koydum kaynaklarımı, gerçekliğini araştırıp araştırmamak size kalmış, ben kendi açımdan sizinle olan bu tartışmayı bitiriyorum, çünkü böylesi iftiralara söyleyecek son sözlerim sadece bunlardır... Vesselam...
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bugün seçim olsa? | Salim58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 36 | 23.10.2009 12:53 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 10:13 |
SEÇİM ÖNCESİ PALAVRALAR | Sabiha Serin | Serbest Kürsü | 11 | 26.02.2009 22:28 |
"İKİ TURLU SEÇİM GETİRİLMELİ" | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 05.07.2008 17:57 |
YASAKLAR BAŞLIYOR | SivasLady | Anasayfa Haberler | 3 | 13.07.2007 00:49 |