![]() |
#6631 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ezo - Nurettin Rençber
Sordum seni yıldızlara ay ışığına Dediler : " Tam bin yıldır görmedik onu" Sordum kadim kitaplara tozlu raflara Dediler : " O bizden önce buralardaydı" Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sen gittin gideli buralardan Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel Ezo Oy Ezo ! Yalnızlık ezım Ezo Oy Ezo ! Görmüyor gözüm Ezo Oy Ezo ! Tutmuyor dizim Ezo Tükendim dön gel Ezo Ceylanları emziren bir peri gibi Kollarında uyut beni İblis'e inat Hey ! Rüzgarın sevgilisi , orman çiçeği Hasretim sensin , gurbetim sen , günışığım sen Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sesin döner içimde kurşun gibi Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel Ezo
![]() |
#6632 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 882
![]() |
![]() Sıla - ... dan sonra
![]() ![]() |
![]() |
#6633 |
Usta Yiğido
![]() Nurettin Rençber - Eski Yara
Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Süper bir şarkıdır...
![]() |
#6634 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sıla - Kenar Süsü
bu da cok güzel bir slow parcasi
![]() ![]() |
![]() |
#6635 |
Usta Yiğido
![]() Serkan - Mühür
SARMADAN BEN O CILGIN SEVDAYI SORMAYIN HASRET YIKTI TAHTIMI SEVMENIN YINE BORCUNU AGIR ÖDEDIM ZORLADIM YILLARI YAR SENIN HIC HABERIN YOK SARMADAN BEN O CILGIN SEVDAYI SORMAYIN HASRET YIKTI TAHTIMI SEVMENIN YINE BORCUNU AGIR ÖDEDIM ZORLADIM YILLARI YAR SENIN HIC HABERIN YOK HAYDA GÖNLÜM HAYDA YOLLAR TENDE HALA TAZE CAN VAR ILGIT ILGIT YÜREGIM OYNAR HAYDA GÖNLÜM HAYDA YOLLAR TENDE HALA TAZE CAN VAR ILGIT ILGIT YÜREGIM OYNAR SALKIM SACAK SEVDALANDIM SÜGÜT DALI SACIM BASIM SENDEN SONRA SOKAKLARDA GÖLGEM BILE YOK BEN BU ASKA MÜHÜRLÜYÜM ILMIK ILMIK DÜGÜM DÜGÜM SENI SECTIM BANA ÖLÜM ADIN BILE YOK HAYDA GÖNLÜM HAYDA YOLLAR TENDE HALA TAZE CAN VAR ILGIT ILGIT YÜREGIM OYNAR HAYDA GÖNLÜM HAYDA YOLLAR TENDE HALA TAZE CAN VAR ILGIT ILGIT YÜREGIM OYNAR SALKIM SACAK SEVDALANDIM SÜGÜT DALI SACIM BASIM SENDEN SONRA SOKAKLARDA GÖLGEM BILE YOK BEN BU ASKA MÜHÜRLÜYÜM ILMIK ILMIK DÜGÜM DÜGÜM SENI SECTIM BANA ÖLÜM ADIN BILE YOK SALKIM SACAK SEVDALANDIM SÜGÜT DALI SACIM BASIM SENDEN SONRA SOKAKLARDA GÖLGEM BILE YOK BEN BU ASKA MÜHÜRLÜYÜM ILMIK ILMIK DÜGÜM DÜGÜM SENI SECTIM BANA ÖLÜM ADIN BILE YOK Abla dinlemediysen bi binle begenıceğine eminim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#6636 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sila - Bitse de gitsek
Serkan - Mühür cok tesekkürler kardesim, sarki süpermis cok begendim. rahmetli aysel gürelin bir bestesiydi bu sanirim dinlemistim galiba...
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (27.04.2009 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6637 |
Usta Yiğido
![]() Est. Rica ederim birde buna bak abla
tayfun hancılar yanarım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#6638 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tayfun Hancilar - Yanarim
cok tesekkür ederim bu degerli tavsiyelerin icin canim kardesim
![]() ![]() |
![]() |
#6639 |
Usta Yiğido
![]() Çamur YOK
Yok.. Gelecem de dermanım yok Kime gülsem şu yüzümü Diyemez oldum sözümü Yok.. Sözüm yok Yok.. Dökecem de gözyaşım yok Silebilsem tüm her şeyi Ateşe atsam kendimi Yok birşey yok Son kere olsun duyan yok mu Hallerimi gören yok mu Giderim bu yolu kanım aksın Canım yansın yanan yok mu Yok.. Gidecem de yollarım yok Sabahı yok mu gecenin Yürüyemem ki düşerim Yok gücüm yok Yok.. Diyecem de dillerim yok Varamam ki nasıl özledim Bakamaz ki sana gözlerim Yok bişey yok
![]() |
#6640 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Baris Manco - unutamadim
Baris Manco - Can Bedenden Cikmayinca Nur icinde yatiyorsundur insallah baris amca Sezen Aksu - firuze bu sarkidan asla bikmam bikamam... Sezen Aksu - Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Sezen Aksu - Haydi gel benimle ol herkese cümleten hayirli geceler / sabahlar...
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (27.04.2009 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 22 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 22 Misafir) | |
|
|